HALFART Renkli Mutluluk Serisi Patch Arma Yama Sticker

129,90 TL
Beden: 4'lü Set
4'lü Set
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HALFART Renkli Mutluluk Serisi Patch Arma Yama Sticker

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HALFART Satıcı Ünvanı: EMRE UYANIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8970604192
    Bu ürün HALFART tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -Ürün iadesi sadece kullanılmamış paketi bozulmamış ürünler için geçerlidir aksi takdirde ürün iadesi kabul edilmeyecektir. -Arma ürüne difüze olana kadar ütüyle ısıtınız. Ortalama 150-160 derecede 10-15 saniye arasında ütüyü arma üstünde tutunuz. Ürünün parlamaması içim armayla ütü arasına harici kumaş koyunuz. -Ürün boyutları 4.5x6 cm 8,6.x5 cm 5.6x7.5 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Desen Renkli
Geri Bildirim Ver

Halfart Renkli Mutluluk Serisi Patch Arma Yama Sticker

Kıyafet modelleri kadar beraberinde kullanılan çeşitli materyaller de önem teşkil eder. Tişörtlerin ya da şortların üstüne yapıştırılan stickerlar hoş bir görünümün oluşmasına yardımcı olur. Kadınların ve erkeklerin severek tercih ettikleri bu ürünler, zaman içerisinde farklılaşarak ortaya konulur. Ütü ile kolaylıkla yapışabilen materyaller kıyafetlere de ayrı bir hava katar. Renkli tasarımlara sahip olan her bir model, çeşitli kıyafetleri süsler. Arma yama sticker ile birlikte hayal dünyanızın getirdiği fikirleri somutlaştırabilirsiniz. Özellikle çocuklar ve yetişkinler tarafından beğenilen materyaller, yetişkinler için de uygundur. Kullanım alanı geniş olan ürünleri siz de sipariş ederek kıyafetlerinizi farklı kılabilirsiniz. Genellikle tişörtler üzerinde tercih edilen stickerları istediğiniz şekilde konumlandırarak tarzınızı yansıtabilirsiniz. Kişisel tarzınızı bu gibi farklılıklar sayesinde şekillendirebilir, ortaya çıkan sonuçtan keyif mutluluk duyabilirsiniz.

  • Renkli tasarım
  • Farklı boyut seçenekleri
  • Ütü ile yapışabilme

Arma Yama Sticker ile Tarz Kıyafetler

Arma Yama Sticker ile Tarz Kıyafetler

Çeşitli renk ve modeller ile ortaya konulan kıyafetleri ortaya konulan farklı materyaller ile süsleyebilirsiniz. Halfart renkli mutluluk serisi patch arma yama sticker canlı renklerin bir araya gelmesi ile oluşur. Gökkuşağı ve benzeri şekillerde tasarlanan parçalar, pek çok kişi tarafından ilgi çekici bulunur. İstek ve beklentilerinize uygun olan ürünleri temin ederek pratik şekilde yapıştırabilirsiniz. Yapıştırma noktasında ütüden yardım alabilirsiniz. Kıyafetlerin yapısına uygun olacak şekilde belirli bir ısı ayarına sahip olan ütüyü sticker üzerinde hareket ettirerek yapıştırma işlemini kısa süre içerisinde yapabilirsiniz. Çocukların hayal dünyasına ışık tutan ürünleri çoklu olarak da kullanmak mümkündür. Aynı kıyafet üzerinde birden fazla sayıda sticker kullanarak kendi giysinizi kendiniz tasarlayabilirsiniz. Bu uygulamalar hem keyifli zaman geçirmenize hem de sizi yansıtan kıyafetlere sahip olmanıza yardımcı olduğu için hemen sipariş verebilirsiniz.

Müşterilerin Yazdığı Arma Yama Sticker Yorumları

Müşterilerin Yazdığı Arma Yama Sticker Yorumları

Kullanışlı özelliklerinin yanı sıra kaliteli ve dayanıklı materyallerden üretilmiş olması birçok müşterinin tercihleri arasında yer almasını sağlar. Siz de kullanışlı ve kolay uygulanan bu modele kolayca sahip olabilirsiniz. Stickerlar ütü ile yapıştığından dolayı müşterilere kolaylık sağlar. Halfart renkli mutluluk serisi patch arma yama sticker yorumları bu gibi kolaylıklardan kaynaklanan memnuniyetleri içerir. Kadın ve erkekler tarafından tercih edilmesi mümkün çok çeşitli materyaller bulunur. Kıyafetlerin yıkanması stickerları olumsuz şekilde etkilemez. O nedenle giysiler ile bütünleşen materyalleri gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. 150 ve 160 dereceye kadar ısınan ütüyü sticker üzerinde 10-15 saniye kadar bekleterek yapışma işlemini yapabilirsiniz. Bu aşama hem kolay hem de keyifli bulunur. Evde verimli ve kaliteli vakit geçirebilmek için sahip olduğunuz kişisel eşyaları mevcut ürünler sayesinde süsleyebilirsiniz.

Arma Yama Sticker Kullanım Şekli

Arma Yama Sticker Kullanım Şekli

Kıyafet alanında yapılan değişiklikler farklı modeldeki parçaların ortaya çıkmasına zemin hazırlar. Bu noktada tek renkli ve desensiz modeller çeşitli materyaller ile süslenir. Müşterilerin büyük oranda keyif aldığı bu gibi uygulamaları yapabilmek için Hal Fart markasına ait olan stickerları kullanabilirsiniz. Gülen surak, uçan balon ya da roket gibi tasarımlar ile birlikte sunulan her bir ürün, farklı bir müşterinin tarzı ile bütünleşir. Ürünlerin boyutu ve tasarımı Halfart renkli mutluluk serisi patch arma yama sticker fiyatının belirlenmesinde etkin rol oynar. Farklı ve keyifli vakit geçirebilmek için gün geçtikçe tasarım açısından yenilenen ürünleri tercih edebilirsiniz. Pratik bir şekilde yapıştırılan materyallerin parlamaması için ütüyü kullanırken belirli büyüklüğe sahip olan kumaş parçasını sticker üzerine yerleştirebilirsiniz. Modellere Trendyol üzerinden erişebilir, kıyafetin yapısı ile uyumlu ürünleri satın alabilirsiniz.