Güzel Ada Gıda Organik Psyllium Karnıyarık Otu Tozu 1000 Gr

358 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Güzel Ada Gıda Organik Psyllium Karnıyarık Otu Tozu 1000 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tarihi Heybeli Aktar Satıcı Ünvanı: ABDULLAH SARICA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7470163685
    Bu ürün Tarihi Heybeli Aktar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Güzel Ada Gıda Organik Psyllium Karnıyarık Otu Tozu 1000 gr

Güzel Gıda karnıyarık otu tozu zayıflama sürecini hızlandırmak, tokluk hissi oluşturmak ve sindirim hareketlerini kolaylaştırmak amacıyla tercih edebileceğiniz nitelikli bir üründür. Bitkisel karnıyarık otunun öğütülmesi ile elde edilen gıdayı sıvılarla karıştırarak veya katı yiyeceklerinize katarak tüketebilirsiniz. Özellikle yemeklerden yarım saat önce 1 ölçek alacağınız karnıyarık otu tozu müshil etkisi ile bağırsaklarınızı boşaltır. Şişkinlik, ödem veya kabızlık nedeniyle bel, karın bölgesinde oluşan rahatsız edici görüntüden Güzel Ada Gıda markasının organik tozunu kullanarak kurtulabilirsiniz. Kullanım yoğunluğu ihtiyacınıza bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Yemekten önce tüketmek; az yemeye, iştahı kontrol altında tutmaya ve insülin direncinizi dengelemeye yardımcı olur. Gaz ve şişkinlik sorunlarınızı düzenli olarak yaşıyorsanız da markanın sunduğu karnıyarık otu tozundan belirli bir ölçekte faydalanabilirsiniz.

  • Zengin besin içeriği
  • Lifli, bitkisel ürün
  • Tokluk hissi

Güzel Ada Gıda Psyllium Karnıyarık Otu Tozu Özellikleri

Güzel Ada Gıda Psyllium Karnıyarık Otu Tozu Özellikleri

Çeşitli faydaları ile bilinen Güzel Ada Gıda Organik Psyllium karnıyarık otu tozu 1000 gr olarak size sunulur. Özel tarım yasalarına uygun olarak hazırlanan ürün, buharlı sterilizasyon, temizleme, ayıklama aşamalarının ardından öğütme, kurutma ve paketleme işlemlerinden geçer. Birçok özenli hazırlığın ardından size sunulan ürünler el değmeden üretilir. Bitkilerin özünden elde edilen ve toz yapısı sayesinde çeşitli şekillerde tüketebileceğiniz ürün, detoks etkisi yaratarak zayıflamanıza katkı sağlayabilir. Besleyici karnıyarık otundan hazırlanan gıda, yüksek oranda lif içerir. Bu niteliği sayesinde kişiye uzun süre tokluk vererek, iştahını keser ve müshil etkisi yaratabilir. Ot, hem sindiriminizi hareketlendirir hem de iştahınızı kapatarak kilo verme sürecini hızlı bir hale getirebilir. Ekmek veya hamur işlerinde belirli bir miktar kullanarak glutensiz lezzetler hazırlayabilir aynı zamanda ürünü suyla karıştırarak da tüketebilirsiniz.

Güzel Ada Gıda Psyllium Karnıyarık Otu Tozu Fiyatları

Güzel Ada Gıda Psyllium Karnıyarık Otu Tozu Fiyatları

İstediğiniz fiziğe kavuşurken çeşitli ürünlerden destek alabilir, farklı yollar deneyebilirsiniz. Kimi zaman düzenli beslenerek ve spor yaparak ideal kiloya ulaşırken besleyici ürünlerden destek alarak zayıflama sürecini hızlandırabilirsiniz. Bu yolda destek alabileceğiniz etkileriyle dikkat çeken karnıyarık bitkisinin özlerinden elde edilen ot, tüketildiğinde bağırsak hareketlerinin düzenlenmesine destek olur. Sağlıklı beslenirken, az gıda tüketebilir, iştahınızı kontrol edemediğiniz durumlarda sağlıksız yiyeceklere yönelebilirsiniz. Bu gibi durumlarda hem kilo verme süreciniz, hem de bağırsaklarınız etkilenebilir. Sağlıklı yaşama yönelmenize destek olabilecek Güzel Ada Gıda Organik Psyllium karnıyarık otu tozu 1000 gr fiyatı bu amaçla oldukça makul tutulur. Farklı bütçelere hitap eden marka sunduğu ürünlerin kalite ve etkileriyle büyük bir kitlenin memnuniyetini sağlar. Lifli, besleyici, insülin ve bağırsak sağlığını destekleyen bitki tozundan faydalanarak kilo kontrolünü sağlayabilir, yemeklerle keyifli bir şekilde barışabilirsiniz.

Güzel Ada Gıda Psyllium Karnıyarık Otu Tozu Yorumları

Güzel Ada Gıda Psyllium Karnıyarık Otu Tozu Yorumları

Bitkisel ürünler satın almadan önce ihtiyaçlarınızı, tercihleriniz arasında yer alan markaları ve malzemelerin niteliklerini araştırabilirsiniz. Bu araştırmalar tercihleriniz doğrultusunda değişiklik gösterebilir. Etkilerini güçlü bir şekilde görebilmeniz, markaların nitelikli ürünlerine kavuşabilmeniz için Güzel Ada Gıda Organik Psyllium karnıyarık otu tozu 1000 gr yorumları sizinle paylaşılır. Bu yorumlar markanın ürünlerini öncesinde satın alan müşterilerin görüşlerini, değerlendirmelerini, memnuniyetlerini veya eleştirilerini içerir. Kişinin kilosuna, kullanım amacına ve miktarına bağlı olarak değerlendirmeler değişiklik gösterebilir. Genel itibariyle fikir elde etmenize yardımcı olan yorumlardan destek alarak bütçenizi koruyabilir, iştah probleminizi kısa sürede kontrol altına alabilirsiniz. Bağırsak hareketlerini hızlandırarak, müshil etkisi yaratan karnıyarık otu tozu el değmeden öğütülerek, paketlenir. Oldukça steril koşullarda üretilen bitki özünü pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Bağırsaklarınızı etkili bir biçimde çalıştıran bitkiyi Trendyol’dan satın alabilirsiniz.