Gündoğdu Inek Beyaz Peyniri 3 Lü Paket Yaklaşık 1,980 Kg 1 Yıl Olgunlaştırılmış

906,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gündoğdu Inek Beyaz Peyniri 3 Lü Paket Yaklaşık 1,980 Kg 1 Yıl Olgunlaştırılmış

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lezzetarayanlara Satıcı Ünvanı: GND SÜT ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396086292000001 Vergi Kimlik Numarası: 3960862920
    Bu ürün Lezzetarayanlara tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Gündoğdu Beyaz Peynir 650gr (İnek Sütü) 3'lü Üretimin yapıldığı Çanakkale bölgesi köklü tarihiyle bilinse de bereketli toprakları da bizler için oldukça önemli yer tutar. Bu bereketli toprakların bize en büyük hediyelerinden biri de beyaz peynir yani diğer ismiyle Ezine Peyniri'dir. Bu bölge gerek bitki örtüsü ve gerekse iklim olarak Kaz Dağları'nın etkisi altındadır. Ve bu bölgeye düşen bol yağış sayesinde Kaz Dağları, bol oksijene ve zengin bir bitki örtüsüne sahiptir. Farklı türlerdeki otlardan ve hoş kokulu bitkilerden oluşan bitki örtüsü bu bölgedeki inekler için eşsiz bir mera alanıdır. Beyaz peynirin kendine özgü kremamsı, tatlı, tuzlu ve ekşi aroması bu bölgede otlayan ineklerin taze sütünden gelerek harika bir lezzete dönüşür ve Ezine Peyniri haline gelir. Ezine peyniri bu hale gelebilmesi için yani sert ve karakteristik tat ve aromasına kavuşabilmesi için yaklaşık 12 ay kadar süreyle soğuk hava depolarında dinlendirilir. Bu şekilde dinlendirildikten sonra inek beyaz peynir siz müşterilerimize sunulur. Beyaz peynir yapı ve görünüşü itibariyle sarımsı bir beyaz renkte olup sert ve kırılgan olmayan bir peynirdir. Üzerinde küçük çaplı gözenekleri mevcuttur. İnek sütünün yağlı olması sebebiyle bahsettiğimiz kremamsı tada sahiptir. Geçirdiği ısıl işlemler sonucu pişmiş inek sütü aromasını da ayrıca taşımaktadır. Beyaz Peynir Kalori ve Besin Değeri Beyaz Ezine Peyniri neredeyse sütteki besin değerinin tamamını koruyabilir. Önemli bir kalsiyum kaynağı olan beyaz peynir içerisinde, yağ karbonhidrat, B vitamini ve yüksek protein barındırır. Diyetine önem veren ve dolayısıyla yediklerinin kalori hesabını yapmak isteyen müşterilerimiz için de beyaz peynir kalori değerinden bahsedelim. 1 kibrit kutusu (bu yaklaşık 30gr. etmekte) beyaz peynir kalori değeri 290 kcal. 100 gram kalori değerinin ise 309 kcal olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle yüksek protein içeriği sebebiyle diyette olanlar için uygundur. Ayrıca hamileler için kemik gelişimini desteklemesi adına ve kolay sindirilebilir olması sebebiyle ekstra tüketilmesi genelde tavsiye edilir. 3000 m2 kapalı alan tesislerimizde üretilen tüm ürünlerimiz çiftlik sütlerinden günlük üretilmektedir. Fabrikamızda tüm ürünlerimiz sterilizasyon kurallarına uygun üretilmektedir. Ürünlerimizi Nasıl Gönderiyoruz? Sipariş verdiğiniz ürünleriniz maske ve eldiven kullanılarak özenle paketlenir. Isı yalıtımlı özel termal paketlere yerleştirilen ürünlerinizin altına özel buz koyulur. Hava kanallı buz ayırıcı ile buzların ürüne temas etmesi engellenir ve ürünlerin üst kısmına da steril edilmiş buz tankları yerleştirilir. Böylece ürünleriniz size gelene kadar soğuk zincir kırılmadan steril şartlarda muhafaza edilir. Hemen online sipariş verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver