Güneş Tıp Kitabevi Robbins Temel Patoloji 10. Baskı

1.600 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Güneş Tıp Kitabevi Robbins Temel Patoloji 10. Baskı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güneş Tıp Kitabevleri Satıcı Ünvanı: GÜNEŞ KİTABEVİ VE KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0434005279300001 Vergi Kimlik Numarası: 4340052793
    Bu ürün Güneş Tıp Kitabevleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güneş Tıp Kitabevleri Tıbbi Yayıncılıkta 50. Yılında
  • Netter, Guyton, Robbins, Harper, Cecil, Nelson, Abbas ve Junqueira Gibi Kitapların TEK RESMİ Yayıncısıdır. Eylül 2020 Tarihinde Kitap Satışa Sunulunca, Ücretsiz Kargo ile 24 Saatte Masanızda. Kargolandığı Gün Tarafınıza SMS ile Bilgi Verilecektir. 10. Baskının tamamı baştan sona güncellenmiş ve son bilgilerle zenginleştirilerek yayınlanmıştır. *** Yeni baskı 9. Baskıya göre oldukça fazla sayıda güncelleme, görsel ve ipucu içermektedir. Robbins Patoloji ailesinin en önemli kitabı olan Robbins Temel Patoloji, günümüzün meşgul öğrencileri için ideal olan insan patolojisi ilkeleri hakkında kolay okunabilir, iyi resimlendirilmiş ve özlü bir genel bakış sunar. Bu tamamı güncellenmiş yeni baskı, patogenez ve hastalığın klinik özelliklerine güçlü bir vurgu yapmaktadır. Mükemmel çizimler, resimler ve şematik diyagramlarla, önemli patolojik süreçleri etkili şekilde özetlemeye devam etmektedir. YENİLİKLER: • Mükemmel görsel sunum, birinci sınıf çizimleri desteklemek için yüksek kaliteli fotomikrograflar, fotoğraflar ve radyolojik görüntüler sunar. • Madde işaretli özet kutucuklar, anahtar bilgilere hızlı erişim ve anahtar kavramların kolayca gözden geçirilmesine imkan sağlar. • Patogenez, morfoloji ve patofizyolojik yaklaşımı bir arada vurgular. • İlginin arttığı ve güncellenmiş tüm klinik konuları içerir. • Yeni çizimler ve daha şematik diyagramlar kilit patolojik süreçleri özetler. • Yıldız editör ekibi, gerekli tüm patoloji kavramlar kolay kavramanızı ve hızlı öğrenmenizi sağlar. ULUSLARARASI YAYIN DEĞERLENDİRME KURUMLARI VE OKUYUCULARDAN 100 TAM PUAN ALMIŞTIR: " Mükemmel şekilde basılmış, ustaca yazılmış ve düzenlenmiş, eleştirilerle yeniden şekillendirilmiş ve güncellenmiş olarak, 21. yüzyıl için çoğu patoloji profesörü için tercih edilen kitap olmaya devam ediyor. Amerika kökenli bir klasik olarak değil, aynı zamanda yeni nesil tıp öğrencileri için modern bir ders kitabı olarak görülmektedir. Tüm öğrencilere şiddetle tavsiye edilir. " – Yayın Değerlendirme Puanı: 100, 5 Yıldız

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar A. Kumar Dubey
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Güneş Tıp Kitabevi Robbins Temel Patoloji Çeşitleri Trendyol'da!

Tıp Fakültesi öğrencilerinin, temel patoloji eğitimleri hakkında derinlemesine bilgi içeren Güneş Tıp Kitabevi 10. baskı Robbins Temel Patoloji kitabı, bugünün profesörleri tarafından sıkça tavsiye edilir. Tıp fakültesi eğitimlerinde önemli bir yer tutan temel patoloji dersleri, öğrencilerin kavrama zorluğu yaşamadan öğrenebilmesi için özel detaylarla anlatılır. Öğrenci odaklı hazırlanan ve her konuyu en derin ayrıntılarına kadar ele alan Güneş Tıp Kitabevi 10. baskı Robbins Temel Patoloji eseri, görsel ögelere sahiptir. Kitap, ana kaynak ya da yardımcı kaynak olarak derslerde; TUS sınavı hazırlık sürecinde kullanılabilir.

