Hakan Çanta Frozen Seffaf Matara

139,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
450 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hakan Çanta Frozen Seffaf Matara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇSAYAR Satıcı Ünvanı: ASLIHAN SAYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2437918064400000 Vergi Kimlik Numarası: 7540356270
    Bu ürün GENÇSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünlerin farklı renk varyantları vardır.Satıcı tarafından herhangi bir renk gönderilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Okula Dönüş İlkokul
Geri Bildirim Ver

Hakan Çanta 10.12.098.576 Frozen Şeffaf Matara

Hakan Çanta 78729 500 ml Frozen şeffaf matara, zarif tasarımıyla çocuklar arasında yoğun ilgi görür. Ürün, şeffaf bir yapıya sahiptir. Üzerinde Frozen filmiyle tanıdığımız karakterler olan Elsa, Anna ve Olaf vardır. Görünümüyle öne çıkan ürün, 500 ml kapasiteye sahiptir. Ayarlanabilir omuz askısı, kırılmaz gövde ve geniş hacmiyle Hakan Çanta Frozen şeffaf matara, tüm ebeveynlerin beğenisini kazanmayı başarır. Çocuğunuz okuldayken susuzluğunu gidermesine yardımcı olan Hakan Çanta 78729 500 ml Frozen şeffaf matara hem kullanışlı hem de eğlenceli bir üründür. Üzerinde bulunan görselle matara, çocukların göz bebeği hâline gelir.

  • Hacim: 500 ml
  • Ölçü: 20,5 x 6,5 cm
  • Özellik: Kırılmaz

Hakan Çanta 78729 500 ml Frozen Şeffaf Matara Kapasitesi Nasıl?

Hakan Çanta 78729 500 Ml Frozen Şeffaf Matara Kapasitesi Nasıl?

Hakan Çanta 78729 500 ml Frozen şeffaf matara, çocukların kullanımı için son derece ideal bir kapasiteye sahiptir. Ürünün tek seferde alabildiği su kapasitesi yarım litre, yani 500 ml olarak belirtilir. Çocuğunuzun severek kullanacağı matara, geniş hacmi sayesinde küçüklerin okul saatlerinde su ihtiyaçlarını gidermelerine yardımcı olur. Böylece çocuğunuz susadığı anda bu hoş matarayla ihtiyacını karşılayabilir. Ürün, kapasitesi kadar tasarımıyla da bütün kullanıcıların takdirini kazanmayı başarır. Şeffaf bir görünümü olan mataranın bu özelliğiyle içerisinde ne kadar su kaldığını rahatlıkla görebilir, kolayca tekrar dolum yapabilirsiniz. Suluk miniklerin ev dışında geçirdikleri zamanda susuzluklarını giderecek ölçüdedir.

Hakan Çanta 78729 500 ml Frozen Şeffaf Matara Malzemesi Nasıl?

Hakan Çanta 78729 500 ml Frozen şeffaf matara, oldukça kaliteli malzemelerden üretilir. Yapımında yararlanılan 1. sınıf ve donanımlı materyaller ile ürün, küçük çocuklara güvenli bir kullanım vadeder. Matara, dıştan gelebilecek herhangi bir darbeye karşı sağlam bir tutum sergilemeyi başarır. Gövdesi dayanıklılaştırılan ürünün pipet kısmı silikondan yapılmıştır. Ürünün içeriğinde sağlığa zararlı kimyasal bir madde bulunmaz. Çocukların kullanımına uygun olması için büyük bir dikkat ve özenle üretilen Hakan Çanta 78729 500 ml Frozen şeffaf matara ebeveynlerin beğenisini kazanır. Mataranın ayarlanabilir omuz askısı bulunur. Kaliteli materyalden üretilen askı sayesinde çocuğunuz ürünü kolay bir biçimde taşıyabilir. Ürünün kapağı basıp açılan kilitli mekanizmaya sahiptir. Mataranın genel olarak sağladığı güveni her parçasında hissedebilirsiniz. Matara tüm bu özellikleriyle oldukça kullanışlı bir profil çizer.

Hakan Çanta 78729 500 ml Frozen Şeffaf Matara Dayanıklı mı?

Hakan Çanta 78729 500 ml Frozen şeffaf matara, son derece dayanıklı ve kaliteli bir üründür. Mataranın gövdesi kırılmaz yapıdadır. Bu sayede matara, sağa sola koşturan ve oyun oynayan hareketli çocuklar için idealdir. Ürün kolay kolay kırılmayan yapısıyla miniklerin uzun yıllar boyunca kullanabileceği kalitede üretilir. Çocuklara uzun süre boyunca yararlanabilme imkânı tanıyan Hakan Çanta 78729 500 ml Frozen şeffaf matara hem tasarımı hem de sağlamlığıyla herkesin beğenisini kazanmayı başarır. Tasarımı ve kapasitesiyle anaokulu ya da ilkokula giden küçüklerin kullanımına uygundur. Sizin de çocuğunuz Frozen filmini severek izliyor ve tüm şarkılarını ezbere biliyorsa bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ürünü satın almadan önce Hakan Çanta 78729 500 ml Frozen şeffaf matara yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilmeniz mümkündür. Yorumlar, ürünü satın alan kullanıcıların tamamen gerçek düşünce ve görüşlerinden oluşur. Ardından bu ürünü Türkiye'nin lider çevrim içi alışveriş platformlarından biri olan Trendyol üzerinden sadece birkaç tıkla satın alabilirsiniz.