Gusto Toz Jelati?n (1 KG)

599 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
629,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gusto Toz Jelati?n (1 KG)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fesleğen Satıcı Ünvanı: SAYINLAR GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ PAZARLAMA TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0756003847000011 Vergi Kimlik Numarası: 7560038470
    Bu ürün Fesleğen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TOZ JELATİN (1 KG)
Geri Bildirim Ver

Gusto Dr. Toz Jelatin 1 kg Yenilebilir Sığır Jelatini - 240 Bloom

İçeceklerde, tatlılarda, kozmetik ürünlerde, protein takviyelerinde kısacası gıda ve kozmetik alanında sıkça kullanılan ve pek çok faydasıyla evinizde bulundurmanız gereken Dr Gusto toz jelatin sayesinde kolajen ihtiyacınız karşılanır. Gıda anlamında kullanımı oldukça yaygın olan bu ürün, sığır türündeki hayvanlarda doğal olarak yer alır. Lokum, çikolata, tatlı, jelibon gibi yiyeceklerde sıkça kullanılır. Sıvı gıdaların koyulaşmasını sağlayarak kıvam verir. Sporcuların rahatlıkla tüketebileceği muhteşem bir protein takviyesidir. İçecek ve tatlılarda kullanabileceğiniz bir ürün olup sürekli olarak kullanımı uzmanlar tarafından önerilmez. Belli düzeyde tüketilmesi gerekir. Eşsiz bir kolajen takviyesi olmasından dolayı ciltte ve saçlarda da kullanılabilir. Bu jelatin sayesinde ürünlerinizi uzun süre muhafaza edebilir ve yapılarının bozulmasını önleyebilirsiniz. Her alanda kullanabileceğiniz bu ürünü siz de tercih edebilirsiniz.

  • Doğal içerik
  • Kolajen takviyesi
  • Her alanda kullanım

Lezzetli Gusto Dr. Yenilebilir Sığır Jelatini Özellikleri

Lezzetli Gusto Dr. Yenilebilir Sığır Jelatini Özellikleri

Spor yapıyorsanız ve hızlı bir şekilde kaslı bir vücuda sahip olmak istiyorsanız beslenme düzenine dikkat etmek gerekir. Yeterli miktarda günlük protein ihtiyacının karşılanması kas oranında artış sağlar. Ancak besinlerden istediğiniz ölçüde protein ihtiyacınızı karşılayamayabilirsiniz. Bunun için Gusto Dr. toz jelatin 1 kg yenilebilir sığır jelatini - 240 bloom saf kolajen ve protein takviyesi için ideal bir üründür. Sadece spor yapanlar için değil her yaştaki birey için gerekli olan saf kolajen ve protein, kemik yapısının güçlenmesi için önemlidir. Hayvanlarda doğal olarak bulunan bu ürün, çikolata ve tatlı yapımında ve pek çok içecekte bulunur. Kullanımı oldukça basit olup besin değeri yüksektir. Cilt ve saçlar için de kullanılan bu ürün, cilt bariyerini ve saçları kuvvetlendirir. Belli düzeyde tüketilmesi insan sağlığı için faydalıdır.

Doğal Gusto Dr. Yenilebilir Sığır Jelatini Avantajları

Doğal Gusto Dr. Yenilebilir Sığır Jelatini Avantajları

İnsan sağlığının her daim önemli olduğu bir gerçektir. Sağlıklı kalmak için besin öğelerinin günlük olarak karşılanması gerekir. Uzun yaşamın sırlarından biri olan doğal beslenmek için besin değeri yüksek faydalı yiyeceklerin tüketilmesi önemlidir. Gusto Dr. toz jelatin 1 kg yenilebilir sığır jelatini - 240 bloom kullananlar, uzmanların önerdiği gibi günde en fazla bir yemek kaşığı içeceklere ürünü karıştırıp protein takviyesi aldıkları için memnun kalır. Ayrıca müşteriler ürünü içeceklerin kristalleşmesini ve köpürmesini önlediği için tercih ettiğini belirtir. Gusto Dr. toz jelatin 1 kg yenilebilir sığır jelatini - 240 bloom yorumları dikkate alındığında, her alanda kullanımı ve eşsiz faydaları olduğu için tercih edildiği görülür. Müşteriler ürünün doğal içerikli olmasından ve saf kolajen içermesinden memnun kalır. Her yaştaki bireyin belli düzeyde tüketmesi gereken bir üründür.

Uygun Gusto Dr. Yenilebilir Sığır Jelatini Fiyatı

Uygun Gusto Dr. Yenilebilir Sığır Jelatini Fiyatı

Çocukların protein ihtiyacı için besinleri onların seveceği tarzda pişirmek ve dizayn etmek gerekir. Müşteriler jelibon kıvamında ya da yemeklerde kullanıldığı için Gusto Dr. toz jelatin 1 kg yenilebilir sığır jelatini - 240 bloom satın alır. Yaygın kullanımı sayesinde müşteriler yemeklerde tükettikleri gibi cilt bakımı için de haftada bir ya da iki defa kullandıklarını belirtir. Kemik yapısının korunması ve güçlenmesi için birebirdir. Her yaştaki bireyin tüketmesi gereken ve gıdaların muhafaza edilmesi için sıkça tercih edilen bir üründür. Gusto Dr. toz jelatin 1 kg yenilebilir sığır jelatini - 240 bloom fiyatı, ürünün %100 doğal olması ve imalatının maliyetine göre belirlenir. Günlük sadece bir yemek kaşığı tüketilmesi uzmanlar tarafından tavsiye edilen bir üründür. Trendyol’dan bu ürünü pek çok avantaj ve fırsat ile satın alabilirsiniz.