Genel Markalar Hızlı Tosbi

322,37 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Hızlı Tosbi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapcebi Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM GÜRLEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4460383639
    Bu ürün Kitapcebi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Insan dostu bir kaplumbaganin akil almaz yolculugu. Çocuk ve Gençlik Yayinlari Dernegi (ÇGYD) Yilin Çocuk Romani 2005 Annesiyle birlikte yasli bir çiftin bahçesinde yasayan minik kaplumbaga Tosbi, günlerini bahçedeki taze sebzelerle beslenerek, arkadaslari ve evin torunu Sezen le oyun oynayarak geçirmektedir. Bu mutlu günler, kizil bir sahinin pençelerine düstügünde sona erer. Inanilmaz maceralarin içinde, oradan oraya sürüklenen Tosbi, önce bir hapishanede gösteri kaplumbagasi, ardindan bir grup çocugun firlatmaya çalistigi rokette denek oluverir. Düstügü saman kamyonuyla uzaktaki hayvanat bahçesine gider. Derken, beklenmedik bir kaza sonunda tanistigi Doktor Biri ve hayvan dostlari Tosbi yi yuvasina kavusturur. Ama, Doktor Biri nin pembe kristalleri minik kaplumbaganin yasamini bütünüyle degistirecektir... Belgeselci yazar Ismet Bertan kaleme aldigi ilk çocuk romaninda soluk soluga bir macerayi anlatiyor. Hem hayvanlarin hem insanlarin dünyasina gerçekçi bir pencereden bakan yazarin bir film tadinda kurguladigi kitap, akici anlatimi ve yalin diliyle özellikle okumaya yeni baslayan çocuklar için unutulmaz bir ilk roman niteliginde. Çocuklar, kaplumbaga Tosbi nin basina gelenleri okurken, bir yandan yasama hazirlaniyor, bir yandan da kitap okumanin keyfine variyor. (Tanitim Bülteninden) Ürün Adı: Hızlı Tosbi Ürün Kodu: 9789756227138 Basım Yılı: 2005.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: İsmet Bertan En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver