Günışığı Kitaplığı Dedem Bir Kiraz Ağacı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
4 Al 3 Öde
Kurumsal Fatura
155 TL149 TL
Kurumsal Fatura
124,97 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Günışığı Kitaplığı Dedem Bir Kiraz Ağacı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çağdaş İtalyan edebiyatının çok ödüllü yazarı Angela Nanettiden Akdeniz sıcaklığında bir çocuk klasiği! 2006 Chronos Ödülü (Fransa) 2002 Alman Gençlik Edebiyatı Ödülü Adayı İtalyan edebiyatının güçlü yazarlarından, Hans Christian Andersen Ödülü sahibi Angela Nanettinin tüm dünyada çok sevilen romanı ilk kez Türkçede! Kitap, sevginin büyülü sarmallarında dolanan bir çocuğun aile büyükleriyle yaşadığı sıcaklığı, taşra yaşamının sevecenliğini yansıtıyor. Ölüm gibi zor bir temayı çocuk gerçekliğine taşıyan roman, insanı doğadan koparıp, kendisine yabancılaştıran kent yaşamı üzerine de düşündürüyor. Küçük Toninonun aile büyükleriyle ilgili duygularını onun dilinden şiirsel bir gerçekçilikle aktaran roman, çağdaş çocuk edebiyatının klasiklerinden kabul ediliyor. Tonino, köyde yaşayan dedesiyle anneannesine düşkün bir çocuktur. Onların köydeki sevgi ve eğlence dolu yaşamı, Tonino için anne babasının baskısından uzak, özgür günler anlamına gelmektedir. Annesi doğduğunda dedesinin dikmiş olduğu kiraz ağacı Felice ve anneannesinin beslediği akıllı kaz Alfonsina, Tonino için çok özeldir. Hele, yaşamındaki önlenemez değişiklikler, Felice ve Alfonsinaya yepyeni bir gözle bakmasına neden olacaktır… Barkod: 9789944717670 Marka: Günışığı Kitaplığı Yazar: Angela Nanetti Sayfa: 158 Sayfa Kağıt: 2. Hamur Kağıt Boyut: 12.00x18.00 cm Basım Yılı: Ekim 2019

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Günışığı Kitaplığı Dedem Bir Kiraz Ağacı (4. 5. 6. Sınıflar) Angela Nanetti

Ödüllü İtalyan yazar Angela Nanetti tarafından kaleme alınan Dedem Bir Kiraz Ağacı Akdeniz iklimi sıcaklığında bir çocuk klasiğidir. İlk yayınlandığı 1998’den günümüze uluslararası literatürde 20’den fazla dile çevirisi yapılmıştır. Dünya çapında çocuk okuyucular tarafından çok beğenilen kitap pek çok ödüle de layık görülmüştür. Dedem Bir Kiraz Ağacı özeti taşra hayatının ve aile büyükleri ile olan ilişkilerin samimi ve sevecen ortamında yaşanan bazı olayların küçük Tonino’nun gözünden aktarılması şeklindedir. Tonino sevginin büyülü dünyasında keşifler yaparken ölüm gibi ciddi bir olay ile karşılaşır. Roman bu olayı çocuğun bakış açısından bir gerçekliğe taşır. Dedem Bir Kiraz Ağacı kaç sayfa olduğu konusunda endişelenmeden çocukların bir çırpıda okuyacağı türden bir hikâyedir.

  • İlk Basım Tarihi: 2011
  • Sayfa Sayısı: 160
  • Kitabı Resimleyen: Anna ve Elena Balbusso

Dedem Bir Kiraz Ağacı Kitabının Konusu ve Türü Nedir?

