Günay Kuru Kafa Nargile Takım Tüm Set

1.199 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Günay Kuru Kafa Nargile Takım Tüm Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SENA GÜNAY HEDİYELİK Satıcı Ünvanı: SENA GÜNAY HEDİYELİK EŞYA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761095888900001 Vergi Kimlik Numarası: 7610958889
    Bu ürün SENA GÜNAY HEDİYELİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nargile takımı lüle, tepsi,maşa ve silikon marpuç ile gönderilir. Şer durumu stok durumuna göre değişebilir.
Geri Bildirim Ver

Günay Kuru Kafa Nargile Takım Tüm Set

Günay kuru kafa nargile takım tüm set halinde satışa sunulur. Ürünü içerisinde birbirinden kaliteli malzemeler bulunur. Bu set içerisinde maşa, tepsi, lüle ve silikon marpuç mevcuttur. Her biri oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Orta boyda bir nargile takımıdır. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli kullanıma da olanak sağlar. İstenilen alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Nargile takımının kuru kafa şeklinde tasarlanması da, dikkat çekici olmasını sağlar. Bununla birlikte saydam rengi ile çeşitli mekanlarda dekorasyon amacıyla da tercih edilebilir. Özellikle cam gövdesi, müşteriler tarafından oldukça beğenilir. Gönül rahatlığı ile tercih edilerek kullanılabilir. Siz de hem güzel bir içim keyfi yaşayabilmek hem de dikkat çekici bir nargile takımına sahip olmak istiyorsanız, bu ürünü satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Dayanıklı cam gövde
  • Dikkat çekici tasarım
  • Kullanışlı tasarım

Dayanıklı Gövdesiyle Kuru Kafa Nargile Takım Tüm Set

Dayanıklı Gövdesiyle Kuru Kafa Nargile Takım Tüm Set

Günay kuru kafa nargile takım tüm set kullananlar tarafından ürüne dair pek çok özellikten bahsedilir. Bu ürün set hâlinde müşterilere sunulur. Set içerisinde birbirinden farklı ve işlevsel olarak avantaj sağlayan çeşitli ürünler bulunur. Tepsi, lüle, silikon marpuç ve maşa ürünlerini içeren bu nargile takımı ile yüksek performanslı bir kullanım elde edebilirsiniz. Masaüstünde tercih edilebilecek bir nargile takımıdır. Ürünün boyutu 40 santimdir. Ancak lülesiz hâli, 47 santim olarak ifade edilir. Günay kuru kafa nargile, aynı zamanda dayanıklı bir yapıya da sahiptir. Bu özelliğinden dolayı uzun süreli bir şekilde gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Ürünün tasarımı ise kuru kafa şeklindedir. Sahip olduğu tasarım son derece yaratıcı olup, müşteriler tarafından da oldukça beğenilir. İlgi çekici tasarıma sahip bu ürünü satın alarak, istediğiniz her zaman kaliteli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Kuru Kafa Nargile Takım Tüm Set Avantajları

Kuru Kafa Nargile Takım Tüm Set Avantajları

Müşteriler tarafından satın alınacak olan nargile takımının kaliteli malzemelerden oluşması ve yüksek performans göstermesi gibi unsurlar oldukça önemlidir. Daha çok bu özelliklere dikkat edilerek, bir tercihte bulunulur. Bu noktada Günay kuru kafa nargile takım tüm set yorumları incelendiğinde ise müşterilerin bütün sorularına cevap verdiği görülür. Müşteriler ürünün yapısından ve dayanıklılığından memnundur. Yüksek performansı sayesinde çeşitli alanlarda kullanılabilir. Özellikle nargile tutkunları tarafından diğer kişilere önerilen bir üründür. Ayrıca bu ürün müşterilere uzun süreli kullanım avantajı da sunar. Böylelikle hem kullanışlı hem de dayanıklı bir nargile takımına sahip olunabilir. Nargile içerisindeki bütün malzemelerin performansı üst düzeydedir. Böylelikle ürün müşterilere, muhteşem bir içim keyfi avantajını sunar. Tüm bunların yanında ürünün müşterilere sağladığı avantajlardan bir tanesi de, fiyattır. Uygun fiyatlı olarak, bu ürüne sahip olabilme fırsatı elde edebilirsiniz.

Avantajlı Kuru Kafa Nargile Takım Tüm Set Fiyatı

Avantajlı Kuru Kafa Nargile Takım Tüm Set Fiyatı

Günay kuru kafa nargile takım tüm set fiyatı genel olarak müşteriler tarafından caziptir. Ürünün sahip olduğu özellikler, fiyatında belirleyici bir rol oynar. Set içerisinde yer alan malzemelerin yüksek performans göstermesi, sunduğu kalite ve nargile tasarımı gibi detaylar, fiyatının belirlenmesindeki önemli noktalar arasında yer alır. Ürün, dekoratif açıdan da kullanılabilir. Dilerseniz evinizde dilerseniz de ofisinizde tercih edebilirsiniz. Böylelikle dostlarınızla birlikte güzel vakit geçirebilirsiniz. Firma ürünün fiyatını belirlerken, her bütçeye uygun bir şekilde olmasını amaçlar. Böylelikle kolaylıkla satın alınabilme fırsatı sunulur. Günay kuru kafa nargile takım tüm set satın almak için yapılacak olan işlemler son derece basittir. Trendyol sayesinde bir arama gerçekleştirilerek bu ürüne kolaylıkla ulaşılabilirsiniz. Böylelikle satın alma işlemlerini ise hızlı ve pratik bir şekilde yapabilir, bütçenize uygun deneyim elde edebilirsiniz.