Hacı Şakir Lavanta 37 Yıkama Granül Matik Sabun 1500 g

279,90 TL
(7,56 TL / yıkama)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hacı Şakir Lavanta 37 Yıkama Granül Matik Sabun 1500 g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SallaSepete Satıcı Ünvanı: VOLUT BİLİŞİM SİSTEMLERİ DANIŞMANLIK GIDA TARIM TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925057831800001 Vergi Kimlik Numarası: 9250578318
    Bu ürün SallaSepete tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu üründen en fazla 10 Kg veya 10 L sipariş verilebilir. 10 Kg veya 10 L üzerindeki siparişleri Migros Ticaret A.Ş. iptal etme hakkını saklı tutar. Hacı Şakir Saf Granül Sabun, bebeğinizin çamaşırlarını ve bezlerini özenle temizler, güvenli bir temizlik sağlar. Bebeğinizin çamaşırları için: Saf ve Doğal Hacı Şakir sentetik deterjan değildir. Bebeğinizin cildiniz tahriş etmez. Bebeğinizin hassas cildine temas eden iç çamaşırların ve bezlerin yanı sıra, yastık kılıfı, yatak çarşafları ve mama önlüklerini özenle temizler. Ailenizin çamaşırları için: Saf ve Doğal Hacı Şakir, bebeğinizin çamaşırlarına gösterdiği özeni sizin ve ailenizin çamaşırlarına da gösterir. Hacı Şakir ile yıkanan pamuklu, polyester-pamuklu vb. tüm çamaşırlarınızda istediğiniz temizliğe kavuşabilirsiniz. Narin çamaşırlarınız için: Saf ve Doğal Hacı Şakir, Narin çamaşırlarınızda da özenli temizlik sağlar. Hassas giysilerinizi yıkama talimatına uygun olarak, güvenli bir şekilde yıkayabilirsiniz. Hacı Şakir Saf Granül Sabunu, güvenle kullanabileceğiniz formülü ile bebeğinizin ve ailenizin çamaşırlarını özenle temizler, güvenli bir temizlik sağlar. Ürün hipoalerjeniktir. Tüm çamaşırlarınızda güvenle kullanabilirsiniz. Hacı Şakir 1.nevi saf granül sabundur.
Geri Bildirim Ver

Hacı Şakir Lavanta 37 Yıkama Granül Matik Sabun 1500 g

Gündelik hayat akışı içinde temiz kıyafetler giymek ve güzel kokmak önemlidir. Güzel koku için parfüm, deodorant ya da kolonya sıklıkla tercih edilse de yeterli olmayabilir. Cildinize temas ettiğinden ten kokunuz ile karışan bu esanslar bazen rahatsız edici hale gelir. Böyle durumlarda saf içerikli temizlik ürünleri kurtarıcı olur. Hem beden temizliği hem de yıkanan çamaşırların temizliği için doğal sabun kullanmanın birçok faydası bulunur. Granül matik sabunlar doğal sabun bileşenleri ile oluşturulur. Lavanta 37 Yıkama Granül Matik Sabun 1500 g olarak satılan ürünü tüm çamaşırlarınızda güvenle kullanabilirsiniz. Her yaştan kişinin giysilerini yıkamak için idealdir. Saf granül sabun içeren doğal yapısı ile sentetik deterjan değildir. Müşterilerin beklentilerini karşılayan ve onları memnun eden ürünün özellikleri tatmin edicidir.

  • Hipoalerjenik yapı
  • Saf ve doğal temizlik
  • Lavanta kokusu

Hassas Ciltler Artık Güvende

Hassas Ciltler Artık Güvende

Yıkanan giysilerde kalıntı bırakan deterjanlar cilde temas ettiğinde kaşıntı, kızarıklık ve alerjik rahatsızlıklar doğurabilir. Dermatolojik olarak test edilen ve hipoalerjenik yapısı ile dikkat çeken Hacı Şakir Granül Matik Lavanta 1500 gr cildi tahriş etmez. Sentetik yapıda olmadığından özellikle bebekler gibi narin tene sahip kişilerin çamaşırlarını yıkamak için idealdir. Küçük bebeklerin sürekli temas ettikleri ürünler olan bezlerin, iç çamaşırlarının, mama önlüklerinin, yastık ve çarşaflarının yüzeyleri gibi kumaşların iyi temizlenmesi, mikroplardan arındırılması önemlidir. Hacı Şakir granül ürününün elde ve çamaşır makinesinde kullanımı mümkündür. Hem ailenizin hem bebeğinizin çamaşırları için güvenle kullanabileceğiniz ve beklediğiniz temizliği sağlayan bu ürün derinlemesine temizlik sağlar. Yıkama yapılan ürünlerde iyi sonuç verebilen ve özenli temizlik sağlayan granül matik kokusu ile de öne çıkar. Lavanta kokusu rahatlatıcı etkiye sahiptir.

Her Kumaşa Uygun Kullanım

Her Kumaşa Uygun Kullanım

Çamaşırların temizliğinde kullanılan doğal ya da sentetik yapıda tüm temizlik malzemeleri, farklı renk ve kumaş türlerine özel kullanım fonksiyonu ile karşınıza çıkar. Renkliler için ayrı beyazlar için ayrı olarak üretilen bu ürünler, hijyen sağlama konusunda yardımcı olur. Hacı Şakir Granül Matik 1500 gr ürünü pamuklu, polyester karışımı gibi her tür kumaş için kullanıma uygundur. Narin yıkama yapılacak giysilerinize de özenli temizlik sağlar. Hacı Şakir Lavanta Granül Matik 1500 g ambalajıyla fazla yıkama yapmanıza olanak tanıyan yapısıyla ve paketin arkasında yazan kullanım kılavuzu ile tercih edilir. Örneğin hassas giysileriniz için uygun yıkama talimatını takip ettiğinizde özenli ve güvenli bir temizlik elde edebilirsiniz. Güçlü etkisiyle yağ lekesi gibi zorlu kirleri bile yok edebilir. Hoş kokusu ile giysilerinizin ve sizin güzel kokmanızı sağlar.

Hacı Şakir Lavanta Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

Hacı Şakir Lavanta Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

Ürünlerin raf ömrünü uzatmak için kullanılan ve bakterilerin oluşmasını engelleyen paraben, deri için zararlıdır. Alerjik reaksiyonlara sebep olan ve başka maddelere alerji geliştirmenize de neden olan zehirli bir maddedir. Etkisi sadece yüzeyde değildir, cilt yoluyla kana karışır. Aynı şekilde SLS denilen zararlı madde bol köpük sağlama amacıyla temizlik malzemelerinde sıklıkla kullanılır ve tahriş ya da kızarıklık gibi cilt hassasiyetlerine neden olur. Bu zararlı içeriklerden uzak olan Hacı Şakir granül matik lavanta 1500 gr fiyatları bütçeyi zorlamaz. Trendyol üzerinde Hacı Şakir granül matik lavanta 1500 gr yorumlarını detaylı şekilde inceleyebilirsiniz. Müşterilerin puanlamalarına ve genel değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Gerçek kişilerin yazdıkları tavsiyeler ve farklı kullanım alanları hakkındaki önerilerine ilişkin fikir edinebilirsiniz. Bu şekilde ürün hakkında ayrıntılı bilgi sağlayabilir ve sevdiklerinize de alabilirsiniz.