Günay Yayıncılık 6. Sınıf Matematik Bumerang Serisi Etkinlikli Akıllı Defter Kitap

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Günay Yayıncılık 6. Sınıf Matematik Bumerang Serisi Etkinlikli Akıllı Defter Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: birkitapcim Satıcı Ünvanı: NURULLAH YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1387377525800017 Vergi Kimlik Numarası: 9640442506
    Bu ürün birkitapcim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Günay 6 Sınıf Bumerang Etkinlikli Matematik

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 6. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Günay Yayıncılık 6. Sınıf Matematik Bumerang Serisi Etkinlikli Akıllı Defter Kitap

Günay Yayıncılık 6. Sınıf Matematik Bumerang Serisi Etkinlikli Akıllı Defter Kitap öğrencilerin kolay anlamaları için özel olarak tasarlanan bir kaynaktır. Alanında uzman bir öğretmen kadrosu tarafından hazırlanan ürün, görsel yapısı ve teknolojik sistemlerle uyumlu alt yapısı ile dikkat çeker. Uzaktan eğitim destekli olan Bumerang serisi, ortak çalışmaların da yapılabilmesi için akıllı tahta uyumludur. Beceri temelli etkinlikleriyle beğeni toplayan kitapta çek kopar yapıda sayfalar bulunur. Bu yapraklar sayesinde öğrencilerin eğlenerek öğrenmesi, öğretmenlerin de pratik kullanım kolaylığına sahip olması amaçlanır. Akıllı cep telefonlarına indirilen uygulamalar sayesinde öğrencilerin çözdüğü testler optik tarayıcı ile okutulabilir. Anında sonuç veren sistem sayesinde her öğrenci için eksik kalan kazanımları tespit edebilir ve ilgili ünitelere yönlendirme yapabilirsiniz.

  • Etkili konu özetleri
  • Kademeli öğrenme metodu
  • Pekiştirme etkinlikleri ile tam öğrenme

Günay Yayıncılık 6. Sınıf Matematik Bumerang Serisi İçeriği

Günay Yayıncılık 6. Sınıf Matematik Bumerang Serisi İçeriği

Her sınıfta olduğu gibi 6.sınıfların işlemesi gereken konular da MEB müfredatı ile belirlenir. Üründe 1. ünitede doğal sayılar, işlemler ve kümeler; 2. ünitede tam sayılar ve kesirlerle işlemler; 3. ünitede ondalık gösterim ve oran; 4. ünitede cebirsel ifadeler, veri toplama, değerlendirme ve veri analizi; 5. ünitede açılar ve alan ölçümleri; 6. ünitede çember, geometrik cisimler ve sıvıları ölçme konuları detaylı şekilde işlenir. Öncelikle konu anlatımları ile ünitenin öğrenilmesi amaçlanır. Sonrasında yapılan testlerle tüm konuların pekiştirilmesi hedeflenir. Beceri temelli etkinliklerle de desteklenen konular, öğrencide kalıcı öğrenme ile yerleşen etkin bilgiler haline gelerek yerinde ve zamanında kullanılabilir olur. Günay Yayıncılık 6. Sınıf Matematik Bumerang Serisi Etkinlikli Akıllı Defter Kitap satın aldığınızda güncel MEB müfredatı ile uyumlu bir çalışma kaynağına sahip olabilirsiniz.

Bumerang Serisi Etkinlikli Akıllı Defter Kitap Yorumları

Bumerang Serisi Etkinlikli Akıllı Defter Kitap Yorumları

Günay Yayıncılık 6. Sınıf Matematik Bumerang Serisi Etkinlikli Akıllı Defter Kitap kullananlar etkili öğrenme metodundan memnun kaldıklarını ifade ederler. Çocukların ilerleyen başarısını görmekten gurur duyan veliler bilgisayar destekli teknolojiden de fayda gördüklerinin altını çizerler. Öğretmenlere zaman ve efor kazandıran ürün orta zorluk seviyesine sahiptir. 70 gram 1. hamur kağıda basılan kitabın boyutları 21 cm x 27,5 cm’dir. Çantaya kolaylıkla sığan ebatları sayesinde ürünü her yere yanınızda götürebilir ve farklı ortamlarda da çalışmaya devam edebilirsiniz. Raşit Güzel ve Ramazan Akkuş önderliğindeki komisyon tarafından hazırlanan defter formatındaki kitap, videolu konu anlatımlarını karekod teknolojisi ile ulaşılabilir kılar. 328 sayfa ve 786 sorudan oluşan Günay Yayıncılık 6. Sınıf Matematik Bumerang Serisi Etkinlikli Akıllı Defter Kitap yorumları için detaylı bir inceleme yaparak sipariş oluşturabilirsiniz.

Bumerang Serisi Etkinlikli Akıllı Defter Kitap Fiyatı

Bumerang Serisi Etkinlikli Akıllı Defter Kitap Fiyatı

Matematik problemlerinin çözümleri için ayrılan kenar boşlukları nedeniyle defter kitap olarak nitelendirilen bu ürün, pratik kullanım kolaylığı ile farklı bir çalışma deneyimi sunar. Kademeli olarak zorlaşan problemler sayesinde öğrencilerin yetkinliği artar. Yeni nesil soru tipleriyle tanışan öğrenciler, ileri dönemlerdeki büyük sınavlar için sağlam temellere sahip olabilirler. Zaman yönetimi konusunda da tecrübe edinen çocuklar bu yetkinliklerini hayatlarının her alanında kullanmayı öğrenebilirler. Günay Yayıncılık 6. Sınıf Matematik Bumerang Serisi Etkinlikli Akıllı Defter Kitap fiyatı velilerin bütçesini sarsmayacak rakamlarla sunulur. Kavratan testler, Bumerang testleri ve beceri testleri ile zenginleştirilen bu ürüne kampanyalar dahilinde indirimli olarak da Trendyol ile sahip olabilirsiniz. Her üniteyi tüm detayları ile öğreten, renkli görsellerle ve anlaşılır grafiklerle güçlendirilen bu kaynak sayesinde çocuklarınızın adım adım başarıya ulaşmasını izleyebilirsiniz.