Günışığı Kitaplığı Çatıdaki Gezegen / - Behiç Ak

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (35)
Kurumsal Fatura
154,90 TL
4 Al 3 Öde
Kurumsal Fatura
165 TL159 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %15 İndirim
Kurumsal Fatura
142,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Günışığı Kitaplığı Çatıdaki Gezegen / - Behiç Ak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kentin daralttığı yaşamlarda,hayaller çatılara yuvalanır!Çok sevilen mizah ustası, yazar Behiç Ak, çocuk romanları koleksiyonuna yenisini ekledi. Yaşasın Ç Harfi Kardeşliği, Postayla Gelen Deniz Kabuğu, Eve Giden Küçük Tren ve Bebek Annem'in ardından bakışlarını bu kez roman kahramanları, şairler ve hikâyelerle dolu gökyüzüne çeviren sanatçı, masmavi bir düş evreni yaratıyor. Çocukların edebiyatla buluşmasının, akla hayale gelmeyecek deneyimlerin kapısını araladığını anlatan kitap, apartmanlara sıkışan çocukları çatı aralarına çıkarıyor, merak duygusunu yüceltiyor. Özgürlük, keşif ruhu, iletişim, tüketim gibi pek çok temayı barındıran roman, yetişkinlerin koyduğu sınırları zorlamayı başaran çocukların hayallerine ortak oluyor.Evden okula servisle gidip giden Serdar, sokakta top koşturmayı bilmeyen, sıradan bir kentli çocuktur. Başka bir dünyanın mümkün olduğunu hayal bile etmemiştir. Ta ki, apartman arkadaşı Ceren'in peşi sıra çatı katına, bambaşka bir "gezegene" çıkana kadar. Şairler, hikayeler, canı sıkılan çocuklar, hatta Don Kişot bile çatıya kaçmıştır! Üstelik, eski bir seyir defteri, yepyeni maceralar ve düşünceler gizlemektedir...

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Günışığı Kitaplığı Çatıdaki Gezegen Behiç Ak Trendyol'da

Günışığı Kitaplığı Çatıdaki Gezegen Behiç Ak tarafından kaleme alınan çocuk kitaplarından bir tanesidir. Romanında işlediği önemli temalarla çocuk ve yetişkin pek çok okurun beğenisini kazanmıştır. Farklı dünyaya aralanan kapıya ulaşım sağlayan bu kitap, etkileyici içeriği ile ilkokul çağındaki çocuklar için uygundur.

 
  • Akıcı ve sade anlatım
  • Kaliteli ve renkli baskı
  • Eğlendirici ve bilgilendirici

Günışığı Kitaplığı Çatıdaki Gezegen Yazarı

Günışığı Kitaplığı Çatıdaki Gezegen Yazarı

9786059952965 kodu ile satışa sunulan Çatıdaki Gezegen, sevimli ve usta kalemiyle çocuk kitaplarında ün salan Behiç Ak tarafından kaleme alınmıştır. Normal kitap boyutunda baskıya hazırlanan ve yazı içeriğinin çocukların okuyabileceği şekilde açık ve büyük puntolu olmasıyla dikkat çeken kitap baskısında 2. hamur kağıt tipi tercih edilmiştir. 180 sayfa sayısına sahip olan kitap, çocuklara hem eğlenecekleri bir dünya yaratırken hem de bilgilendirici bir içeriği de sunmaktadır. Hem karikatürleri ile hem de kitapları ile tanınan Behiç Ak, günümüze kadar pek çok eser vermiştir. Postayla Gelen Deniz Kabuğu, Eve Giden Küçük Tren ve Bebek Annem önemli kitaplarındandır. Aslında mimarlık eğitimi alan Ak, çizgi dizileri kitapları ile tanınmayı başarmıştır. Çocuk romanları koleksiyonları sayesinde çocuk edebiyatında önemli bir yere sahiptir. Çocuklara yönelik temalar içermesi, akıcı ve çocuklar için ilgi çekici anlatıma sahip olmasının yanı sıra çocuklara farklı perspektifler de kazandıran Çatıdaki Gezegen kitabı, derin kurgusu ve eğitici içeriği ile dikkat çeker.

 

Günışığı Kitaplığı Çatıdaki Gezegen İçeriği

Günışığı Kitaplığı Çatıdaki Gezegen İçeriği

Çatıdaki Gezegen çocukların gelişimi ve eğitimi için faydalı olabilecek akıcı bir kitaptır. Kitabın ana karakterini oluşturan çocuk, okuyuculara kendi dünyalarını daha ustaca ve bilgece sunarken, okuyucuların da kendi dünyalarını anlamalarını ve tanımalarını sağlar. Eğlenceli bir keşif yolculuğunu usta bir dille anlatan yazar, farklı dünyalardaki çocukların hayatına dokunur. Kitabın ana karakteri olan Serdar, şehirde bir apartmanda yaşar. Okula dahi tek başına gidemeyen Serdar, günümüz çocuklarına oldukça benzerdir. Mahallede oyun oynamayan çoğu zamanını evde oyuncakları ile geçirilen Serdar, bir gün onun için çok farklı olan bir macerada kendini bulur. Apartmandan arkadaşı Ezgi ile farklı bir dünya keşfeder. Farklı dünyalara hayalinde bile yer vermeyen Serdar, bu kez çok farklı bir maceraya atılmıştır. Gezegen olarak da niteleyebilecekleri çatıya çıkan Serdar ve arkadaşı Ezgi burada birçok klasik hikayeye, onların karakterlerine rastlar. Behiç Ak bu kitabıyla, kitap sevgisinin yanı sıra, arkadaşlığı ve sosyalleşmeyi de çocuk okuyucularına anlatmaya çalışır.

 

Günışığı Kitaplığı Çatıdaki Gezegen Fiyatı

Günışığı Kitaplığı Çatıdaki Gezegen Fiyatı

Günümüzün sorunlarına eserlerinde yer vermesi de Behiç Ak’ın tanımasını ve başarı kazanmasını sağlamıştır. Çatıdaki Gezegen adlı romanında da günümüzün önemli bir problemi olan ve çocukları olumsuz yönde etkileyen apartman yaşamına dikkat çekmiştir. Ancak şehir yaşamında da anın keyfini artırabilecek unsurların var olduğunu anlatmaya çalışmıştır. Kaliteli ve renkli baskı tasarımı ile çocukları kitap okumaya yönlendiren ve okuduğu kitaplardan yola çıkarak kendi hayal dünyalarını zenginleştirmelerini destekler. Sade ve akıcı anlatımı ile yalın kelimeler kullanan yazar, hem ebeveynler için hem de çocuklar için önemli bir eser ortaya çıkarmıştır. Çocuk edebiyatında önemli bir yere sahip olan Behiç Ak, yazdığı tüm eserler ve Çatıdaki Gezegen ile çocuklara farklı dünyaların kapılarının aralar. Günışığı Kitaplığı Çatıdaki Gezegen yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek kitap içeriği hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Günışığı kitaplığı çatıdaki gezegen fiyat bilgisine Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.