Hafele Ironfıx Ütü Masası, Kapaksız, Duvar Tipi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hafele Ironfıx Ütü Masası, Kapaksız, Duvar Tipi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • MONTAJ ŞEKLİ: Duvara Monte MALZEME Gövde : Çelik , Ütü Bezi : Pamuklu UZUNLUK: 950mm ÜRÜN ADI: Ütü Masası DIŞ YÜKSEKLİK: 525mm İÇ YÜKSEKLİK: 525mm

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Hafele Ironfix Ironing Board Wall-Mounted Ütü Masası Duvar Tipi Kapaksız Fiyatı - Trendyol

Ütü yaparken kullanılan önemli malzemelerden biri de ütü masasıdır. Ütü yapmak meşakkatli bir iş olsa da kullanacağınız ürünler ile bunu kolaylaştırmanız mümkündür. Hafele Ironfix ütü masası sayesinde hem zamandan hem de yerden tasarruf edebilirsiniz. Bu model katlanır özelliğiyle size istediğiniz anda kolaylıkla ütü yapma imkanı sunar. Eğer evinizde ütü masası kullanmak için mevcut alanınız yoksa Hafele Ironfix ütü masası kapaksız duvar tipi kullanarak bulunduğunuz ortamı verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Ürünle birlikte gönderilen montaj parçaları ve montaj talimatları sayesinde kendiniz kolayca kurulum yapabilirsiniz. Ütü masasını kullanmadığınız zamanlarda hem kendi içine doğru hem de duvara doğru katlayarak yer açabilirsiniz. Bu işlemi sağlarken ürünün duvarda düz durması için de kapak kullanmanıza gerek kalmaz.

  • Duvara monte edilebilir
  • Çelik üst gövde
  • 950 mm pamuklu ütü bezi

Hafele Ironfix Ütü Masası Özellikleri

Hafele Ironfix Ütü Masası Özellikleri

Pratik ve kullanım kolaylığı sağlayan ürünler her zaman öne çıkar. Hafele Ironfix duvar tipi ütü masası ihtiyacınız olan her ortamda kolaylıkla kullanım imkanı sağlar. Bu modelin duvara monte edilebilir olması dilediğiniz yere sabitleyerek iş yapabilme olanağı tanır. Diğer yandan işiniz bittiğinde masayı düz olarak veya ikiye katlayarak duvara doğru kapatabilirsiniz. Bu işlemi yaparken de kapak kullanmanız gerekmez. Ürünün çelik malzemeden oluşan gövdesi sayesinde ısı kaybı yaşamadan hızlı bir şekilde ütü yapabilirsiniz. Bununla birlikte monte ettiğiniz masayı yatay yönlü olacak şekilde 90 dereceye kadar farklı açılarda kullanabilirsiniz. Ürünün uzunluğunun 950 mm olması bulunduğunuz ortamı elverişli bir şekilde kullanmanıza yardımcı olurken küçük evlerde de kolayca işinizi yapmanızı sağlar. Hafele ütü masası yanında gelen kurulum talimatları sayesinde başkasına ihtiyaç duymadan montaj işlemini yapabilirsiniz.

Hafele Ironfix Duvar Tipi, Kapaksız, Ütü Masası Avantajları

Hafele Ironfix Duvar Tipi, Kapaksız, Ütü Masası Avantajları

Ütü yapmak, çok vakit alan bir ev işidir. Ütü yapmayı, kullandığınız malzemelerle konforlu ve keyifli hale getirebilirsiniz. Bu malzemelerin başında da ütü masası gelir. Hafele Ironfix duvar tipi kapaksız ütü masası ile zamandan tasarruf ederek diğer işlerinizi rahatça yapabilirsiniz. Çelik malzemeden oluşan üst gövdesi ile ısı kaybı yaşamadan ütü yapabilme olanağı sağlar. Diğer bir yandan ürünün iç ve dış yüksekliğinin 525 mm oluşu sayesinde bulunduğunuz ortamı elverişli bir şekilde kullanmanızda yardımcı olur. Bu model için yer tasarrufu sağlamanız da katkısı olan bir diğer özellik ise ürünün uzunluğunun 950 mm olmasıdır. Ürünün pamuktan olan ütü bezinin kalın ve yanmaz olan dokusuyla ev kazalarının da önüne geçebilirsiniz. Bu sayede güvenli ve konforlu bir şekilde ev işlerine devam edebilirsiniz.

Hafele Ironfix Duvar Tipi Kapaksız Ütü Masası Fiyatları

Hafele Ironfix Duvar Tipi Kapaksız Ütü Masası Fiyatları

Hafele Ironfix duvar tipi kapaksız ütü masası fiyat belirlemesi yapılırken ürüne ait özellikleri ve performansı göz önünde bulundurularak fiyat belirlemesi yapılır. Ürünün duvara monte edilebilir olması sizlere pratik bir kullanım imkanı sunar. Hafele Ironfix duvar tipi kapaksız ütü masası kullananlar ürünün bu özelliğinden faydalanarak yerden tasarruf edebilir. Ürünü kullanırken yerden tasarruf etmenizde bu modelin uzunluğunun 950 mm oluşunun büyük payı vardır. Hafele Ironfix duvar tipi kapaksız ütü masası yorum bölümünde yazılanları inceleyerek ürünü daha önce satın alan kişilerin değerlendirmelerini öğrenebilirsiniz. Böylece karar verme aşamasında aklınıza takılan sorulara cevap bulabilirsiniz. Ürünün 90 derece açılabilir olmasının yanında açık haldeyken de yatay şekilde yönünü değiştirebilirsiniz. Bu sayede farklı açılarda kullanım sağlayabilirsiniz. Portatif ve kullanışlı bu ürüne Trendyol üzerinden siz de sahip olabilirsiniz.