Hak Plastik Balkon Saksı Orta Boy 9 Litre

149 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
119,90 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Hak Plastik Balkon Saksı Orta Boy 9 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 1Fabrika Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR KARADENİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5090407620
    Bu ürün 1Fabrika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • hac,m 9,5lt en 18cm boy 50cm yükseklşik 17cmdir

Ürün Özellikleri

  • Yükseklik 10-15 cm
  • Genişlik 40-50 cm
Geri Bildirim Ver

Hak Plastik Balkon Saksı Orta Boy 9 Litre

Balkon saksıları ile evinizde farklı çeşitlerdeki çiçeklere rahatlıkla bakabilirsiniz. Saksı modelleri, dar alanlarda kullanılabilmesi için özel olarak dizayn edilir. Hak plastik balkon saksı orta boy 9 litre HK9997, en olarak son derece geniş bir yapıya sahiptir. Böylece balkon mermerlerinin üzerine koyup güvenle çiçeklerinizi ekebilirsiniz. Saksı, sert plastik malzemelerle üretilir. Uzun bir süre sonra toprağın ve suyun yıpratan etkisinden korunmak için sert yüzeyli olarak dizayn edilir. Bu sayede güvenle saksınızın tamamını toprak ile doldurabilirsiniz. Ürünün kaliteli tasarımı, uzun süre deforme olmadan kullanım imkanı sunar. Hafif yapısı sayesinde son derece kolay bir şekilde taşınabilir. Ürünü dilerseniz eviniz dilerseniz de farklı kullanım alanlarını için satın alabilirsiniz. İsterseniz hediye amacıyla da tercih edebilirsiniz.

  • Kaliteli malzeme yapısı
  • Şık görünüm
  • 9 litre hacim

Hak Plastik Balkon Saksı Orta Boy 9 Litre Avantajları

Hak Plastik Balkon Saksı Orta Boy 9 Litre Avantajları

Çiçekleri sulama işleminden bir süre sonra toprağın emmediği fazla su, saksının dibinde birikir. Fazla su, bazı bitkilerin toprağına ve köklerine zarar vererek çiçeği çürütebilir. Hak plastik balkon saksı orta boy 9 litre ürününün alt kısmında bulunan delikler fazla suyun boşaltılmasını sağlar. Ürünün içeriğinde saksının alt kısmına koymak için ekstra suluk bölmesi bulunur. Bu bölme, deliklerden atılan fazla suyun yere dökülmesini önler. Model, açık hava koşullarına uyum sağlayabilecek malzemelerden üretilir. Plastik malzeme yapısıyla kırılma ya da çatlama gibi durumlara oldukça dayanıklıdır. Böylece yağmur, soğuk hava, sıcak hava veya darbe alma gibi durumlarda saksıda çatlama tarzı durumların meydana gelme olasılığı en aza indirgenir. Saksı temizliğini içinde bitki varken dış taraftan nemli bir bezle yapabilirsiniz. İçerisinde bitki yokken deterjanlı ürünlerle derin bir temizlik gerçekleştirebilirsiniz.

Dekoratif Hak Plastik Balkon Saksı Orta Boy 9 Litre

Dekoratif Hak Plastik Balkon Saksı Orta Boy 9 Litre

Dikdörtgen saksı modelini kullanarak balkonunuzdaki alanı en verimli şekilde kullanabilirsiniz. Kapladığı alanın tamamını kullanma olanağı sunar. 50 cm genişliğe sahip bu ürünün boyu 18 cm şeklindedir. Modelin derinliği ise 17 cm'dir. 9 litrelik iç alana sahip olması sayesinde bitki kökleri geniş alana yayılım gösterebilir. Balkon saksı orta boy 9 litre ile evinizde ya da ofisinizde çiçek yetiştirebilirsiniz. Dikdörtgen saksının diğer avantajı da köşeli alanlarda dahi kullanılabilmesidir. Böylece istenilen alanı verimli bir şekilde kullanmanıza olanak tanır. Hak plastik balkon saksı orta boy 9 litre yorumları ile ürünü kullananların düşüncelerini ve kullanım çeşitlerini araştırıp tavsiyelerinden yararlanabilirsiniz. Bu durum, bitkiler için daha şık ve kullanışlı bir ortam hazırlamanıza yardımcı olur. Siz de bu ürün ile balkonunuza farklı bir hava katabilirsiniz.

Hak Plastik Balkon Saksı Orta Boy 9 Litre Fiyatları

Hak Plastik Balkon Saksı Orta Boy 9 Litre Fiyatları

Hak plastik balkon saksı orta boy 9 litre fiyatları, ürün özellikleri kapsamında belirlenir. Bu ürünle müşteriler ofis ve evlerindeki balkonlarda şık bir şekilde bitki yetiştirebilirler. Hak plastik balkon saksı orta boy 9 litre kullananlar tarafından yapılan yorumlarda modelin kullanım alanları ve dizayn şekilleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Balkon saksısı modelinde farklı çeşitteki bitkiler rahatlıkla yetiştirilebilir. Kaktüs ya da fesleğen gibi bitkileri uygun sulama aralıkları ile bu saksının içerisinde ve balkon şartlarında yetiştirebilirsiniz. Kaliteli tasarımı sayesinde uzun süreli kullanım sunar. Saksının iç hacmine yönelik toprak koyduğunuz zaman, bitki yetiştirme işlemini daha verimli şekilde yapabilirsiniz. Siz de sağlıklı bir şekilde bitkilerinizi balkonda yetiştirmek istiyorsanız bu modeli inceleyebilirsiniz. Trendyol aracılığıyla ürüne hem kısa süre içinde hem de kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.