Hailea Aco 6601 Akvaryum Tek Çıkışlı Hava Motoru 2 W 2,8 L /dak.

349,15 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hailea Aco 6601 Akvaryum Tek Çıkışlı Hava Motoru 2 W 2,8 L /dak.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EUROASIA PET TEDARİK VE DAN. LTD. ŞTİ. Satıcı Ünvanı: EUROASİA PET TEDARİK VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383044352000001 Vergi Kimlik Numarası: 3830443520
    Bu ürün EUROASIA PET TEDARİK VE DAN. LTD. ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hailea Aco 6601 Akvaryum Tek Çıkışlı Hava Motoru 2 W 2,8 L /Dak. Akvaryumlar için, 2 watt gücünde, 11.2 x 6.4 x 5.9 cm ebatlarında, 50/60 Hz'lik tek çıkışlı hava pompasıdır. Dakikada 2.8 L/Dak çıkış gücüne sahiptir. Paket içerisinde bulunan aparatı sayesinde istenildiğinde duvara asılarak kullanılabilir. Uyarılar Motorun takılacağı priz kontrol edilmelidir. Prizdeki arızalar aletin bozulmasına neden olabilir. Fişi prize tam olarak oturmalı ve sabit olmalıdır. Motorun takılacağı priz ıslanmayacak şekilde ve uzak konumda olmalıdır. Motor akvaryum içerisine düştüğü taktirdefişi çekilmeden düzeltilmemelidir. Elektrik çarpmasına neden olabilir.Tekrar kullanılmadan önce dikkatlice kurutulmalıdır. Evde çocuk varsa dikkat edilmelidir. Çocukların erişemeyeceği bir konumda olmalıdır. Motor prizden uzak bir konumda çalıştırılacaksa, gücüne uygun bir uzatma kablo kullanılmalıdır. Motorun temizliği sadece su ile yapılmalı ve deterjan kullanılmamalıdır. Temizlik öncesi mutlaka fişten çekilmelidir. Elektrik kablosunun hasar görmemesine dikkat edilmelidir. Bozulduğu taktirde tamir edilmemelidir. Elektrik akışındaki bozukluklar motorun performansında azalmaya neden olabilir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Hava Motoru
Geri Bildirim Ver