HaLıFoRuM Yıkanabilir Halı Yolluk Kaymaz Taban Leke Tutmaz -hy-1306

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HaLıFoRuM Yıkanabilir Halı Yolluk Kaymaz Taban Leke Tutmaz -hy-1306

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Yıkanabilir Halı -Kaymaz Tabanlı Dekoratif Halı- Dijital baskılı canlı renkler Yıkanabilir leke tutmayan halı Yün halılar gibi kalın değildir Yumuşak kadifemsi yüzey Tüy dökmeyen halı Tabanı Yıkamadan Sonra Dökülmez Halıforum Kalitesi-Direkt İmalattan Satış Kolay Temizlenebilir Üst Yapı Tüy Dökmez-Toz Toplamaz Antistatik Yıkanabilir Halı Tabanı Termal Tabandır Her Mevsim Kullanıma Uygundur Normal Yün Halı lar gibi değil-İnce Halıdır Ağır ve Zor Temizlenen Halılardan Değildir Yeni Nesil Tarzı Halı (baskılı halı) ?Temizlik Önerileri: Silinebilir yüzeye sahiptir. Ilık ve sabunlu suyla silebilirsiniz. Hassas ayar ve renkli yıkama seçenekleri ile yıkanmalıdır. Çamaşır makinesinde yıkanabilir özelliğe sahiptir. 40 dereceye kadar rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Ağartıcı kullanmanıyınız. Halı Alerji ve astım doktorlarına göre hava yoluyla nakledilen alerjenleri solumak kümülatif (birikerek oluşan) bir problemdir. Bu problemden korunmak için evinizde kullandığınız halının cinsi de çok önemlidir. Halılarımızı
  • ev akarlarına karşı alerjisi olanların, astım hastalarının ve sağlığı sizin için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kaymaz Tabanlı ( Lastik Jel Vb değildir-Dökülmez-Parçalanmaz) PVC TABANDIR Tüy Dökmez Kolay Temizlenebilir Üst Yapı Tüy Dökmez-Toz Toplamaz Antistatik Yıkanabilir Halı Tabanı Termal Tabandır Her Mevsim Kullanıma Uygundur Normal Yün Halı lar gibi değil-İnce Halıdır Ağır ve Zor Temizlenen Halılardan Değildir Yeni Nesil Tarzı Halı (baskılı halı) Halıforum HALILARI İÇİN UYGUN SERİM ALANLARI KORİDOR HALISI MUTFAK HALISI SALON HALISI ANTRE HALISI ÇOCUK ODASI HALISI BEBEK ODASI HALISI OFİS -İŞYERİ HALISI YATAK ODASI HALISI HALI ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Halı seriminde dikkat edilmesi gereken en önemli unsur halının serilen alanı boğmayacak şekilde olması ve orayı tamamen kapatmamasıdır.Bu yüzden halı ölçülerinde dikkat edilmeli ve sıfıra sıfır ölçü alınmamalıdır.Her zaman halı kenarlarında bir miktar boşluk bırakılmalıdır. Salon halılarında veya oturma odası halılarında genelde standart halı ölçüleri kullanılmaktadır.Örneğin 4 m2 halı veya 6 m2 halı tercih edilen halılardır. Mutfak halılarında genelde yolluk halı kullanılmaktadır.Örneğin 80x300 gibi veya 120x250 gibi ölçüler. Yatak odası halıları genelde üçlü takım olarak seçilebilir.Örneğin bir adet 80x300 iki adet 80x150 gibi.Küçük halılar yatak kenarlarına serilir,uzun yolluk ise yatak odası halısı olarak girişlerde kullanılır Çocuk odası halıları çocuk oyun alanlarında kullanıldığı gibi aynı zamanda çocukların yaşam alanlarında kullanılır.Bebek halısı veya Çocuk halısı seçerken mutlaka halı ,tüy dökmeyen halı,kaymaz tabanlı halı,yıkanabilir halı,leke tutmayan halı,vb.. halı seçerken nelere dikkat edilmelidir sorusuna aranacak en iyi cevaplardır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Özellik Kaymaz Taban
  • Tema / Stil Modern
  • Renk Gri
  • Boyut/Ebat 100 x 350
Geri Bildirim Ver