Günışığı Kitaplığı Kraliçeyi Kurtarmak

149 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (36)
Kurumsal Fatura
105 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
131,99 TL
500 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
4 Al 3 Öde
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Günışığı Kitaplığı Kraliçeyi Kurtarmak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kraliçeyi Kurtarmak Vladimir Tumanov / Günışığı Kitaplığı Basım Yılı: 2019
  • Sayfa Sayısı: 160
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 12 x 18
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786059952767
  • Yazar: Vladimir Tumanov
  • Çevirmen: Mine Kazmaoğlu
  • Bir kraliçeyi kapatıldığı zindandan matematiktle kurtarmak mümkün mü dersiniz? Aleks yolda bulduğu tuhaf kalemin en zor matematik problemlerini bile çözüverdiğini fark edince çok sevindi. Derken kitaplığında ortaya çıkıveren esrarengiz bir kitap hem onu hem de arkadaşları Sam ile Vanessa'yı neredeyse esir aldı. Kitapta anlatıldığına göre kötü Kral Rechner'in şatosuna hapsettiği Zümrüt Kraliçe Jayden'ın üzerine kilitlenen kapıları açabilmek için 400 bilmeceyi çözmesi gerekiyordu. Kraliçeye de ancak çocuklar yardım edebilirdi. Oysa giderek zorlaşan matematik bilmecelerini çözmek olanaksız gibiydi.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kraliçeyi Kurtarmak - Vladimir Tumanov | Gunışığı Kitaplığı

Kraliçeyi Kurtarmak

Rus asıllı yazar Vladimir Tumanov tarafından kaleme alınan Kraliçeyi Kurtarmak kitabı okuyucularının beğenisiyle karşılanır. Kraliçeyi Kurtarmak ilk kez Mart 2004’te yayımlanmıştır. Zamansız bir konusu olduğundan günümüzde de büyük bir ilgi görmeye devam eder. Son derece dikkat çekici bir konuya sahiptir.

  • İnce kapak
  • 180 sayfa
  • Baskı yılı 2015

Kraliçeyi Kurtarmak Kitabı Konusu ve İçeriği

Kraliçeyi Kurtarmak Kitabı İçeriği Hakkında

Vladimir Tumanov’un kitabı olan Kraliçeyi Kurtarmak okuyucular tarafından ilgiyle karşılanan bir konuya sahiptir. Özellikle eğitim hayatında matematikle sıkıntı yaşayan gençleri derse ısındırmak için ebeveynler ve öğretmenler tarafından sıklıkla tercih edilir. Kitabın konusu oldukça ilgi çekicidir. Yolda yürürken sihirli bir kalem bulan Alex bu kalem sayesinde matematik sınavından zorlanmadan geçer. Bir gün odasında bir kitaba rastlar ve oradaki problemleri arkadaşlarıyla çözmeyi denerler. Eğer bu 400 problemi çözerlerse kötü kalpli kralın esir aldığı kraliçe Jayden’ı kurtarabilme imkanına sahip olduklarını gösterir. Kitabın içeriği ve özellikleriyle ilgili bazı önemli noktalar şunlardır:

Yazar Vladimir Tumanov Kraliçeyi Kurtarmak kitabını matematikten nefret eden oğlu Aleks için kaleme alır. Burada Tumanov’un amacı oğluna ve onun gibi olan birçok çocuğa ve gence matematik dersini sevdirmektir. Bilgi ağırlıklı kitaplar yerine olağanüstü fantastik yapıtlar tercih eden oğlunun bu yönelimini fark edince ona matematiği sevdirecek son derece keyifli bir yöntem bulur.

    Heyecan Dolu Eşsiz Bir Maceraya

    Heyecan Dolu Eşsiz Bir Maceraya

    Çocuklara matematiği sevdirmek amacıyla kaleme alınan Kraliçeyi Kurtarmak konusu oldukça fantastiktir. Kitapta yer alan 400 problem çocukların matematiği eğlenerek öğrenmelerine olanak tanır. Kaçırılan Kraliçe Jayden’ı kurtarabilecek olmaları da onları fantastik bir maceraya sürükler. Eğlenerek öğrenme amacı güden kitap akıcı ve eğlenceli bir dille yazılır.

    Kitabı almak isteyenler tarafından sıklıkla merak edilen Kraliçeyi Kurtarmak kaç sayfa sorusunun cevabı açıkça bellidir. Basım yılı 2015 olan kitap 180 sayfadan meydana gelir. Kraliçeyi Kurtarmak fiyatlarıyla okuyucuyu zorlamayacak hemen her bütçeye uygun bir fiyata sahiptir. Kraliçeyi Kurtarmak hikayesi fantastik olduğu kadar sade ve akıcı bir dille anlatıldığından okuyucu tarafından ilgiyle karşılanır ve özellikle çocuklar tarafından zorlanmadan okunur. Kraliçeyi kurtarmak sayfa sayısı 180 olmakla birlikte kitapta yer alan 400 adet matematik problemi çocukların sayısal zekasının gelişmesi için oldukça uygundur.

      Kraliçeyi Kurtarmak Uygun Fiyatlarıyla Trendyol’da

      Kraliçeyi Kurtarmak Uygun Fiyatlarıyla Trendyol’da

      Kraliçeyi Kurtarmak serisi hem ebeveynler hem de öğretmenler tarafından tavsiye edilen eğlenceli fantastik bir kitaptır. Sayısal zeka gelişimi için de birebirdir. Matematik sevmeyen bir çocuğunuz varsa fantastik bir macera eşliğinde dersi sevmesine olanak sağlayabilirsiniz. Yazarın kaleme aldığı Haritada Kaybolmak ve Mind Reading gibi kitaplar da ilgiyle karşılananlar arasında yerini alır. Kraliçeyi Kurtarmak hikayesini okuyucuyu ilgi çekici bir maceranın ortasına sürükler. Kötü kalpli kral tarafından kaçırılan güzeller güzeli kraliçeyi kurtarmak isteyen kahramanların problemleri çözmesi gerekir. Bunun için harekete geçen gençler eğlenerek öğrenmenin tadına varır. Gerçeğine sadık bir tercümeye sahiptir. Bu sayede orijinaliyle birebir şekilde hikayeyi okuyucuya aktarır. Yalnız çocuklar için değil hemen her yaş kesiminin problemlerle eğlenerek pratik yapması ve keyifli bir okuma gerçekleştirebilmesi için gayet uygundur. Gerek yazıların puntosu gerekse çevirinin kalitesiyle kitabı okurken kafa karışıklığına yer vermeden ve gözlerinizi yormadan ilerleyebilirsiniz. Kraliçeyi Kurtarmak yorumlarına bakarak kitapla ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. Kraliçeyi Kurtarmak satın almak isterseniz Trendyol’daki kampanya ve indirim fırsatlarında faydalanabilirsiniz.