Guruss Go&grill Portatif Kömürlü Mangal Tutuşturucu Tablet Hediye Gruss Go Grill Mavi

3.745 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Guruss Go&grill Portatif Kömürlü Mangal Tutuşturucu Tablet Hediye Gruss Go Grill Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Memleket Gurme Satıcı Ünvanı: HASAN KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1363159916400001 Vergi Kimlik Numarası: 5320394102
    Bu ürün Memleket Gurme tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GURUSS Go &Grill ÖZELLİKLER -Dayanıklı ve Şık tasarım -Termometreli -Katlanabilir ayaklı -Kapaklı (AVANTAJLARI: -Go&Grill mangalınızı indirect pişirimlerinizde kullanabilirsiniz. -Kapak kapalıyken iç haznedeki ısıyı gösteren termometresi sayesinde kontrollü pişirim yapabilirsiniz. -Fazla yağlı etlerinizin köz ateşine damlamasıyla oluşan alevi, kapağı ve havalandırmaları kapatarak 3-5 saniye içerisinde sönmesini sağlayabilirsiniz. -Köz ile işiniz bittiğinde eğer içinde henüz ömrünü tamamlamamış kömürleriniz varsa, kapağı ve havalandırmaları kapatarak kömürlerinizin sönmesini sağlayıp,bir sonraki pişiriminizde kullanabilirsiniz. -3 ad. ayarlanabilir havalandırma imkanı. -Katlanabilir ayaklar elektrostatik boya -Ateş haznesi yüksek ısıya dayanıklı emaye kaplama -Kapak 600 dereceye dayanıklı özel boya -51X37 cm. pişirme alanı - Ayaklar açık: Gen.:53 cm.Derinlik:44 cm. Yük.:42 cm. - Ayaklar kapalı: Gen:53 cm. Derinlik 44 cm.Yük.30 cm. -Ağırlık: 10 Kg. Not: - Ürün orjinal kutusunda kurulu şekilde gelecektir. Sadece kutu içerisinde gönderilen vida ve somun ile 3 adet havalandırma kelebeği monte edilecektir. - Aşağıdaki ürün detaylarını gösteren resimlerdeki renk,orijinal renklerinden farklıdır.Orijinal 5 renk, ürün ana sayfasındaki renklerdir. - Sipariş verirken renk seçeneğinizi belirtiniz.Baz fiyat siyah renkli ürünün fiyatı olup, diğer renk seçeneklerinde fiyat +50 TL eklenerek 649 TL. olarak görünecektir. - Renk seçeneklerinde görünmeyen renkler,stok olmadığını gösterir. - Go &Grill mangalınız için ileride üretimini planladığımız opsiyonel aksesuarlardan haberdar olmak için gurussbbqovens instagram hesabımızı takip edebilirsiniz. - Guruss markası ve ürün tasarımlarımız tescilli olup, yerli üretimdir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kömürlü
Geri Bildirim Ver