6
Bahçe Yer Döşemesi kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

GUNBO OUTDOOR Teak Ağacı Yer Karosu 10 Adet 1 Koli Bahçe Banyo Deck Ahşap Karo Masif Yer Döşemesi Balkon Deck

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GUNBO OUTDOOR Teak Ağacı Yer Karosu 10 Adet 1 Koli Bahçe Banyo Deck Ahşap Karo Masif Yer Döşemesi Balkon Deck

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GUNBO HOME Satıcı Ünvanı: BURAK GÜNEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4330251654
    Bu ürün GUNBO HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 paket Fiyatıdır Ebat 30x30 BİR PAKET KARO 0.9 M2 ALAN KAPLAMAKTADIR
  • Her Pakette 10 adet 30CMX30CM LİK KARO VARDIR 1 adet karonun modelinde 12 dilim vardır.
  • Yerden 2.4 cm yükseklik TEAK ağacıdır. Yuvarlak Click İn Geçme sistemi vardır.
  • Bakım için sadece teak yağı kullanılmalıdır. Sudan Etkilenmez Banyoda Kullanılabilir.
  • Karavan ve teknelerde Kullanımına uygundur
  • Banyo ve Dış alanda kullanıma uygundur
  • Diğer çim ve Çim-tik Karışık desenli Ve Gri Huş Tik Yer Karoları ile uyumludur geçme sistemleri aynıdır Karışık alarak desen yaratabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Boyut/Ebat 30 x 30
  • Renk Naturel
Geri Bildirim Ver

GUNBO OUTDOOR Teak Ağacı Masif Yer Karosu

Yer karoları günümüzde yaygın bir şekilde kullanılan iç ve dış mekan ürünlerinin başında gelmektedir. Evine veya bahçesine farklı bir hava katmak isteyen kullanıcılar tarafından tercih edilen ürünleri arasında en ilgi göreni ahşap karo masif yer döşemesi modelleridir. Yapımında masif ahşabı kullanılmaktadır. Masif aslında kimyasallar kullanılmadan en organik şekilde üretilen ahşaptır. Ağacın ham hali biçilir, kaplanır ve masif adı verilen malzeme ortaya çıkar. Bu malzemeden de birçok mobilya yapıldığı gibi yer karoları da yapılmaktadır. Görünümü, kullanım kolaylığı ve doğallığı çağrıştırması sebebiyle yer karolarını isteyenler çoğunlukla masif ürünlerine yönelmektedir. Bu ürünlerin arasında öne çıkan marka ise Gunbo’dur. Kalite ve yer döşemesi konusundaki deneyimi ile birçok alanı baştan yaratmaktadır.

 
  • Su geçirmezdir.
  • Dört mevsim kullanışlıdır.
  • Tasarımı ile dikkat çekicidir.

GUNBO OUTDOOR Teak Ağacı Masif Yer Karosu Özellikleri

GUNBO OUTDOOR Teak Ağacı Masif Yer Karosu Özellikleri

GUNBO OUTDOOR Teak ağacı masif yer karosu paket şeklinde satılmaktadır. Paketin içerisinde 9 adet ürün bulunmaktadır. Karo adı verilen bu ürünlerin ebatı 30 x 30’dur. Ölçüler göz önüne alınarak alan hesaplaması yapmak oldukça kolaydır. Bir paket yer karosu 0.9 m2 alanı kaplamaktadır. Ürünlerin yerden yüksekliği 2,4 cm’dir. 9 parça olan ürünün her birinde 12 dilim modeli yer almaktadır. Teak ağacından üretilen yer karolarının bakımı için teak yağı kullanmak yeterlidir. Böylelikle ilk günkü görünümü kolaylıkla koruyabilirsiniz. Sudan etkilenmeyen yapısı ile banyo, mutfak, havuz kenarlarında kullanıma oldukça uygundur. Çim, toprak, karışık zeminlerle uyum yakalayarak kullanılabilir. 9 parçanın kendilerine ait geçmeli yuvarlak clickleri bulunmaktadır. Dilediğiniz kadar ekleme, çıkarma yapabilirsiniz. Boyutları ve desenleri aynı olarak gelecek 9 parçanın yanına farklı desenlerde olan yer karosunu alabilirsiniz. Ürünü yerkaro01 kodu ile kolaylıkla bulabilirsiniz.

 

GUNBO OUTDOOR Teak Ağacı Masif Yer Karosu Kullanımı

GUNBO OUTDOOR Teak Ağacı Masif Yer Karosu Kullanımı

Yer karoları birçok alanda kullanılması amaçlanan ürünlerdir. Yapısına, kullanılan malzemesine ve ham maddesine göre ürünün kullanım şekli değişiklik gösterebilir. Yer döşemelerini ev ve dış mekan olarak ayırdığınızda banyo en ihtiyaç duyulan alandır. GUNBO OUTDOOR bahçe banyo karosu ürünü su ile teması oldukça fazla olan banyolarda güvenle kullanılmaktadır. Kaymaz tabanı ve sudan etkilenmeyen dokusu sayesinde yer karosun hem oluşabilecek tehlikeleri ortadan kaldırır hem de suyun verdiği hasarlardan korunur. Bahçe gibi dört mevsimin hissedildiği, yağmur, kar, çamur gibi hava koşullarına karşı dirençli olan GUNBO OUTDOOR bahçe banyo karosu seçimi oldukça faydalı olacaktır. Ürününüz ilk günkü gibi kalır ve estetik görünümü sayesinde bahçelerinizde hoş bir ortam yaratmış olursunuz. Siz de dilediğiniz ortamı yer karolarıyla güzelleştirmek istiyorsanız Trendyol’dan GUNBO OUTDOOR Teak ağacı masif yer karosu fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

GUNBO OUTDOOR Teak Ağacı Masif Yer Karosu Fiyatı

GUNBO OUTDOOR Teak Ağacı Masif Yer Karosu Fiyatı

Teak ağacından hazırlanan yer karoları birbirine geçmeli clikleri sayesinde kolaylıkla kurulabilir. Lifli ve yağlı bir dokuya sahip olan bu ağaç yer karolarının böceklenmesi ve kurtlanmasının önlenmesini sağlar. Su ile temasında şişme veya çürüme olmaz. Dünya genelinde tercih edilen teak ağacı yer karoları açık havada bahçe mobilyaları ile uzun yıllar kullanılabilir. Afrika kökenli teak ağacı oldukça dayanıklı ve kaliteli olduğu için yer karoları da kırılmaya karşı dirençlidir. Birbirine geçerek daire, kare, kalp, dikdörtgen şeklinde kullanma imkanı olduğu gibi farklı tasarımlara da açık bir üründür. Kullanım sonrası oluşabilecek toz ve kirlerin temizlenmesi için ekstra bir çabaya gerek yoktur. İç mekanlar için yılda bir, dış mekanlar için ise yılda iki kez bakım yağı ve kremi uygulayarak temizleyebilirsiniz. Yer karosu fiyat ve değerlendirmeleri ile birlikte Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz bu ürünü hemen kolayca sipariş verebilirsiniz.