Dedem Bir Kiraz Ağacı (4, 5, 6. Sınıflar) - Angela Nanetti -

Çocuk romanı türünün sevilen örneklerinden olan Dedem Bir Kiraz Ağacı konusu ile okuyucusunu büyülü ve sevgi dolu bir dünyanın içine davet etmektedir. Dedem Bir Kiraz Ağacı yayınevi tarafından bugüne kadar 30’un üzerinde baskısı yapılan popüler bir kitaptır. Tonino taşrada yaşayan anneannesini ve dedesini çok seven bir çocuktur. Anneannesi ve dedesiyle köyde bir arada olmak onun için eğlence ve özgürlük demektir. Bu durum şehirde annesinin ve babasının baskıcı tutumları ile süregelen yaşamının da tam tersidir. Köyde dedesinin, Tonino’nun annesi doğduğunda diktiği, Felice isimli kiraz ağacı ve anneannesinin akıllı kazı Alfonsina onun için çok değerlidir. Hayat bazı engel olunamayan değişiklikler getirdiğinde bu durum Tonino’nun Felice ve Alfonsina’ya bambaşka gözlerle bakmasına sebep olacaktır. Tonino sonunda olumlu bir bakış açısıyla bu değişimleri kucaklamayı öğrenecektir.

Dedem Bir Kiraz Ağacı Kitabının Yazarı Kimdir?

Dedem Bir Kiraz Ağacı yazarı Angela Nanetti 1942’de İtalya’nın kuzeyinde Bolonya’ya bağlı Budrio’da doğmuştur. Bologna Üniversitesi Ortaçağ Tarihi bölümünübitirdikten sonra bir süre İtalyanca öğretmenliği yapmıştır. Bu sırada özellikle çocuklar ve gençler ile ilgili pek çok akademik çalışmaya katılan Nanetti 1995 yılından itibaren sadece yazma işine yönelmiştir. Yazar 2003 yılında Çocukluk Dünyası adlı kitabı ile Andersen Ödülü’nü kazanmıştır. 2006’da ise yirmiden fazla dile çevrilen Dedem Bir Kiraz Ağacı romanı ile Chronos Ödülü’nü almıştır. Angela Nanetti Dedem Bir Kiraz Ağacı kitabı sonrasında da yazdığı gençlik ve çocuk kitaplarıyla uluslararası alanda çeşitli ödüllere layık görülmüştür. Dünyaca sevilen yazar günümüzde İtalya’nın Adriyatik Denizi kıyısında yer alan Pescara’da yaşamaktadır. Günışığı Kitaplığı Dedem Bir Kiraz Ağacı romanını çocuk okurlar ile buluşturmaktan büyük mutluluk duyar.

Dedem Bir Kiraz Ağacı Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Dedem Bir Kiraz Ağacı kitabı 4, 5 ve 6. sınıf öğrencilerine hitap etmektedir. Dedem Bir Kiraz Ağacı türü itibari ile bu yaş aralığındaki çocukların ilgiyle ve keyifle okuyabilecekleri bir romandır. Bu kitap hitap ettiği kitlenin yaşıtı sayılabilecek bir roman karakteri üzerinden hayatta herkesin başına gelebilecek olayları ele almaktadır. Bu sayede çocuk okuyucular hikâye ve karakter ile kolayca bağ kurabilir ve hatta kendi hayatları için olumlu çıkarımlarda bulunabilir. Dedem Bir Kiraz Ağacı kitabı hem okuyan öğrenciler hem de ebeveynler tarafından beğeni ile karşılanmıştır. Öğretmenler tarafından da okunması tavsiye edilen çocuk romanlarından bir tanesidir. Kitap içerisinde hikâye ile birlikte anlatımı destekleyen ve çocukların hayal gücüne hitap eden renkli çizimler de yer almaktadır. Dedem Bir Kiraz Ağacı son derece uygun fiyatlı bir kitaptır. Dedem Bir Kiraz Ağacı yorumlarına Trendyol ürün değerlendirmeleri bölümünden ulaşabilirsiniz. İndirimlerden ve kampanyalardan faydalanarak kitabı hesaplı bir şekilde temin edebilirsiniz.