Güral Porselen Alfa 48 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.466,55 TL3.375 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.789 TL

Ürün Bilgileri

Güral Porselen Alfa 48 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BkmDizaynCom Satıcı Ünvanı: BKM YENİ DİZAYN MUTFAK GEREÇLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0178147448700001 Vergi Kimlik Numarası: 1781474487
    Bu ürün BkmDizaynCom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 12 Adet Servis Tabağı.
  • 12 Adet Yemek Tabağı.
  • 12 Adet Çorba Kasesi.
  • 12 Adet Pasta Tabağı.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Materyal Porselen
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 0-50
Geri Bildirim Ver

Güral Porselen Alfa 48 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Çeşitleri Trendyol'da!

Güral Porselen Alfa 12 kişilik yemek takımı, kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen bir üründür. Yemek masalarında şık bir görünüm elde etmek isteyenler, bu takım ile sofralarını zenginleştirebilir. Beyaz porselen kullanılarak imal edilen ürünün kenar kısımları şık rölyeflerle çevrilidir. Sofrada zarif bir görünüm elde edilmesine olanak sağlayan bu takım, sağlam materyaller kullanılarak üretilir. Kullanılan ham maddeler, insan sağlığı ve çevre için oldukça güvenilirdir. Klasik yuvarlak kesimli bu şık yemek takımı, aynı zamanda ideal bir hediye alternatifi olarak da değerlendirilebilir. Tabakların boyutları, farklı ölçülerde yaptığınız pek çok yemek için uygun bir kullanım sunar.

  • Paket İçeriği: 12 adet servis, yemek ve pasta tabağı; 12 adet çorba kâsesi
  • Parça Sayısı: 48
  • Bulaşık makinesinde, mikrodalga fırında ve derin dondurucuda kullanıma uygundur.

Güral Porselen Alfa Yemek Takımı Şık mıdır?

Güral Porselen Alfa Yemek Takımı Şık mıdır?

Güral Porselen Alfa 48 Parça 12 kişilik yemek takımı, son derece şık ve zarif bir üründür. Beyaz porselen tabaklar, sofralara oldukça şık bir hava katar. Söz konusu yemek takımı, klasik ya da modern masalarda rahatlıkla kullanılabilir. Renkli çiçekler ya da şamdanlar ile kombinlenerek misafirler için eşsiz bir sofra yaratılabilir. Tabakların kenar kısmındaki yer alan rölyefler de estetik bir görünüm sunar. Bahsi geçen takımın beyaz renge sahip olması, lezzetli yemeklerin ön plana çıkmasına olanak sağlar. Minimal yapıdaki bu ürün, diğer sofra aksesuarlarıyla da şık bir bütünlük oluşturur. Güral Porselen Alfa 12 kişilik yemek takımı, sofralarının kusursuz görünümüne önem verenler için modern ve klasik birçok alternatifi bir arada sunar. Tüm bu özellikleri sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarır.

Güral Porselen Alfa Yemek Takımı Kaliteli midir?

Güral Porselen Alfa Yemek Takımı Kaliteli midir?

Güral Porselen Alfa yemek takımı, son derece kaliteli bir yapıya sahiptir. Porselen malzeme kullanılarak imal edilen bu ürün, oldukça dayanıklıdır. Bu sayede uzun ömürlü bir kullanımı mümkün kılar. Doğal ham maddelerin uygun ortamda belli sıcaklıkta pişirilmesiyle elde edilen porselenler, insan sağlığı için güvenilirdir. Paket içeriğinde yer alan ürünlerin pürüzsüz yüzeyi, leke oluşumunu da engelleyen özel bir yapıya sahiptir. Bahsi geçen takım, mikrodalga ısısına karşı da direnç gösterir. Derin dondurucularda yemeklerinizi muhafaza etmek için de ilgili üründen faydalanabilirsiniz. Söz konusu yemek takımı, sağlam ve kaliteli yapısı sayesinde uzun yıllar boyunca sofralarınıza eşlik eder.

Güral Porselen Alfa Yemek Takımının Kullanım ve Bakımı Nasıldır?

Güral Porselen Alfa Yemek Takımının Kullanım ve Bakımı Nasıldır?

Güral Porselen Alfa 12 kişilik yemek takımının hem bakımı hem de kullanımı son derece pratiktir. Söz konusu ürünün içerisinde yer alan her bir parça, kahvaltıdan akşam yemeğine kadar tüm öğünleri şık bir şekilde sunmanızı sağlar. Kullanım alanlarının çeşitliliği ile öne çıkan bu ürün, kolay bir şekilde temizlenir. Bulaşık makinesinde yıkanmaya uygundur. Elde yıkanacaksa da yumuşak yüzeyli materyallerin kullanılması tavsiye edilir. Ayrıca ağır kimyasalların kullanımından da kaçınılmalıdır. Ürünü yanan ateşten korumanız tavsiye edilir. Bir hayli kullanışlı özelliklerle donatılmış olan bu ürün sevdiklerinize zahmetsizce hoş ve özenli sofralar hazırlamanıza olanak sağlar. Dilerseniz Güral Porselen Alfa 48 parça 12 kişilik yemek takımı yorumlarına göz atabilir, ürünü daha önce satın almış olan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu şık ve kaliteli yemek takımına sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.