Hair Pharma Anuflex Pomad 30 Gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
308,26 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Hair Pharma Anuflex Pomad 30 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Defnil Pharma Satıcı Ünvanı: DEFNİL PHARMA İLAÇ VE KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0272046421300001 Vergi Kimlik Numarası: 2720464213
    Bu ürün Defnil Pharma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anuflex Pomad 30 Gr İçindekiler Aqua, Cetearyl Alcohol, Petrolatum, ZincOxide, Aesculus Chinensis Extract, Calendula Officinalis Flower Oil, Ceteareth-12, Hypericum Perforatum Oil, Lanolin, Panthenol, Paraffinum Liquidum, Matricaria Recutita Flower Oil, Boric Acid, Phenoxy ethanol, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Glycyrrhiza Glabra RootExtract, Ethylhexyl glycerin, Allantoin, Menthol Kullanım Şekli ve Dozu Her dışkılamadan bir kaç dakika önce ve dışkılamadan hemen sonra kullanılmalıdır. 1-2 Nohut kadar merhem anüsün içine sürülmelidir. Takdim Şekli 30 gram tüp

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Sıkılaştırıcı
  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver

Hair Pharma FDHP66677 Anuflex 30 g Pomad

Hair Pharma Anuflex 30 g pomad, bitkisel içeriğe sahip bir üründür. Kremin içinde bulunan bitkisel karışım, alanında tecrübeli proktoloji uzmanlarının görüşleri alınarak hazırlanır. Konusunda uzman kişiler, ortak içerik konusu belirlenip ona göre formülasyon yapıldığı için tercih edilir. İçeriği tamamen bitkisel aktiflerden oluşan kremin belirlenmiş herhangi bir yan etkisi yoktur. Hair Pharma Anuflex; anal fissür, hemoroid ve makat çatlağı gibi halk arasında basur denilen hastalıkların tedavisinde kullanılır. Kısa sürede tedavi eden bu ürün, kolay bir kullanıma sahiptir. Anal kanal bölgesinin iç yüzeyinde oluşan derin yaralanmaları iyileştiren bu krem, şiddetli ağrı ve kanama sıkıntılarını rahatlatır.

  • Hacim: 30 g
  • Basur pomadı olarak kullanılır.
  • Ürünün bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur.

Hair Pharma Anuflex Pomadın İçeriği Nedir?

Hair Pharma Anuflex Pomadın İçeriği Nedir?

Hair Pharma Anuflex 30 g pomadın içinde bulunan bileşenler, bitkisel olduğu için yan etki yaratmaz. Bu ürünün içinde aqua, cetearyl alcohol, petrolatum, zinc oxide, aesculus chinensis extract, calendula officinalis flower oil, ceteareth-12, hypericum perforatum oil, lanolin ve panthenol bulunur. Ayrıca krem; paraffinum liquidum, matricaria recutita flower oil, boric acid, phenoxyethanol, eugenia caryophyllus bud oil, glycyrrhiza glabra root extract, ethylhexyl glycerin, allantoin ve menthol içerir. Hair Pharma Anuflex 30 g kremin içinde bulunan bileşenler kullanan kişilerde meydana gelen makat çatlağı sorununu yok eder. Anüste oluşan makat çatlağının boyutu kişiye göre değişiklik gösterebilir. Her durumda bahsi geçen bu pomad yaranın iyileşmesine yardımcı olur. Ayrıca ürün, sürüldüğü andan itibaren basuru olan kişiyi rahatlatarak daha az acı çekmesini de sağlar.

Hair Pharma Anuflex Pomad Ne İçin Kullanılır?

Hair Pharma Anuflex 30 g pomad, anal fissür tedavisi için geliştirilmiş bitkisel içerikli ilaçtır. Ürün, makat çatlağı tedavisinde tercih edilir. Ayrıca kremi diğer ağrılı makat hastalıklarında da kullanabilirsiniz. Örneğin, makatta oluşan pıhtı toplanması ve tromboze hemoroid yani basur şişmesine bu ilaç son derece iyi gelir. Bu iki hastalığın tedavisinde de kişinin ağrısını azaltarak rahatlama sağlar. Ürün anal fissür tedavisi için tek başına yeterli olur. Kremin içinde; karanfil, sefa otu ve sarı kantaron yağı bulunur. Ayrıca içinde bulunan meyan kökü ve at kestanesi özü de ağrıların azalmasında son derece etkilidir. Ürün; bölgesel uyuşturma, kas gevşetme, ağrı kesme ve yara iyileştirme etkilerine sahiptir. Kremin özellikle kas gevşetme etkisi sayesinde hasta çok daha kolay bir şekilde dışkılar. Ayrıca uyuşturma etkisi de acıyı azaltır.

Hair Pharma 30 gr Anuflex Pomad Nasıl Kullanılmalıdır?

Hair Pharma Anuflex 30 g pomad; kabızlık, yoğun ishal, aşırı acı tüketimi sonrası ıkınma ve dizanteri gibi hastalıkların sonucunda meydana gelen sıkıntıları gidermede yardımcıdır. Ürün, kullanılmadan önce 2 ya da 3 dakika sıcak suya oturması yapılmalıdır. Ardından kremden 1 nohut büyüklüğünde alınarak anüs bölgesinin içine uygulanması gerekir. Ardından tekrar ılık suya oturulur ve bölge kurulanır. Kurulama işleminden sonra tekrar 1 nohut büyüklüğünde krem uygulanır. Bu işlem her tuvalet ihtiyacında tekrarlanmalıdır. Pomad, anüs bölgesinde sıkıntı yaşayan kişilere yardımcı olarak kullananlardan tam not alır. Ürünü sizden önce satın almış ve kullanmış kişilerin deneyimlerinden yararlanmak için Hair Pharma Anuflex 30 g pomad yorumlarını Trendyol’dan okuyabilirsiniz. Ağrı ve acıyı yok ederek yaşam kalitenizi artırmak için Hair Pharma Anuflex 30 g pomad siparişini platformdan uygun fiyatlarla verebilirsiniz.