Güzel Ada Gıda Psyllium Karnıyarık Otu Tozu 250 Gr

420 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8 saat 32 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
400 TL'ye 38 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8 saat 32 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Güzel Ada Gıda Psyllium Karnıyarık Otu Tozu 250 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HIZLI TOPTAN Satıcı Ünvanı: SADIK YAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9350447623
    Bu ürün HIZLI TOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karnıyarık Otu Tozu
Geri Bildirim Ver

Güzel Ada Gıda Psyllium Karnıyarık Otu Tozu 250 gr

Tarih boyunca bitkilerin şifasından yararlanan insanlar, son dönemde de çare için aynı kapıyı çalar. İnsan vücudunun sağlık ve sıhhate kavuşmasını sağlayan bu bitkiler arasından Güzel Ada Gıda psyllium karnıyarık otu tozu 250 gr seçeneği, öne çıkar. Ürün, 250 gr olarak müşterilere ulaştırılır. İdeal miktarı sayesinde çok sayıda kişinin istek ve ihtiyacının karşılanmasına kaynaklık eder. Güzel Gıda psyllium, toz bir forma sahiptir. Toz yapısı sayesinde oldukça geniş kullanım alanı söz konusudur. Çay olarak tüketilebileceği gibi çeşitli yiyeceklerin içerisine de katılabilir. Sıcak ya da soğuk su içerisine ilave edilerek tüketilebilir. Bu özelliği sayesinde yaz aylarında tercih edilirliği yüksek olan ürün, kış aylarında da oldukça popülerdir. Siz de 250 gr olarak müşterilere ulaştırılan ürüne göz atabilirsiniz.

  • 250 gr miktar
  • Toz form
  • Organik içerik

Faydalı Güzel Ada Gıda Psyllium Karnıyarık Otu Tozu 250 gr

Faydalı Güzel Ada Gıda Psyllium Karnıyarık Otu Tozu 250 gr

Güzel Gıda karnıyarık otu tozu, insan vücudu için oldukça yararlıdır. Bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlayan ürün, grip ya da soğuk algınlığı gibi çeşitli sağlık problemlerinin oluşmasının önüne geçer. Bu toz gıda seçeneği, içerisinde yer alan vitamin ve mineraller sayesinde vücudun sağlıklı ve dinç bir yapı kazanmasına aracılık eder. Güzel gıda karnıyarık otu, değişik sindirim sorunları için de birebirdir. Bağırsak ve midenin rahatlamasını sağlayan gıda, kilo vermek isteyen çok sayıda kişinin favorileri arasında yer alır. Müşterilerin sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo verebilmelerine katkı sağlar. Kabızlık sorunlarına çözüm getirir. Zengin lif içeriğine sahip olması sonucunda tokluk hissi yaratır. Siz de insan sağlığı için oldukça faydalı bir içeriğe sahip olan Güzel Ada Gıda psyllium karnıyarık otu tozu 250 gr satın alabilirsiniz.

Güzel Ada Gıda Psyllium Karnıyarık Otu Toz 250 gr Yorumları

Güzel Ada Gıda Psyllium Karnıyarık Otu Toz 250 gr Yorumları

Güzel Ada Gıda psyllium karnıyarık otu tozu 250 gr yorumları, müşteri memnuniyetini ortaya koyar. Kilo vermek için sağladığı yararların yanı sıra kolesterol gibi pek çok sağlık sorunu için de tercih edilir. Yüksek kolesterolün normal seviyesine indirilmesini sağlayan ürün, oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Yetişkinlerden yaşlılara kadar çok sayıda kişinin ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olur. Vücutta bulunan doymuş yağların dışarı atılmasına da kaynaklık eder. Böylelikle doymuş yağ miktarını azaltarak kalp ve damar hastalıklarına karşı çözüm getirir. 250 gr miktarında olan ürün, müşterilerin ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlarken uzun süre kullanılabilir. Güzel Ada Gıda psyllium karnıyarık otu tozu 250 gr kullananlar, üründen oldukça memnundur. Siz de kolesterol ya da kalp sorunlarına karşı etkili çözüm imkanı sunan sağlıklı ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Güzel Ada Gıda Psyllium Karnıyarık Otu Tozu 250 gr Fiyatı

Güzel Ada Gıda Psyllium Karnıyarık Otu Tozu 250 gr Fiyatı

Güzel Ada Gıda psyllium karnıyarık otu tozu 250 gr fiyat aralığı, ürün özellikleri kapsamında belirlenir. Ürün, toz bir forma sahiptir. Bu özelliği, kullanım açısından avantaj oluşturur. Pek çok sıvı ya da katı gıdanın içerisine rahat bir şekilde katılabilir. Gıda içerisine eşit olarak dağıtımı da kolay olan ürün, çok sayıda kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Organik psyllium karnıyarık otu tozu, organik yapısı sayesinde müşterilerin memnuniyetini kazanır. Çok sayıda kişi tarafından gönül rahatlığı ile tüketilir. Siz de sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo vermek isteyen kişiler arasında yer alıyor ya da kolesterol, kalp ve damar hastalıklarından mustarip iseniz organik ürünü inceleyebilirsiniz. Değerlendirmeleriniz sonucunda toz formu sayesinde kolay kullanım özelliğine sahip olan ürünü Trendyol aracılığı ile kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.