Günışığı Kitaplığı 15: Yaramaz Bu Kitap

65,63 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
116,75 TL
500 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura
124,89 TL

Ürün Bilgileri

Günışığı Kitaplığı 15: Yaramaz Bu Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Seyir Kitap Satıcı Ünvanı: FİNEX YAZILIM DONANIM ELEKTRONİK EĞİTİM DANIŞMANLIK KIRTASİYE VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388141917500001 Vergi Kimlik Numarası: 3881419175
    Bu ürün Seyir Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Günışığı Kitaplığı Yazar Müren Beykan Barkod 9789944717847 Baskı Sayısı 2.Baskı Sayfa Sayısı 355 Cilt Durumu Ciltsiz Çağdaş edebiyatımızdan usta kalemler Günışığı Kitaplığının 15. yılı için yazdı! Çocuk ve gençlik edebiyatımızın gelişmesi için 15 yıldır emek veren Günışığı Kitaplığı, okurlarını unutulmaz bir edebiyat şöleniyle buluşturuyor. Edebiyatımızın 31 özgün kaleminin katıldığı ve Günışığı Kitaplığının yayıncılıktaki 15. yılını taçlandıran 15 adlı kitap, Müren Beykan tarafından yayına hazırlandı. Çocuklar, gençler ve yetişkinlerin ortak bir okuma keyfinde buluşmaları için, Türk ve dünya edebiyatından nitelikli kitaplar yayımlayan ve ülkemizde okuma kültürünün gelişmesi için çeşitli projelere imza atan Günışığı Kitaplığı, yapıtlarıyla edebiyatımızı yücelten 31 yazarı, 15 kitabının sayfalarında bu kez de çocuklar ve gençler için konuk etti. Usta kalemler, 15 yaşın simgelediği ilkgençlik yıllarını, kişisel deneyimlerini açık yüreklilikle, içtenlikle ve cesaretle genç okurlarıyla paylaştılar. Kitapta yer alan öykü, anı ve şiirlerin ortak paydası, 15 sayısının neden olduğu çağrışımlar, ilkgençlik halleri ve 15-18 arası yaşların izdüşümleri niteliği taşıması. Kitabın grafik tasarımı Suzan Arala ait. Kitapta yer alan yazarlar (ada göre alfabetik) Ahmet Büke, Behçet Çelik, Celil Oker, Cemil Kavukçu, Elif Şafak, Enver Ercan, Esmahan Aykol, Faruk Duman, Gaye Boralıoğlu, Hakan Günday, Hatice Meryem, Kadri Öztopçu, Karin Karakaşlı, Leyla Ruhan Okyay, Mahir Öztaş, Mine Söğüt, Murat Gülsoy, Murathan Mungan, Müge İplikçi, Necati Güngör, Necati Tosuner, Nihat Ziyalan, Onur Caymaz, Osman Şahin, Oya Baydar, Özcan Karabulut, Selim İleri, Sema Kaygusuz, Semih Gümüş, Turgay Fişekçi, Yekta Kopan. Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Yazar Kolektif
Geri Bildirim Ver