Günışığı Kitaplığı Dağ Sustu Dağ Konuştu

179,90 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Günışığı Kitaplığı Dağ Sustu Dağ Konuştu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Olgu Kitabevi Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0880335732
    Bu ürün Olgu Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İzmirli yazar Hacer Kılcıoğlu, doğaseverlerin ilgiyle okuyacağı yeni gençlik romanıyla okurlarla buluşuyor. Dağcı gençlerin keşiflerle dolu yolculuğu! Roman ve öyküleriyle sevilen İzmirli yazar Hacer Kılcıoğlu, aynı mahallede büyümüş üç ünlü sanatçının çocukluk ve gençliğini anlattığı, tasarım ödüllü anı-öykü kitabı İzmir de Üç Çocuktuk un ardından, yine gençler için duygu dolu bir umut ve arayış romanı yazdı. Türkiye nin yüksek bir dağına tırmanmak için yola çıkan dağcı gençlerin, zorlu tırmanışta kendi içlerindeki engelleri de aşma çabasını anlatan roman, yetişkinlik yolundaki bireylerin karmaşa dolu iç dünyasını satırlara yansıtıyor. Zirve yolunda bir yandan doğanın mucizelerine ve katıksız güzelliğine tanık olurken, bir yandan da onun vahşi gücü karşısında kendini sınayan gençler, birlikte hareket ederken doğa kadar zengin olan insan yaşamının derinliklerine inme fırsatını da buluyorlar. Yazarın özgün üslubuyla farklılaşan roman, aile ilişkilerinden dağcılığa, meditasyondan iç keşiflere dek bir çok konuya gencin gözünden bakıyor. Doğaseverlerin ve hem kendisiyle hem çevresiyle armoni yakalamaya çalışanların severek okuyacağı bir ilkgençlik romanı. Yedi dağcı gencin önünde, Kaçkar Dağı göğe yükselmektedir. Doğanın kucağında bir hafta, yüreklerde umutlar, hayaller, kırıklıklar ve öfke... İçlerinden birinin, çakır gözlü Leyla nın öfkesi çok tazedir. Fena halde huzurunu kaçıran bir keşfin ardından kendini dağlara vurmaya karar vermiştir. Ama geçmiş ve gelecek, yol boyunca gençlerin yakasını bırakmayacaktır. Zirve kendini hissettirdikçe, tehlikeler de, aşklar da, göz alıcı kar beyazlığıyla önlerinde serilecektir... Ürün Adı: Dağ Sustu Dağ Konuştu Ürün Kodu: 010195840 Kitabın Yazarı: Hacer Kılcıoğlu Basım Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 4.Baskı Kağıt Cinsi: 2.Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Hacer Kılcıoğlu
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver