Günışığı Kitaplığı Hiç Adil Değil!

165 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
179,90 TL
400 TL'ye %15 İndirim
Kurumsal Fatura
199,29 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
209,43 TL

Ürün Bilgileri

Günışığı Kitaplığı Hiç Adil Değil!

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Didaktik Kitap Satıcı Ünvanı: YAKUP ÇABUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1098233561800001 Vergi Kimlik Numarası: 2160466614
    Bu ürün Didaktik Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kolaysa Aglama ve Ötesi Yok kitaplariyla taninan, roman ve öykülerinde gençlik hallerini isleyen yazar Suzan Geridönmez yeni kitabinda, günümüzün genel geçer kabullerini mizahi bir dille tartisiyor. Genç okurlari yasam-ölüm, güzellik-çirkinlik ve idealler gibi yasamin temel kavramlarini düsünmeye davet ediyor. Roman, görünenin ötesine geçmenin zorluklarini vurgularken, hesapta olmayan bir araya gelislerin bazen yasami ne denli anlamlandirabildigini de yansitiyor. Okulda “Tipsiz-Gerzek-Sisko Takimi” olarak yaftalanan üç liseli gencin arkadasligi, dis görünüse asiri bagli günümüz yargilarini ve önyargilarini elestirirken, iletisim ve dayanismanin yasamdaki belirleyici rolüne de dikkat çekiyor. Yasaminda, adindan baska hiçbir seyin adil olmadigini düsünen Adil, kendini ne yakisikli, ne de yetenekli bulmaktadir. Yeni basladigi okulda, kendisi gibi standart güzellik anlayisina uymayan asiri kilolu Mina ve ölümcül bir hastaligin pençesindeki Ferhat’la tanisir. Ferhat’in tedavi için yurtdisina gidecegini ögrendiklerinde, üç arkadas hayatlarinin macerasini yasamak üzere el ele verirler... Ürün Adı: Hiç Adil Değil!Ürün Kodu: 9786054603275Yazar: Suzan GeridönmezBasım Yılı: 2020Kapak Türü: Karton KapakSayfa Sayısı: 176Kağıt Cinsi: Kitap KağıdıÇevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver