Hacı Şakir Lavanta Otomatik Makineler Için 37 Yıkama Granül Matik Sabun 1500 gr

265,44 TL
(7,17 TL / yıkama)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hacı Şakir Lavanta Otomatik Makineler Için 37 Yıkama Granül Matik Sabun 1500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kalafatlar Satıcı Ünvanı: KALAFATLAR TANZİM SATIŞ MAĞAZALARI GIDA TARIM TEMİZLİK HAYVANCILIK İNŞAAT TURİZM TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0489010071600129 Vergi Kimlik Numarası: 4890100716
    Bu ürün Kalafatlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HACI ŞAKİR GRANÜL MATİK LAVANTA 1500 GR Hacı Şakir Saf Granül Sabun, Bebeğinizin çamaşırlarını ve bezlerini özenle temizler, güvenli bir temizlik sağlar. Bebeğinizin çamaşırları için: Saf ve Doğal Hacı Şakir sentetik deterjan değildir. Bebeğinizin cildiniz tahriş etmez. Bebeğinizin hassas cildine temas eden iç çamaşırların ve bezlerin yanı sıra, yastık kılıfı, yatak çarşafları ve mama önlüklerini özenle temizler. Ailenizin çamaşırları için: Saf ve Doğal Hacı Şakir, Bebeğinizin çamaşırlarına gösterdiği özeni sizin ve ailenizin çamaşırlarına da gösterir. Hacı Şakir ile yıkanan pamuklu, polyester-Pamuklu vb. tüm çamaşırlarınızda istediğiniz temizliğe kavuşabilirsiniz. Narin Çamaşırlarınız için: Saf ve Doğal Hacı Şakir, Narin çamaşırlarınızda da özenli temizlik sağlar. Hassas giysilerinizi yıkama talimatına uygun olarak, güvenli bir şekilde yıkayabilirsiniz. Hacı Şakir Saf Granül Sabunu, güvenle kullanabileceğiniz formülü ile bebeğinizin ve ailenizin çamaşırlarını özenle temizler, güvenli bir temizlik sağlar. Ürün hipoalerjeniktir. Tüm çamaşırlarınızda güvenle kullanabilirsiniz. Hacı Şakir 1.nevi saf granül sabundur.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 1,5 - 3 kg
  • Yıkama Sayısı 46 - 60 Yıkama
Geri Bildirim Ver

Hacı Şakir Lavanta Granül Matik Sabun 1500gr 37 Yıkama

Temizlik, geçmişten günümüze birçok insan için önem taşır. Gün içerisinde sıklıkla kirlenen kıyafetler, çarşaflar gibi eşyaların temizliğinde kullanılan birden fazla yardımcı ürün bulunur. Bu ürünlerden birisi olan Hacı Şakir Granül Matik lavanta kokusuyla dikkatleri çekmeyi başarır. Eşyaların temizliği sağlık için ayrı bir dikkat ve özen gerektirir. Özellikle bebekler daha hassas ciltlere sahip olduklarından dolayı onların eşyalarını yıkarken kullandığınız ürünlere dikkat etmeniz önerilir. Bu konuda sizlere büyük yardım sağlayan Hacı Şakir Granül Matik sabun cildi tahriş etmez. Aksine yumuşak doku sağlayarak bebeklerinizin ekstra rahat etmesini sağlar. Dilediğiniz eşyayı yıkarken kullanabileceğiniz bu ürün sayesinde hem bebeğinizin sağlığını koruyabilir, hem de eşyaların güzel kokmasını sağlayabilirsiniz. Tercihe göre yetişkinler için de kullanabilirsiniz.

  • Saf granül sabun
  • Her eşyayı yıkarken kullanabilme
  • Saf ve doğal yapı

Hacı Şakir Lavanta Granül Sabun Özellikleri

Hacı Şakir Lavanta Granül Sabun Özellikleri

Pratik ve kolay kullanılabilme özelliğine sahip olan ürünler arasında yerini alan Hacı Şakir Granül Matik Lavanta 1500 gr olması sayesinde uzun süre boyunca kullanım imkanı sunar. Dilediğiniz şekilde çamaşır yıkamanıza yardımcı olan ürünü, çamaşırların üzerine direkt dökerek veya çamaşır makinesinin deterjan kısmına ekleyerek kullanabilirsiniz. Son derece kaliteli ve aynı zamanda sağlıklı ham maddeler kullanılarak üretilen granül matik sayesinde kıyafet ve çarşaflarınızın güzel kokmasını sağlayarak ortamlarda beğenileri kolayca toplayabilirsiniz. Ürünün sahip olduğu ambalaj kolayca muhafaza etmenizi sağlar. Bebeklerinizin çarşafları, yemek önlükler, atletleri, tişörtleri gibi birçok eşyasını bu ürünle temizleyerek ciltlerinin tahriş olmasını önleyebilirsiniz. Üretim aşamasında kullanılan lavanta özleri güzel koku vermenin yanı sıra çamaşırların yumuşak bir dokuya sahip olmasına da yardımcı olur. Ergonomik olan bu ürün sayesinde zamandan kolayca tasarruf edebilirsiniz.

Hacı Şakir Lavanta Granül Sabun Kullanmanın Avantajları

Hacı Şakir Lavanta Granül Sabun Kullanmanın Avantajları

Günlük hayatta sıklıkla kullanılan çamaşır ve çarşafların temizliği hem sağlık hem de görüntü açısından önemlidir. Bu işlemi gerçekleştirirken yardımcı ürünlerden faydalanan müşteriler için üretilmiş olan Hacı Şakir Lavanta otomatik makineler için 37 yıkama granül matik sabun 1500 gr çeşidi avantaj sağlar. Kolay kullanımının yanı sıra sizlere zamandan tasarruf etmeniz konusunda da yardımcı olur. Bu sayede eşyalarınızı kısa süre içinde temizleyebilirsiniz. Özellikle hassas cilde sahip olan bebekler için sıklıkla önerilen ürün, tamamen doğal ve sağlıklı ham maddeler kullanılarak üretilir. İçinde yer alan lavanta, hem güzel kokular yayar hem de ipeksi bir his oluşturur. Hacı Şakir granül matik 1500 gr olması da seçeneği uzun süreler boyunca kullanma avantajı sunar.

Hacı Şakir Lavanta Granül Sabun Fiyatları Trendyol’da

Hacı Şakir Lavanta Granül Sabun Fiyatları Trendyol’da

Hacı Şakir Granül Matik fiyatı ürünün sahip olduğu özellikler ve üretim aşamasında kullanılan ham maddeler doğrultusunda belirlenir. Sadece bebeklerin sahip olduğu eşyalar için değil, yetişkinlerin eşyaları için de güvenle kullanılabilir. Kaliteli ve etkili içeriği sayesinde eşyalarınızı yıpranmadan temizleyebilirsiniz. Büyük boyuta sahip olan deterjanı uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. Dilerseniz çamaşırlarınız ve kıyafetleriniz, dilerseniz de çarşaf ve yastıklarınız için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Hem saf hem de doğal olan deterjan, lavanta kokusuna sahip olmasıyla diğer modellerden sıyrılmayı başarır. Özellikle pamuklu çamaşırlarınızda ekstra memnuniyet sağlayan seçeneği satın almadan önce Hacı Şakir Lavanta otomatik makineler için 37 yıkama granül matik sabun 1500 gr yorumları kısmına göz atabilirsiniz. Yorumlar ürünü daha önce kullanmış olan müşteriler tarafından yapılır. Bu sayede ürünün sizin için uygun olup olmadığına hızlı bir şekilde karar verebilirsiniz.