Gün&Ay Yayınları Günay 8.sınıf Lgs Zoom Matematik Soru Bankası Video Çözümlü - 2021 Lgs Kitapları

220 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Gün&Ay Yayınları Günay 8.sınıf Lgs Zoom Matematik Soru Bankası Video Çözümlü - 2021 Lgs Kitapları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRENDY KİTABEVİ Satıcı Ünvanı: AHMED EMRAH CALAYIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Iğdır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1960840358
    Bu ürün TRENDY KİTABEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Günay 8.Sınıf LGS ZOOM Matematik Soru Bankası Tamamı Video Çözümlü Yenilenmiş Güncel baskı Yeni Nesil Sorular MEB müfredatına uygun, güncel ürünler En seçkin yayınların en yeni ürünleri

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi LGS
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Gün&Ay Yayınları Günay 8. Sınıf LGS Zoom Matematik Soru Bankası Video Çözümlü - 2021 LGS Kitapları

Günay 8.sınıf LGS Zoom Matematik Soru Bankası, yeni nesil öğrencilere, yeni nesil bir test kitabı olarak tasarlanmıştır. Kolay seviyeden zor seviyeye doğru hazırlanması sayesinde, öğrenimi kolaylaştırarak matematik dersini sevdirir ve başarıyı olumlu yönde etkiler. Her seviyeye uygun olan Günay video çözümlü soru bankası kitapları, detaylı açıklamaları ile soruyu rahatlıkla anlamanızı sağlar. 12481041 ürün kodlu soru bankası, videolu çözümü sayesinde konuyu hızla anlayıp pekiştirmenize yardımcı olur. Üç kademeli zorluk seviyesinden oluşur.

 
  • Pekiştirmeye yardımcı videolu çözümlüdür.
  • Okul ve sınavlarda başarı odaklı yaklaşımla geliştirilmiştir.
  • MEB müfredatına uygundur.

Gün&Ay Yayınları Soru Bankası Özellikleri

Gün&Ay Yayınları Soru Bankası Özellikleri

Gün&Ay Yayınları Günay 8.sınıf LGS Zoom matematik soru bankası yeni nesil sorular ile hazırlanmıştır. Güncel MEB müfredatına uygundur. Kazanım testleri ile konuyu anlamanızı, konu kavrama testleri ile konuyu pekiştirmenizi son bölümde ise algı seviyenizi artıracak üst düzey beceriler olan tablo, grafik yorumlama soruları ile okul ve sınavlarda ayrıcalıklı bir başarı elde etmenizi sağlar. Zoom simgeli sorular, yanlarında bulunan QR kodu ile telefonlarınızın kamera bölümünden okutularak, ekranda beliren web sitesi adresinden, ilgili sorunun videolu anlatımına ulaşmanızı sağlar. Videolu anlatımı izleme limiti yoktur. Evde, okulda ve dilediğiniz her yerde, defalarca izleyebilir, konuları tamamen pekiştirebilirsiniz. Günay Yayınları video çözümlü matematik soru bankasına sahip olduğunuzda okuldaki başarılarınız sınavlara da yansıyacak, başarınız hem siz hem de çevreniz tarafından fark edilecektir.

 

Gün&Ay Yayınları LGS Zoom Matematik Kullanımı

Gün&Ay Yayınları LGS Zoom Matematik Kullanımı

Günay Yayınları 8. sınıf Zoom serisi matematik soru bankası, güncel müfredata uygun, yeni nesil sorular ile hazırlanmıştır. İçerisinde üç kademeli testler bulunur. Kavrama testleri; kolay ve orta seviyede sorular, tarama testleri; orta seviye sorular ve sınırları zorlayan testler; zor seviyeden oluşur. Akıllı tahtaya uyumlu ve video çözümlüdür. Öğrenmede güçlük çekilen konuları, kavrama testleri ile kolaylıkla anlamanıza, tarama testi ile konuyu tekrar edip pekiştirmenizi sağlar. Sınava hazırlanmada büyük yardımcı Günay Yayınları, matematik becerisi yüksek öğrencilere de destek sağlar. Üst düzey becerileri zorlayan sorulardan oluşan üçüncü kademe, tüm sayısal bilgilerinizi gözden geçirmenizi ve LGS konularının tümünü akılda kalıcı bir şekilde pekiştirmenizi sağlar. Yaprakları, 1. hamur kalitesine sahiptir. 312 sayfadan oluşan Günay 8.sınıf LGS Zoom matematik soru bankası video çözümlü test kitabının içerisinde 1143 soru mevcuttur. 2021 baskılı olup 2021-2022 LGS güncel sorulardan oluşur.

 

Gün&Ay Yayınları LGS Zoom Soru Bankası Fiyatı ve Yorumları

Gün&Ay Yayınları LGS Zoom Soru Bankası Fiyatı ve Yorumları

Gün&Ay Yayınları Günay 8.sınıf Lgs Zoom matematik soru bankası, çeşitli kampanya ve indirim fırsatları ile bütçe dostudur. Her seviyeye uygun, başarı odaklı Günay matematik soru bankası, matematiği eğlenceli ve kolay bir hale getirmeyi mümkün kılar. Güncel LGS ve MEB müfredatına uygun olmasının yanı sıra teknoloji çağına ayak uyduran Günay Yayınları, öğrencilerin videolu anlatım sayesinde sıkılmadan konu öğrenimini sağlar. Gün&Ay Yayınları Günay 8.sınıf LGS Zoom Matematik Soru Bankası yorumları sayesinde bu soru bankasının öğrenciye olan faydalarını inceleyebilir ve hem okulda hem sınavlarda ayrıcalıklı bir başarı elde etmek isterseniz Günay Yayınları test kitaplarını Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.