  • Baskı Sayısı: 10. Baskı
  • Yazar: A. Kumar Dubey
  • Akılda kalıcı görsel öğeler

Robbins Temel Patoloji Kitabının İçeriği Nasıldır?

Robbins Temel Patoloji Kitabının İçeriği Nasıldır?

Yeni nesil tasarımıyla, 9. baskıya göre daha detaylı ve kavramsal özelliklere sahip olan Temel Patoloji kitabı, konuya dair kavramların tamamını kapsar. Öğrencilerin derslerini daha kolay hale getirmek ve kavramları daha anlaşılır kılmak için güncellenen kitapta, ince detaylar dahi görsel olarak açıklanır. Konuların akılda kalıcı hâle gelmesi için her sayfada çeşitli ipuçları yer alır. Eser; patogenez konularını, morfoloji ve patofizyoloji kavramlarını bir arada işleyerek daha kapsamlı bir içerik sunar. Güneş Tıp Kitabevi 10. baskı Robbins Temel Patoloji kitabındaki tüm konuların aynı anda kavranmasını sağlayan küçük notlar, maddeler, hatırlatma kutucukları ve görsel ögeler, daha sistemli şekilde çalışma imkânı verir. Tıp eğitiminin güncele uygun hale gelmesi için yeni nesil klinik bilgilerinin tamamı, kitap içerisinde yer alır.

Robbins Temel Patoloji Kitabı Anlamayı Kolaylaştırır mı?

Konuların sistemli bir şekilde öğrenilmesi ve istendiğinde her başlığa kolay ulaşılması için kitap içerisinde detaylı fihrist mevcuttur. Güncel bilgileri en pratik ve anlaşılır hâliyle sunan Güneş Tıp Kitabevi 10. baskı Robbins Temel Patoloji kitabı, konuları daha kolay anlamaya yardımcı olur. Yeni baskısıyla daha detaylı ve özenli hazırlanmış çizimler, her konunun görsel örneklerini öne çıkarır. Farklı resim teknikleri ve modeller kullanılarak hazırlanan çizimlerde, öğrencilerin aklında kalacak tüm detaylara yer verilir. Dersin daha iyi anlaşılması ve konuların kolaylıkla öğrenilebilmesi için maddeleme yöntemi sıkça kullanılır. Maddelerde yer alan önemli notlar sayesinde patolojik süreçler hakkında daha net bilgiler elde edilir. Robbins Temel Patoloji 10. baskıda kullanılan patolojik terimler için kullanılan tablolar, grafikler ve farklı hatırlatma notları, konu bütünlüğü için destek sağlar.

Robbins Temel Patoloji Kitabı Yorumları Nasıldır?

Güneş Tıp Kitabevi 10. baskı Robbins Temel Patoloji kitabının kullanımıyla öğrencilerin derse olan bakış açısı değişir. Eser, birçok akademisyen tarafından ders kaynağı olarak kullanılır. Güneş Tıp Kitabevi Robbins Temel Patoloji kitabında kullanılan akılda kalıcı teknikler, ürünü satın alanların beğenisini kazanır. Uluslararası alanda belirlenen yayın değerlendirmelerinde, %100 başarı puanı sağlayan temel patoloji kitabında, öğrencilerin ihtiyaç duyacağı tüm bilgiler ele alınır. Patoloji alanında uzmanlık kazanan profesörlerin sıkça tavsiye ettiği eser, kaliteli çevirisi ile de ön plana çıkar. Güneş Tıp Kitabevi 10. baskı Robbins Temel Patoloji kitabının Türkçe çevirisi, Prof. Dr. Sıtkı Tuzlalı ve Prof. Dr. Mine Güllüoğlu'na aittir. Profesyonel bir şekilde yapılan çeviri, tüm bilgilerin net bir şekilde anlaşılmasını sağlar. Kitap hakkında merak ettiğiniz detayları, Trendyol soru-cevap kısmından satıcıya iletebilir ya da daha önceden yanıtlanmış soruları inceleyebilirsiniz. Güneş Tıp Kitabevi Robbins Temel Patoloji 10. baskı yorumlarını da inceleyerek ürün hakkında detaylı fikir sahibi olabilir ve Trendyol güvencesiyle sipariş oluşturabilirsiniz.