Günay Yayıncılık Bumerang 5. Sınıf Etkinlikli Matematik

200,35 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Günay Yayıncılık Bumerang 5. Sınıf Etkinlikli Matematik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: My Vip Kitap Satıcı Ünvanı: ÖMER AKKAYA DAĞITIM PAZARLAMA MATBAA KIRTASİYE İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0655088916700001 Vergi Kimlik Numarası: 6550889167
    Bu ürün My Vip Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ISBN: 9786257150378 SAYFA SAYISI: 280 Tam öğrenme modeline göre
  • Tüm etkinliklerin öğrenciyi aktif tuttuğu, öğretmenin rehber olmasını sağlayan akıllı defter/Kitap
  • Her bir kazanımı en ince ayrıntısına kadar ele alan ve birbirini tekrar etmeyen etkinlikler,
  • * Kavratan Testler, * Bumerang Tarama Testleri, * Beceri Testleri Tamamı video çözümlü
  • Akıllı tahta uygulaması
  • Uzaktan Eğitim Destekli

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 5. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Günay Yayıncılık Bumerang 5. Sınıf Etkinlikli Matematik

5. sınıf matematik temel konuların öğrenildiği bir yıl olduğundan konuları kapsamlı bir şekilde öğrenmek çocuğun okul başarısı açısından büyük önem taşır. Kaliteli soruları ve özel etkinlikleri ile bilinen Günay Yayıncılık 5. sınıf matematik konularını içine alan etkileyici bir kaynak kitaba sahiptir. Kitap içeriğinde bulunan eğlendirici etkinlikler öğrenmeyi eğlenceli hale getirerek öğrencileri ders çalışmaya teşvik eder. İçerisinde konu özetleri de bulunan kitap, işlenen konuları kapsamlı bir şekilde ele alarak sorulardan önce öğrenciyi hazırlar. Önce konu anlatımı, sonra etkinliklerle devam eden içerik aşamalı öğrenme anlayışına uyumlu olarak hazırlanır, öğrenmeyi kolaylaştırır. Günay Yayıncılık Bumerang 5. sınıf etkinlikli matematik yardımcı kaynağı sayesinde siz de çocuğunuzun ders başarısını artırabilir ve matematik konularını kapsamlı bir şekilde anlamasını sağlayabilirsiniz.

  • Analitik düşünmeyi geliştirici
  • Kaliteli sorular
  • Özel öğretici etkinlikler

Güvenilir Günay Yayıncılık 5. Sınıf Bumerang Matematik

Güvenilir Günay Yayıncılık 5. Sınıf Bumerang Matematik

Günay Yayıncılık Bumerang 5. sınıf etkinlikli matematik fiyatı belirlenirken ürünün içeriği göz önünde bulundurulur. Matematik soruları yazılırken yaratıcı ve analitik düşünmeye teşvik eden içeriklerin hazırlanması oldukça önemlidir. Günay Yayıncılık imzalı Bumerang serisinden çıkan bu kitap içerisinde bulunan sorular çocukların konuyu anlamasını ve soruları bilinçli şekilde çözebilmesini sağlayabilir. Aynı zamanda kitap içerisinde bulunan özet konu anlatımları kapsamlı öğrenmeyi sağlar. Konu anlatımları, sorular ve etkinliklerle zenginleştirilmiş bu yardımcı kaynağın fiyatı ürünün avantajları düşünüldüğünde aslında oldukça uygundur. Günay Yayıncılık Bumerang 5. sınıf etkinlikli matematik yorumları okuduğunuz zaman kitabın içeriğinden faydalanan çocukların ebeveynlerinin ve öğretmenlerin yaptıkları yorumları görebilirsiniz. Siz de 5. sınıf gibi önemli bir okul senesinde çocuğunuza zorlu bir ders olan matematikte yardımcı olmak istiyorsanız uzmanlar tarafından hazırlanmış bu faydalı kaynak kitaptan edinebilirsiniz.

Güncel İçeriğiyle 5. Sınıf Etkinlikli Matematik Kitabı

Güncel İçeriğiyle 5. Sınıf Etkinlikli Matematik Kitabı

Günay Yayıncılık Bumerang 5. sınıf etkinlikli matematik kullananlar etkili öğrenme yaklaşımına uygun etkinliklerin faydasını görür. Matematik sayı, şekiller gibi soyut kavramlarla dolu olduğundan uygulamalı etkinlikler öğrenmeyi kolaylaştırabilir. Kitap Türkçe dilinde yazılıdır ve akıllı tahta ile uyumludur. Kitabın akıllı tahta uyumlu olması okullarda veya ek kurslarda ders sırasında kullanılabilmesini sağlar. Zorlayıcı fakat anlaşılabilir sorulara sahip olan kaynak kitaptan öğretmenlerde ders sırasında faydalanabilir. Kolektif yazarların ortak çalışması olan eser içerisinde farklı uzmanların soruları ve konu anlatımları yer alır. Kolektif hazırlanan kaynak sayesinde çocuğunuz farklı soru tarzları görür ve kendilerini geliştirebilir. Kitabı ebeveynler ve öğretmenler tarafından sık sık tercih edilmesinin sebeplerinden birisi içerisinde özet konu anlatımları olmasıdır. Günay Yayıncılık Bumerang 5. sınıf etkinlikli matematik satın alarak siz de bu kitaba sahip olabilirsiniz.

Günay Yayıncılık 5. Sınıf Bumerang Kitap Özellikleri

Günay Yayıncılık 5. Sınıf Bumerang Kitap Özellikleri

Günay Yayıncılık Bumerang matematik ortaokul seviyesindeki çocuklar için destekleyici bir kaynaktır. Ortaokulun ilk yılı matematik gibi önemli bir dersin konularını kapsamlı bir şekilde öğrenme ileri yıllarda çocuğun okul başarısını olumlu şekilde etkiler. Günay Yayıncılık’ın farklı uzmanlarla beraber çalışarak hazırladığı bu matematik kitabı sayesinde siz de çocuğunuza dersleri anlama konusunda yardımcı olabilirsiniz. Kitap içerisinde kısa, öz ve anlaşılabilir konu özetleri bulunur. Konu özetleri etkinliklerden önce yer aldığından öğrenciyi sorulara hazırlar ve konuyu kapsamlı şekilde anlamasına yardımcı olur. Bumerang serisi içerisinde yer alan bu kaynak kitap içinde bulunan etkinlikler de matematiği somutlaştırarak öğrenmeyi kolaylaştırır ve eğlenceli hale getirir. Günay Yayıncılık Bumerang ürününe Trendyol’dan kolay bir şekilde ulaşabilir ve bu kapsamlı kaynak kitabı kullanarak matematik ders başarınızı artırabilirsiniz.