Hametol Cilt Bakım Kremi 30g + Onarıcı Bakım Kremi 30g

249,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hametol Cilt Bakım Kremi 30g + Onarıcı Bakım Kremi 30g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Farma Satıcı Ünvanı: AHMET ERDURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1600905306000001 Vergi Kimlik Numarası: 3520000202
    Bu ürün Trend Farma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güçlü bir cilt bariyeri, cildi nemli tutar ve daha parlak, gergin ve genç görünmesini sağlar. Sıcak, soğuk ve kuru hava, şehir hayatı, hava kirliliği gibi birçok çevresel etkinin cilt üzerinde olumsuz etkileri olabilir. Kuruyan ciltte pullanma, gerilme, kızarıklık ve kaşıntı oluşabilir. Bu belirtiler cilt bariyerinin hasara uğradığının göstergesidir. Bu durumlarda bariyer fonksiyonunu hızla onarmak için cildin ekstra bakıma ve nemlendirilmeye ihtiyacı vardır. Nemlenmiş cilt canlı ve parlak görünümünü korur.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Krem
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Set İçerik Adeti 2
Geri Bildirim Ver

Hametol Cilt Bakım Kremi 30 gr + Onarıcı Bakım Kremi 30 gr

Cildiniz pek çok sebepten ötürü kuruyup çatlayabilir. Hava değişimi, şehir hayatı, fazla sıcak, fazla soğuk, hava kirliliği ya da makyaj malzemeleri gibi faktörler cildinizdeki nemi ve ışıltıyı alabilir. Bunun yanında yaşlanan cildin sürekli ve düzenli bir bakıma da ihtiyacı vardır. Bu tarz sebep ve faktörler için Hametol cilt bakım kremi 30G + onarıcı bakım kremi 30G, cildinizin ihtiyacı olan nemi ve bakımı sağlamada size yardımcı olur. İçeriğinde bulunan özellikler sayesinde kısa sürede cildinizin en yakın arkadaşı haline gelir. Hametol onarıcı bakım kremi sayesinde cilt bariyeriniz güçlenir. Bu sayede de nemini kaybetmez. Bu da size sağlıklı ve ışıltılı bir cilt sunar. Bunun yanında cildiniz de gergin olur. Bakım ve onarım sunan ürün paketi ile tüm ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

  • Krem formu
  • Tüm cilt tipleri için uygun
  • 2 adetli set

Etkin Hametol Cilt Bakım Kremi 30 gr + Onarıcı Bakım Kremi 30 gr

Etkin Hametol Cilt Bakım Kremi 30G+Onarıcı Bakım Kremi 30G

Cildinize iyi bakmak, size sağlıklı bir görüntü sunar. Yoğun çalışma saatleri ya da hava koşulları gibi etkenler cildi olduğundan yorgun gösterebilir. Bu yüzden cildinizle sürekli ve düzenli bir şekilde ilgilenmeniz gerekir. Bu etkenler sebebiyle cildinizde kuruma, kızarıklık, kaşıntı veya pul pul dökülme gibi sorunlar da meydana gelebilir. Setin içinde bulunan Hametol bakım kremi bu tarz sorunlarınız için yanınızda olur. İçeriğinde bulunan özellikler sayesinde cildinize bakım yapar. İhtiyacınız olan nemi size sağlayarak cilt bariyerinizi güçlendirir. Bakımını sağladığınız cildinizde daha önceden kalmış hasarlar olabilir. Hametol onarıcı bakım kremi 30 gr, size bu hasarları iyileştirmeniz için de yardımcı olur. Bariyer fonksiyonunu hızla onararak güçlendirir. Set halindeki kullanım size yüksek bir performans sağlar. Tam bir takım oyunu sergileyen ürün ile cildinizde parlak görünüm elde edebilirsiniz.

Hoş Hametol Cilt Bakım Kremi 30 gr + Onarıcı Bakım Kremi 30 gr

Hoş Hametol Cilt Bakım Kremi 30G + Onarıcı Bakım Kremi 30G

Cilt kremlerinin kullanım aralığı, son derece önemlidir. Belirli bir düzenle kullanılan ürün, yüksek performans gösterir. Çünkü belirlenen aralıklarda kullanıldığında cilt, ürünü tanımaya başlayıp iyileşme sürecine girer. Hametol cilt bakım kremi 30 gr, bu şekilde bir kullanım önerisi sunar. Ürünü temiz cildinize uygulamanız gerekir. Cilt yüzeyi iyice temizlenmiş ve makyajdan arındırılmış olmalıdır. Aksi takdirde yüzeyde kalan kalıntılar ürünün emilmesine olanak vermez. Bu noktada ise doğru bir kullanım sağlanmaz. Bunun yanında sabah akşam şeklinde kullanabilirsiniz. Eğer dışarı çıkacaksanız makyaj öncesi ürünleri uygulayarak baz görevini yükleyebilirsiniz. Böylece cilt bir korumaya sahip olur. Akşamları ise cildinizi günün kirliliğinden arındırdıktan sonra uygulayabilirsiniz. Gün içerisinde bahsedilen aralıklarda kullanım fayda sağlar. Kullanım aralıklarını da rutininize göre siz belirleyebilirsiniz. Temiz bir içeriğe sahip olan ürün ile cildinize gereken nemi sağlayabilirsiniz.

Hametan 30 G Krem Yorumları ve Fiyatı

Hametan 30 G Krem Yorumları ve Fiyatı

Müşteriler bu ürünün içeriğinden ve performansından, çoğu zaman memnun kalırlar. Krem formundaki ürünün kullanımı da gayet basittir. Tüm cilt tiplerine uygun şekilde oluşturulmuş ürün sayesinde birçok kişi, cildinin parlak ve canlı görünüme kavuştuğundan bahseder. Özellikle kuru cilt tipine sahip olan kişiler, ürün sayesinde ihtiyaçları olan neme kavuştuğunu dile getirir. Düzenli kullanım sağlandığı zaman cilt bariyerlerinde onarım gözlenir. Bunun yanında yağlı ve sivilceli ciltlerde onarım kremi sayesinde hızlı bir iyileşme oluşur. Müşteriler, ürünün iyi emilmesinden ve kokusundan da memnun kalırlar. Set halinde kullanım ile daha iyi bir performans elde edersiniz. Hametan 30 g krem, takdir toplayan bir üründür. Ürünün fiyatı bahsedilen özellikler ve içeriğinde sahip olduğu yararlı maddeler esas alınarak belirlenir. Müşterilerin kullanım yorumlarını okuyup ürünü Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.