Hakel Cam Kumlama Folyosu Kendinden Yapışkanlı Buzlu Cam Folyo 60x100cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hakel Cam Kumlama Folyosu Kendinden Yapışkanlı Buzlu Cam Folyo 60x100cm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • *** TÜM ÖLÇÜLER ÖZEL KESİM OLDUĞUNDAN, BU ÜRÜNDE İADE KABUL EDİLMEMEKTEDİR, TAŞIMA KAYNAKLI HASARLARA KARŞI ÜRÜNLERİNİZİ TESLİM ALMADAN ÖNCE KONTROL EDİNİZ *** Ürünümüzün genişliği 60cm'dir. seçtiğiniz adet kadar uzunlukta sipariş etmiş olacaksınız. Örneğin 3 adet seçtiğinizde, 60cm x 3mt uzunluğunda ürün tarafınıza kargo edilecektir. ÜRÜNÜMÜZ RULO HALİNDE İKEN METALİK GRİ GÖRÜNÜMÜNDEDİR. YÜZEYİNDE DOKU, NOKTA, KABARTMA VEYA DESEN YOKTUR. MAĞAZAMIZ DİĞER ÜRÜNLERİ ARASINDA BULACAĞINIZ FİLM-FOLYO UYGULAMA APARATI "RAGLE" İLE DAHA KOLAY MONTAJ YAPABİLİRSİNİZ. ÜRÜN AÇIKLAMASI: Ürünümüzün kalınlığı 100 mikrondur. Yapışma mukavemeti ve uygulama kolaylığı yüksektir. Kendinden yapışkanlıdır. Hava kanalları sayesinde kabarcık oluşmaz. P olimerik yapıya sahiptir. Tüm yüzey kaplama işlemlerinde kullanabilirsiniz. KULLANIM ALANLARI: Pencere, duşakabin ve ofis camlarında ve tüm cam yüzeylerde son derece başarılıdır. Kendinden yapışkanlıdır. Arkasındaki taşıyıcıyı kaldırıp uygulama yapabilirsiniz. Ürünümüz su yalıtım özelliklidir ve suya karşı üstün dayanımı vardır. Temizliği çok kolaydır. İnsan sağlığına zararlı etkisi yoktur. Güvenlik kontrol filmi sınıfında yer alan uygulama ve kaplama sınıfına girmektedir. YAPIŞKANLI FOLYO NEDİR? Yapışkanlı folyo plastik içerikli esneyebilen kaplanacağı eşyanın şeklini alan esnek ve çok kullanışlı bir üründür. Arka kısmı yapışkanlı olduğu için her türlü yüzeye yapışabilir. YAPIŞKANLI FOLYO ÖZELLİKLERİ: Plastik özelliğinden dolayı %100 silinebilir. Isıya maruz kaldığı zaman esneme özelliği artmaktadır. Örneğin
  • bir masa kaplayacaksınız ve masanın köşe kısmını kaplamanız gerekiyorsa, saç kurutma makinası ile folyoyu üstten ısıtarak yapıştırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz: Bu şekilde daha sağlam ve dayanıklı olacaktır. Sudan ve nemden etkilenmez ve asla kavlama yapmaz. Dokusunu zaman içinde kaybetmez. CAM FİLMİ NASIL UYGULANIR? Amatör olarak herkesin uygulayabileceği bir şekilde tasarlanmıştır. Elinizde bulunan Cam filmini, camlarınızın kenar ölçülerinden en az 1 cm taşacak şekilde ÖZEN GÖSTEREREK kesiniz. Maket bıçağı kullanabilirsiniz. Camlarınızı güzel biçimde temizleyiniz. Camın yüzeyine ve filmin zar tabakasını açtıktan sonra film yapışkan yüzeyine bolca CAMSİL sıvıyı püskürtünüz. Cama döşediğiniz filmi uygun konuma getirdikten sonra, altta kalan CAMSİL SIVISINI cam çekme aparatıyla veya "Ragle" ile hiç boşluk ve sıvı kalmayıncaya kadar çekiniz. Çekme aparatının ucuna peçete sararsanız filme zarar vermezsiniz. Daha sonra kenarlarını yine MAKET BIÇAĞI yardımıyla keserek temizleyiniz. Hava koşullarına göre(sıcak/soğuk ) 6-12 saat arası kurumaya bırakınız. Daha sonra camın kenarındaki kalan atık kısımları temizlenir. Değerli müşterilerimiz, lütfen ürünlerinizi teslim almadan önce kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz. Üründe her hangi bir kusur - eksiklik - deformasyon var ise tutanak tutturunuz ve teslim almayarak iade ediniz. *** "Siparişlerinize ait faturanız, ürünün size teslimine kadar, sistemde kayıtlı adresinize elektronik ortamda gönderilecektir." *** Bu üründe, seçeneklerden seçerek veya seçenekler dışında talep edeceğiniz tüm ölçüler, özel kesim statüsündedir. Seçeneklerde bulunan ürünler hazır ürünler olmayıp, bütün bir tabakadan siparişinize özel kesim yapılacaktır. Dolayısıyla SATIN ALDIĞINIZ ÜRÜNÜN GERİ İADESİ BULUNMAMAKTADIR. Özel ölçü talebinize göre kesim yapılacağı için lütfen sipariş vermeden önce en ve boy gibi bilgilerinizi doğru şekilde alınız ve siparişinizi ona göre veriniz. Özel kesim yapılan hiçbir ürünümüzde geri ödeme ve iade bulunmamaktadır. Bu durum siparış sözleşmemiz de de belirtilmiştir.
Geri Bildirim Ver