Hacı Şakir Bebek Çamaşır Deterjanı Granül Matik 1500 gr

279,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hacı Şakir Bebek Çamaşır Deterjanı Granül Matik 1500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SallaSepete Satıcı Ünvanı: VOLUT BİLİŞİM SİSTEMLERİ DANIŞMANLIK GIDA TARIM TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925057831800001 Vergi Kimlik Numarası: 9250578318
    Bu ürün SallaSepete tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hacı Şakir Bebek Çamaşır Deterjanı Granül Matik 1500 Gr ÜRÜN ÖZELLİKLERİHacı şakir doğal sabun, bebek çamaşırlarını yıpratmadan temizlemek için özel olarak üretilmiştir. Bebeğinizin giysilerini özenle ve temiz bir şekilde yıkamanıza yardımcı olur. Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızı büyütürken sağlıklarını korumak için her konuda hassas davranırız. Yedirdiğimiz gıdalardan giydirdiğimiz kıyafetlerin seçimine kadar maksimum titizlik gösteririz. Ve tabi kıyafetlerini yıkarken de kullandığımız deterjanın tenlerine zarar vermemesini isteriz. Hacı şakir bebek sabunu siz annelerin hassasiyetini önemseyerek aynı özenle bir deterjan üretmiştir. Dermatolojik testler yapılarak piyasaya sürülen bu deterjan bebeklerin ve tüm hassas ciltlerin tahriş olmamasına yardımcı olur. Hacı şakir beyaz sabun granül bir sabundur. Granül olması sebebiyle suda kolay çözünür. Etkili ve güvenli bir temizlik sağlar. Hipoalerjenik olan hacı şakir bebeklerde ve tüm hassas ciltlerde alerji oluşmamasına da yardımcı olur. Hacı şakir bebek çamaşırlarında güvenle kullanılabilir. Bunun yanında tüm hassas,pamuklu, tül çamaşırlarınızın yıpranmadan temizlenmesinde de size yardımcı olacaktır. Biliyoruz ki bebek çamaşırları çeşitli nedenlerle sık kirlenir ve sık yıkama yapmak gerekir. Bu doğal bebek deterjanı çamaşırlarınızın sık yıkama sonucunda deformasyona uğramamasına fayda sağlar. Hacı şakir bebek çamaşır deterjanı granül matik 1500 gr ile 24 yıkamaya kadar hijyenik bir kullanım yapabilirsiniz. Ayrıca hacı şakir sentetik bir deterjan olmamasıyla da artı özelliğe sahiptir. Bütün hassas çamaşırlarınızda özellikle bebek giysilerinde etkili ve güvenli bir kullanım sağlar. Hacı şakir sabun tüm annelerin gönül rahatlığı ile tercih edebileceği bir bebek deterjanıdır. ÜLKE: TÜRKİYE ÜRETİCİ FİRMA: COLGATE-PALMOLİVE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SAN.TİC.A.Ş. İŞ MERKEZİ AYDINEVLER SANAYİ CAD. NO:3 KAT:5 KÜÇÜKYALI MALTEPE 34854 İSTANBUL TEL:0216 519 8101
Geri Bildirim Ver