Gurmetabagi Boğatepe Kars Eski Kaşar Peyniri 1 Kg

149,90 TL
(149,90 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gurmetabagi Boğatepe Kars Eski Kaşar Peyniri 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COLORS OF EMERALD Satıcı Ünvanı: SEYYİD ABDULKADİR ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3596923104200000 Vergi Kimlik Numarası: 4760647108
    Bu ürün COLORS OF EMERALD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Gurmetabagi Kars Eski Kaşar Peyniri 1 Kg Kars'ın 2667 metre rakımında bulunan Boğatepe köyünde, yüzyıllar önce ilk defa üretimine başlanan Kars Gravyer Peynirinin, ustaların özel tarifine sadık kalınarak aynı geleneksel lezzetiyle imalatına hala devam edilmekte. 1000 Adetten fazla bitki çeşidinin yetiştiği doğal otlaklarda beslenen hayvanların sağlıklı sütlerinden elde edilen doğal peynir çeşitleri, yüzlerce yıllık bir birikimin, tecrübenin ve emeğin ürünü olarak karşımıza çıkıyor. Gezen mera hayvanlarının, hormonsuz ve antibiyotiksiz beslenmesi sonucu ürettiği, büyük oranda yağ içeren sütlerden elde edilen enfes peynirler, Boğatepe Köyü'nü doğal beslenmenin adresi olarak önemli bir yer haline getiriyor. Ülkenin dört bir yanından sıkça ziyaret edilen ve çokça talep alan Boğatepe köyünün doğal ürünleri ise şimdi tek tıkla kapınıza kadar geliyor. GurmeTabagi.com olarak 7 gün 24 saat aktif olan online sitemiz, eşsiz ve geleneksel olan lezzetleri en kısa sürelerde sizlerle buluşturuyor. Malakan, tulum, dil, kaşar ve gravyer dahil, bölgenin en ünlü peynirleri ile balı ve meşhur Kars kavurması gibi sağlıklı alternatifler geniş ürün yelpazemizde satışta. Tazelik ve orijinallik garantisiyle satışta olan peynir çeşitlerimiz, hiçbir aracı kuruma teslim edilmeden üretim yerinden direkt olarak elinize ulaştırılıyor.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver