215,10 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Türk Dil Kurumu Yayınları Ay’ı Boyamak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Debir Basım Satıcı Ünvanı: DEBİR BASIM YAYIN SANAYİ İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0272084373700001 Vergi Kimlik Numarası: 2720843737
    Bu ürün Debir Basım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Günışığı Kitaplığı Yazar Semih Gümüş Barkod 9789756227831 Baskı Sayısı 16. Baskı Basım Yılı Ağustos 2020 Sayfa Sayısı 172 Cilt Durumu Ciltsiz Gençler Türkçe nin büyük ustalarıyla buluşuyor! Öykü alanındaki çalışmalarıyla tanınan eleştirmen, yazar Semih Gümüş ün, gençlerimizi edebiyatın ve yaşamın farklı yüzleriyle tanıştıran Gençlere Çağdaş Türk Edebiyatından Öyküler seçkisinin ikinci cildinde, Türk öykücülüğünün bugününü hazırlayan, Türkiye nin farklı dönemlerine tanıklık etmiş 20 ustanın 20 öyküsü bulunuyor. Seçkinin birinci cildi Dikkat! Kırılacak Eşya daysa, öykücülüğümüzün son dönemini yansıtan 20 yazarın 20 öyküsü yer alıyor. Seçkide yer alan öyküler, içerik, hız ve gençlerle buluşma niteliği açılarından özel bir sıralamayla peş peşe dizildi. Ergen okurun bir çırpıda okuyacağı öykülerle başlayıp, içselleştirebileceği daha karmaşık öykülerle süren seçkinin kitaplarını yetişkinler de severek okuyor. Edebiyatımızın bugününü hazırlayan 20 ustanın 20 öyküsü: AYHAN BOZFIRAT 'Evini Kaybeden Adam' ERDAL ÖZ 'Babam Resim Yaptı' FERİT EDGÜ 'Yusuf un Utkusu' FÜRUZAN 'Taşralı' HALİKARNAS BALIKÇISI 'Hortlayan Bakış' MEMDUH ŞEVKET ESENDAL 'Bir Haydut Kuş' NECATİ CUMALI 'Dayım' NEZİHE MERİÇ 'Çisenti 1? NİHAT ZİYALAN 'Kısa Pantalonlu Sevda' ORHAN DURU 'Yeşil Lahanalar' ORHAN KEMAL 'İki Buçuk' ÖMER SEYFETTİN 'Cesaret' SABAHATTİN ALİ 'Bahtiyar Köpek' SAİT FAİK 'Son Kuşlar' SEVGİ SOYSAL 'Ay ı Boyamak' SEVİM BURAK 'Kurtla Avcı' TARIK DURSUN K. 'M. Âkil Bey in Gökyüzü Serüveni' VÜSAT O. BENER 'Bisiklet' YAŞAR KEMAL 'Yatak' YUSUF ATILGAN 'Kümesin Ötesi' Tanıtım Metni Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver