Güral Porselen Kare Servis Tabağı 6'lı 24*24 Cm

849,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Güral Porselen Kare Servis Tabağı 6'lı 24*24 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bydemircioğlu Satıcı Ünvanı: MEHMET DEMİRCİOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3210193722000001 Vergi Kimlik Numarası: 2830008375
    Bu ürün bydemircioğlu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GÜRAL PORSELEN 6'LI MERİD KARE SERVİS TABAĞI 24*24 CM

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Özellik BPA Free
  • Ürün Tipi Servis Tabağı
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat 24 x 24
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Kare
Geri Bildirim Ver

Güral Porselen Kare Servis Tabağı 6’lı 24x24 cm 123BEYAZ

Yemek masaları aileniz ve arkadaşlarınızla gün içinde fazlasıyla zaman geçirdiğiniz yerlerdir. Buralarda geçirilen süreyi keyifli hale getirmek için kullanılan bazı gereçler vardır. Bu gereçlerin başında servis tabakları gelir. Güral Porselen kare servis tabağı 6'lı 24x24 cm 123BEYAZ hem görsel hem de işlevsel olarak kullanışlıdır. Sofraların hoş bir görünüm ile pratik bir şekilde hazırlanmasına yardımcı olur. Güral servis tabağı her evin olmazsa olmaz parçaları arasındadır. Servis tabakları estetik görüntüsünün yanında içerisine sunulan yiyeceklerin görüntüsünü de etkiler. Misafirlere sunum yaparken kolaylık sağlamasına ek olarak yemeklerin zarif ve iştah açıcı bir şekilde sofradaki yerini almasını sağlar. Kahvaltıdan akşam yemeklerine kadar günün her öğününe şıklık katan Güral Porselen 6'lı yemek tabağı sunduğu kolay kullanımı ile hayatınızı paratikleştirir.

  • Şık görüntü
  • Fonksiyonel kullanım
  • Modern tasarım

Güral Porselen Kare Servis Tabağı Özellikleri

Güral Porselen Kare Servis Tabağı Özellikleri

Servis tabakları müşterilerin istediği tarzı yakalayabilmeleri için farklı tasarımlar kullanılarak üretilir. Güral Porselen kare servis tabağı 6'lı 24x24 cm ise iyi kalite porselenden imal edilir. Kalabalık sofralar için 6 parçadan oluşması ve 24 cm boyutu idealdir. Zarif ve göz alıcı tasarımı sayesinde sofranıza ambiyans katar. Güral Porselen tabaklar kolay bir şekilde temizlenir ve leke tutmaz. Bu sayede günlük hayatınızda zaman tasarrufu yapmanıza imkan verir. Üretim aşamasında sadece doğal malzemeler kullanıldığı için mikrop tutmaz yapıdadır. Bunların yanı sıra kare servis tabağı 6'lı kaliteli malzemeden üretildiği için çizilmelere ve kırılmalara dayanıklıdır. Sağlamlıkla birlikte ısıyı muhafaza etme özelliği yemeklerin istenilen sıcaklıkta kalmasını mümkün kılar. Bu özelliği sayesinde yiyeceklerde tat kaybı yaşanmasının önüne geçer. Siz de Güral Porselen’in bu şık setini güvenle tercih edebilirsiniz.

Güral Porselen Kare Servis Tabağı Kullanım Alanları

Güral Porselen Kare Servis Tabağı Kullanım Alanları

Yemek masalarının düzenli hale gelmesine yardımcı olan Güral Porselen kare servis tabağı 6'lı 24x24 cm kullananlar arasına kolayca katılabilirsiniz. Ürünün kare tasarımı, sofralarınıza zarif ve şık bir görüntü kazandırır. Sert köşelere sahip olduğu için yenilikçi bir tasarıma sahiptir. Kare formunda olması ise sofralara modern ve çarpıcı bir tarz ile sofraya görsel bir şölen katar. Porseleni renklendirme işleminin doğal yollarla yapılmasından dolayı sağlıklı bir üründür. Güral Porselen kare servis tabağı sade ve minimal tasarımı ile sunum yapmak isteyenler için iyi bir seçenektir. Parlak ve pürüzsüz görüntüsü masalarda farklı bir görüntü elde etmek isteyen müşteriler için idealdir. Göze hitap eden görüntüsü sayesinde sadece evlerde değil işletmelerde de kullanılabilir. Güral Porselen marka kare tabaklar beyaz rengi ve modern görüntüsü ile sofradaki diğer eşyalara rahatlıkla uyum sağlar.

Güral Porselen Servis Tabağı Fiyat ve Yorum

Güral Porselen Servis Tabağı Fiyat ve Yorum

Güral Porselen kare servis tabağı 6'lı 24x24 cm fiyatları ürünün malzeme kalitesi ve diğer özellikleri göz önünde bulundurularak hesaplanır. Evinizde, bütün öğünlerde kullanabileceğiniz bir üründür. Kare tasarım tabakların köşeli yapısından dolayı taşıma kolaylığı sağlaması servislerinizi daha rahat yapmanızı sağlar. Kütahya seramiğinin kalitesi ve özenli fırınlanması gibi özellikleri düşünüldüğünde Güral Porselen 6’lı servis tabağı fiyat olarak da öne çıkar. Her bütçeye uygun belirlenen fiyatı sayesinde ekonomik bir üründür. Günlük kullanımlarınızın yanı sıra özel yemeklerde ya da sevdiklerinizle güzel bir akşam yemeği yerken size eşsiz bir deneyim sunar. Parmak izi tutmayan yapısı ve estetik görüntüsü şıklığınıza şıklık katar. Güvenli alışverişin adresi Trendyol’dan Güral Porselen kare servis tabağı 6'lı 24x24 cm yorumlarına ulaşabilir, uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.