Gusto Dr Agar Agar Tozu 75 Gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gusto Dr Agar Agar Tozu 75 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MD Pasta Party Satıcı Ünvanı: MD ÖREN GIDA İHRACAT İTHALAT TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070056160600001 Vergi Kimlik Numarası: 0700561606
    Bu ürün MD Pasta Party tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Agar Agar Tozu ÖZELLİKLERİ Bitkisel jelatin olarakta adlandırılılan Agar Agar, E406 koduna kaduna sahip beyaz sarı toz görünümde kıvam verici gıda katkı maddesidir Gıda sektöründe "kıvam arttırıcı” olarak kullanılan agar maddesi, kıvamı koyulaştırılmak istenen ve böylece daha yoğun bir lezzet elde edilmesi sağlanan yüzlerce farklı yiyecekte kullanılmaktadır. Günümüzde gıda sektörü için oldukça değerli bir hammadde olan jelatinin alternatifi olarak da kullanılabilen agar, jelatin hayvansal kaynaklı bir ürün olduğundan vejetaryen beslenenler için bitkisel kaynaklı bir ürün olarak tercih sebebidir. Gıda sektöründe "oldukça geniş bir alanda” kullanılan jelatinin alternatifi olan agar, jelatinin kullanıldığı her üründe kullanılabilmekte ve jelatin kullanımı ile alınan verimi sağlamaktadır Agar kaynayan su’da çözünür ve soğutulduğunda agar’ın elde edildiği denizyosununun türüne bağlı olarak 38° - 43°C arası jel oluşturur. 37°C de eriyen Jelatin jellerinin aksine, 85°C veya üzerine kadar erimez. Gıda ürünlerindeki uygulamalarında, sıcak iklim koşullarında düşük sıcaklıklarda muhafazası gibi bir sorun yaratmaz. Aynı zamanda, jelatin gibi düşük sıcaklıklarda erimediği için, nihai ürüne verdiği ağız dolgunluğu mükemmeldir. Jel oluşturma sıcaklığı ile erime sıcaklığı arasındaki bu muazzam fark, agar-agar’ı çoğu uygulama için benzersiz kılar. Birçok uygulamaları, bu tekil özellikten kaynaklanarak büyük avantaj sağlar. Agar, yüksek performanslı stabilizer, kıvamlaştırıcı ve jelleştirici olarak kullanılmaktadır. Şekerleme, Pastacılık ürünleri arasında sıralayabileceğimiz glaseler, kaplamalar, şekil verilebilen jöleler ve daha çok sayıda yenilikçi ürünlerde berrak, kokusuz, doğal görünümlü jel oluşturmalarından dolayı çok yaygın bir kullanım alanına sahiptirler. Kullanım Alanları ve Gıda Uygulamaları: Fırın ürünleri endüstrisinde, Agar jelleri yüksek ısıya dayanıklı oldukları için, kek dolgularında, pasta kremalarında, yumurta akı bezelerinde stabilizer ve kıvam arttırıcı olarak kullanılabilir. Kekler, çörekler ve buna benzer bir çok ürün tüketiciye sunum öncesi çeşitli ambalajlarda paketlenir ve genellikle de ambalaja yapışma gibi sorun doğururlar. Özellikle sıcak iklim koşullarında ürünün bünyesindeki su miktarının düşürülerek, yerine agar eklenmesi, daha stabil, pürüzsüz ve ambalaja yapışmayan ürün eldesini sağlar. Meyve Suyu Dolgulu Yumuşak Şekerleme
  • Ürün oluşturulurken formülasyonuna % 0,8-1,5 oranında Agar eklenmesi yumuşak şekerli üründe saydamlığı ve temiz tat profilini arttırır. Hamur İşlerinde
  • Su tutma kabiliyetine bağlı olarak belli oranda Agar eklenmesi ekmek ve keklerin daha uzun süre saklanmasını ve daha temiz bir tada sahip olmasını sağlar.
Geri Bildirim Ver

Gusto Dr Agar Agar Tozu 75 gr

Gıda katkı maddeleri arasında yer alan bitkisel jelatinler birçok alanda kıvam arttırıcı olarak kullanılır. Özellikle yiyecek hazırlarken koyu bir kıvam elde edilmek istendiğinde bitkisel jelatinden yardım alınır. Dr Gusto agar agar ürünü kaliteli bir bitkisel jelatin çeşidi olarak karşınıza çıkar. Gıda sektöründe sıklıkla tercih edilen bir kıvam arttırıcı olan bu malzeme E406 gıda katkı maddesi koduna sahiptir. Beyaz ve sarı karışımı bir toz görünümüne sahip olan madde kaliteli özellikleriyle ön plana çıkar. Yoğun bir lezzet elde etmek amacıyla yiyeceklere eklenen gıda katkı maddesi küçük miktarda kullanımda bile etkili sonuçlar verir. Bitkisel kökene sahip alternatif bir jelatin türü olan agar agar maddesi vegan beslenenler için uygundur. Siz de yiyecekleriniz için güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Bitkisel kıvam arttırıcı
  • Yoğunlaştırıcı katkı maddesi
  • Kaliteli içerik

