HAN Selülozik Tiner 0,400 Ml

149,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HAN Selülozik Tiner 0,400 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KozaBoya Satıcı Ünvanı: İBRAHİM DEMİRHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2099262239400019 Vergi Kimlik Numarası: 2870060468
    Bu ürün KozaBoya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HAN SELÜLOZİK TİNER Selülozik Tineri Ürün Tanımı: Her tip selülozik bazlı boya, astar ve verniklerin inceltilmesinde ve uygulama araçlarının temizlenmesinde kullanılır. Şeffaf ve uçucudur. Kullanım AlanıSelülozik boyalarının tamamında inceltici olarak ve uygulama araçlarının temizliğinde kullanılır. Uygulama Şekli : Selülozik tiner birlikte kullanılacağı malzemenin teknik özelliklerinde belirtilen uygulama viskozitesini düzenleyecek oranlarda kullanılmalı, sistemden beklenen performansın sağlanabilmesi için de, bu oranların haricinde eksik ya da fazla olarak ürüne ilave edilmemelidir. Teknik Özellikleri : Genel Bilgiler Görünüm Şeffaf, sıvı Yoğunluk ~0,86 gr/cm3 Renk Şeffaf Uygulama Bilgileri Uygulama Aletleri Rulo, Fırça veya Pistole Güvenlik Uyarıları: S2 Çocukların ulaşabileceği yerden uzak tutun. S7/9 Kabı sıkıca kapalı halde ve iyi havalandırılan bir ortamda muhafaza edin. S16 Tutuşturucu kaynaklardan uzak tutun-Sigara içmeyin. S23 Buharını solumayın. S24/25 Göz ve ciltle temastan kaçının. S29 Kanalizasyona boşaltmayın. S37/39 Uygun koruyucu eldiven, koruyucu gözlük , maske kullanın. S46 Yutulması halinde hemen bir doktora başvurun, kabı ve etiketi gösterin. S51 Sadece iyi havalandırılan yerlerde kullanın. S62 Yutulması halinde kusturmayın. Derhal ilk yardım servisine başvurun, kabı veya etiketi gösterin. Risk Uyarıları: R11 Kolay alevlenebilir. R38 Cildi tahriş eder. R48/20 Zararlı: Uzun süreli solunması halinde sağlığa ciddi hasar tehlikesi. R65 Zararlı: Yutulması halinde akciğerde hasara neden olabilir R67 Buharları uyuşukluğa ve baş dönmesine neden olabilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Yardımcı Ürünler
  • Ağırlık 400 - 500 gr
Geri Bildirim Ver