Güner Seramik 5015 Elektrikli Şofben Ani Su Isıtıcı

575 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Güner Seramik 5015 Elektrikli Şofben Ani Su Isıtıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TD Elektronik Satıcı Ünvanı: HACI AHMET KÜRKÇÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6060041829
    Bu ürün TD Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3250 W ve tercihe göre 4250 W güç seçeneklerine sahip elektrikli şofben, suyu kısa sürede ısıtarak duş alma konusunda rahatlık sağlar. Ayrıca mutfaklarda da suyun sıcak olması için ideal çalışma kapasitesine sahiptir.
  • Elektrikli ani su ısıtıcı şofben, dakikada 3 litre suyu kısa sürede ısıtma kapasitesine sahiptir ve su basıncı 1 bar olarak ölçülür. Duş kabinlerinde suyun elektrik enerjisi kullanılarak ısıtılması mümkün olur.
  • Depo suyu ile çalışabilme özelliğine sahip Güner elektrikli şofben, duş askısı yanında duş başlığına da sahiptir ve bulunduğu konumun elektrik enerjisini kullanır. 3 kademeli ayarı ile suyun sıcaklığını ve ısınma süresini ayarlamak mümkündür.
  • Portatif ve her alana sığabilen küçük elektrikli şofben, 2,5 kilogram ağırlığındadır.
  • Güner GR 5015 elektrikli ani su ısıtıcısı, 220 mm genişliği ile elektrik akımını güvenli bir şekilde su ısıtmak için kullanabileceği alanlara sığar. Bu da daha rahat ve güvenli kullanım yarattığı için su zorlanmadan ısınabilir.
  • Güner elektrikli şofben, gösterge ışık ikaz lambaları ile hangi kademede çalıştığını gösterir. Bu sayede kullanım şartlarına göre ayarlanma özelliğine sahip bir elektrikli su ısıtıcı olma özelliğindedir.
  • Fazla elektrik enerjisi tüketmez ve bu sayede ev ekonomisine de büyük oranda katkı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Yakıt Tipi Elektrikli
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Güner Seramik TMMPN0000000595 Elektrikli Şofben Ani Su Isıtıcı

Güner Seramik 5015 elektrikli şofben ani su ısıtıcı, kısa süre içerisinde ihtiyacınız olan sıcak suya ulaşmanızı sağlar. Cihaz, oldukça kaliteli materyaller kullanılarak üretilir. Şofben, mutfak ve banyolarda kullanıma uygundur. Bu yönüyle ürün neme dayanıklıdır. Güner Seramik 5015 beyaz elektrikli şofben, evinizin tüm sıcak su ihtiyacını karşılar. Ürünün geniş ısıtma kapasitesi, mutfak ve banyodaki tüm beklentilerinizi karşılar. Fiyat performans noktasında da kullanıcısını memnun eden ürün, uzun ömürlüdür. Güner Seramik 5015 su ısıtıcı, kolay kullanılabilir bir kontrol paneline sahiptir. Ürünün rengi beyazdır. Böylece şofben, tüm banyo ve mutfaklara uyum sağlar.

  • Debi: 1-3 litre
  • Minimum Su Basıncı: 1 bar
  • Ağırlık: 2.5 kg

Güner Seramik 5015 Elektrikli Şofbenin Özellikleri

Güner Seramik 5015 Elektrikli Şofbenin Özellikleri

Güner Seramik 5015 beyaz elektrikli şofben ani su ısıtıcı, fonksiyonel yapısıyla kolay kullanılır. Ürün, ideal boyutlarda tasarlandığı için hemen hemen tüm banyolara rahatlıkla monte edilebilir. Şofbenin ebatları, 22 x 40 x 13 cm şeklindedir. Bu ebatlar, cihazı mutfağa da uygun kılar. Güner Seramik 5015 beyaz elektrikli ani su ısıtıcının ağırlığı ise sadece 2.5 kilodur. Bu ağırlık, ürünün monte edildikten sonra konumlandığı yerde uzun süre sıkıntı yaratmadan durabilmesini sağlar. Ürünün bir de duş başlığı bulunur. Bu başlık sayesinde şofben, daha işlevsel kullanılabilir. A enerji sınıfına mensup olan şofben, resmi distribütör garantilidir. Genel kullanıma uygun olarak tasarlanan bu su ısıtma aracının montajı, profesyonel elektrikçiler tarafından yapılır.

Güner Seramik 5015 Elektrikli Ani Su Isıtıcı Kaliteli midir?

Güner Seramik 5015 Elektrikli Ani Su Isıtıcı Kaliteli midir?

Güner Seramik 5015 beyaz elektrikli şofben ani su ısıtıcı hem iç hem de dış aksamında birinci sınıf materyaller kullanılarak üretilir. Bu yönüyle şofbenin son derece kaliteli olduğunu söylemek mümkündür. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kaliteden ödün vermeden kullanılabilir. Şofbeni nitelikli kılan bir diğer özellik ise ürünün farklı kademelerde ısı ayarı yapabilmesi olur. Böylece ürün sayesinde ihtiyaçlarınıza ve mevsim koşullarına göre dilediğiniz sıcaklıkta suya ulaşabilmeniz mümkündür. Güner Seramik 5015 beyaz elektrikli ani su ısıtıcı, düşük enerji tüketimiyle yüksek performans sunar. Bu da ürünün bütçe dostu olmasını sağlar. Şofben bir dakika içinde yaklaşık 1 ile 3 litre arası sıcak su sağladığı için bu yönüyle de beğenilir. Kısa sürede sıcak su temin ettiği için cihaz kaliteli bulunur.

Güner Seramik 5015 Beyaz Elektrikli Ani Su Isıtıcı Güvenli midir?

Güner Seramik 5015 beyaz elektrikli ani su ısıtıcı, güvenli bir cihazdır. Ürün, elektrik ve sıcaklık ile ilgili problemler yaşatmamak için kullanıcı beklentileri göz önünde bulundurularak üretilir. Şofben yüksek emniyetli tasarımıyla güvenliğinizi ön planda tutar. Güner Seramik 5015 beyaz elektrikli ani su ısıtıcı, profesyonel montaj uzmanları tarafından kurulmalıdır. Kurulumun ardından yıllarca rahat bir biçimde ürünü kullanmanız mümkündür. Ürünün hortumları, duş başlığı ve askı aparatı oldukça kalitelidir. Şofben, kaliteli aparatlarından ötürü kolay kolay deforme olmaz. Cihaz 220-250V arası elektrik enerjisine ihtiyaç duyduğu için klasik ev tesisatında emniyetli bir şekilde kullanılabilir. Güner Seramik 5015 beyaz elektrikli ani su ısıtıcı, her yönüyle kullanıcılardan beğeni toplar. Ürünü deneyimleyerek farklı alanlarda kullanmaya başlayan tüketiciler şofbeni; şık, işlevsel ve tasarruflu bulur. Tüketici memnuniyeti, Güner Seramik 5015 beyaz elektrikli ani su ısıtıcı yorumlarında da net olarak görülür. Siz de sıcak suyun her an elinizin altında olması için bu ürünü Trendyol'dan sipariş edebilirsiniz.