Genel Markalar Organik Ham Kakao Parçacıkları 140 Gr

175,96 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Organik Ham Kakao Parçacıkları 140 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: aktarix bitkisel ürünler Satıcı Ünvanı: YALÇIN KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5350568366
    Bu ürün aktarix bitkisel ürünler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güzel Gıda Organik Ham Kakao Parçacıkları Organik Ham Kakao Gluten, İlave Şeker, Koruyucu, Alerjen, Renklendirici İÇERMEZ. Vegandır. Ham Kakao Nedir? Organik Ham Kakao, kakao çekirdeğinin ısıl işlem görmeden en saf haliyle insan tüketimine sunulmuş halidir. Herhangi bir fabrikasyon işlem görmeden yani tüm enzimlerini koruyarak tüketilmesi en önemli avantajıdır. Dünyanın en kaliteli ve nadir bulunan cins kakao meyvesinden elde edilen bu parçacıklar size siyah çikolatanın aslında ilk formundaki tadı verecek. Organik Ham Kakao Parçacıkları 'nın hiç bir katkı maddesi, doldurucu, şeker içermeyen halinin tadı sizi şaşırtmaya yetecektir. Organic Raw Cocoa Nibs olarak tüm dünyada tüketilen kakaonun bu en özel halini denemelisiniz. Özellikle ucuz çikolatalar içerisinde kullanılan veya satış noktalarında "Kakao” adı altında satılan ürünler genellikle kalıntılarının ve alkalize edilmiş kakaonun, kakao yağı ile karıştırılarak ve sonradan şeker ilave edilerek hazırlanan, bozulmaması için içerisine koruyucu konan ve aslında Ham Kakao ile hiç ilişkisi olmayan endüstriyel ürünlerdir. Normalde 50 gr standart Kakao kullandığınız bir tarifinizde ortalama 15-20 gr Organik Ham Kakao ya da Kakao Parçacığı kullanmanızla çok daha fazla çikolata tadını yaptığınız tariflerinizde hissedeceksiniz. Kakao ağacı 4-8 metre boyunda, nadiren de 15 metre olabilir ve yukarı kısımları oldukça sıkı ve çatalıdır. Kakao ağacında çiçek diğer bitkilerden farklı olarak gövde ve dallardan direk olarak 0,7-1,5 sm uzunluğunda bir sapa sahiptir. Çiçeklerde 2-10 adeti bir arada olabilir ve genellikle beyaz veya beyazımsı sarı taçyapraklara sahiptir. Yaprakları 15-25 sm uzunluğunda 5-15 sm genişliğinde yumurta veya geniş bir mızrak şeklinde koyu yeşil renkli, üzerinde parlak, damarları derin ve kenarları dalgalıdır. Meyveleri küçük, oval dilim dilim, sarı esmer veya beyazımsı kırmızı renkte ve uca doğru hafif sivricedir.Meyvelerinde 20-50 adet tohum bulunur. Bademi andırır şeklinde, kabuğu esmer veya kestane renkli içi beyaz, sarı, beyazımsı sarı, eflatun, kan kırmızısı veya karışık renklerde olabilir. 100 gr Organik Kakao da
  • 128 mg Kalsiyum
  • 1524 mg Potasyum
  • 13,9 mg Demir
  • 499 mg Magnezyum
  • 734 mg Fosfor
  • 6,6 mg Çinko
  • 3,8 mg Bakır
  • 3,8 mg Manganez
  • 14,3 mg Selenyum bulunmaktadır.
  • Organik Kakao Parçacıkları 140 gr'dır. Ürün menşei Peru'dur. Güzel Gıda Hakkında: Güzel insanlar için güzel gıdalar mottosu ile kurulmuş olan Güzel Gıda kendisini "İnişli çıkışlı iş hayatı esnasında akıl sağlığını (tabi vücut sağlığını da) korumak için sporun güzel beslenme ile dengelenmesi gerektiğini düşünen, uygulayan, ve halinden memnun olan bir avuç gencin kurgulamış olduğu bir markadır." şeklinde tanımlıyor. Bir çok özel ürün sunan Güzel Gıda'nın ürünleri "güzel" sıfatını sonuna kadar hak etmektedir. Yöresel Tatlarımız 'da satılan tüm yöresel ürünler gerçek yöresinden ve o yörenin en meşhur markalarından sizin için özenle tedarik edilmektedir. Yöresel Ürünler sipariş üzere özel olarak yöresinden getirilmekte, bu sayede en taze ve sağlıklı biçimde size ulaştırılmaktadır. Yöresel Tatlarımız'ı farklı kılan özellik budur.
Geri Bildirim Ver