Kaliteli İçeriğe Sahip Gusto Dr Agar Tozu

Kaliteli İçeriğe Sahip Gusto Dr Agar Tozu

Vegan ve vejetaryen yiyeceklerin yapımında güzel bir seçenek olarak kullanılan kıvam arttırıcı, etkileyici sonuçlar elde edilmesini sağlar. Ürün son derece hijyenik ortam koşullarında paketlenerek müşteri beğenisine sunulur. Agar agar tozu su yosunu özütü olarak da bilinir. Oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olan bu gıda katkı maddesi yoğunlaştırıcı özelliğiyle ön plana çıkar. Hayvansal kaynaklı besinleri tercih etmeyen vejetaryen ve vegan diyetlerine uygun olan madde severek kullanılır. Jelatin kullanımı gerektiren her yiyecek için alternatif sağlayan agar agar, yüksek verimli bir kıvam arttırıcıdır. Jelatin ile aynı etkiyi gösteren ürün sıcak suda çözünüp soğuduğunda jel oluşu sağlar. Yüksek sıcaklık değerlerine karşı dayanıklı bir jel oluşturan madde 85 °C sıcaklığa kadar formunu korur. Bu sayede sıcak tüketilen besinlerde de kıvam arttırıcı olarak tercih edilebilir.

Gusto Dr Agar Agar Tozu 75 Gr Yorumları

Gusto Dr Agar Agar Tozu 75 Gr Yorumları

Gusto Dr agar agar tozu 75 gr ürünü verimli performansı ile beğeni toplar. Çeşitli gıdalarda yoğun bir lezzet elde etmek amacıyla sıklıkla tercih edilen ürün kaliteli bir kıvam oluşturur. Oda sıcaklığında toz halinde bulunan katkı maddesinin muhafaza şekli son derece basittir. Geniş bir sıcaklık aralığında formunu koruyan jel tercih edilme sebepleri arasında yer alır. Jel oluşturma ve erime sıcaklığı arasında büyük bir fark olduğu için son derece verimli bir ürün olarak karşınıza çıkar. Yüksek performanslı dengeleyici olma özelliği sayesinde kullanıldığı yiyeceğin formunu korur. Doğal görünümü sayesinde birçok alanda sıklıkla tercih edilen agar agar kaliteli bir kıvam arttırıcıdır. Düşük sıcaklıklarda erime özelliği göstermediği için önemli yiyeceklerin hazırlanmasında kullanılabilir. Siz de bu kıvam arttırıcı maddeyi mutfağınızda çeşitli tarifler denerken gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Gusto Dr Agar Agar Tozu 75 Gr Fiyatı

Gusto Dr Agar Agar Tozu 75 Gr Fiyatı

Gusto Dr agar agar tozu 75 gr fiyatı belirlenirken ürün miktarı göz önünde bulundurulur. Son derece kuvvetli yoğunlaştırma özelliği bulunan gıda katkı maddesi, yapılan tarife göre farklı miktarlarda ilave edilir. Küçük miktarda kullanımı etkili şekilde koyulaşma sağlayan malzeme verimliliği sayesinde sıklıkla tercih edilir. Jel oluşumuna ihtiyaç duyulan birçok farklı yemek tarifi bulunur. Özellikle pastacılık sektöründe agar agar kullanımı sık görülür. Üründen meydana gelen jeller yüksek ısıya karşı dayanıklılık gösterdiğinden fırıncılık tariflerin severek tercih edilir. Ambalajlı ürünlerde ise stabiliteyi koruma amacıyla bu maddenin kullanımı gözlenir. Gusto Dr agar agar tozu 75 gr yorumları farklı kullanım şekilleriyle ilgili bilgi edinmeniz için size yardımcı olur. Siz de yorumları inceleyerek ürünün kalitesini değerlendirebilirsiniz. Bu koyulaştırıcı bitkisel jelatin maddesini Trendyol’dan satın alabilir, tariflerinizde güvenle kullanabilirsiniz.