Gumush Gümüş Desenli Sarı Pul Küpe

394,99 TL
Son 3 ürün!
Beden: Tek Ebat
Tek Ebat
M
L
Standart
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
462,30 TL
Kargo Bedava
485,86 TL
Kargo Bedava
618,75 TL

Ürün Bilgileri

Gumush Gümüş Desenli Sarı Pul Küpe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: marzenmoda Satıcı Ünvanı: MARZENMODA SATIŞ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612091734900001 Vergi Kimlik Numarası: 6120917349
    Bu ürün marzenmoda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gümüş Desenli Sarı Pul Küpe Gündelik hayatta ve özel günler de tercih edebileceğiniz ışıl ışıl pulları ile yıldızları anımsatan bu küpeyi severek kullanacaksınız. Şık bir görünüm yakalamak isteyen tüm lara hitap eden, modası geçmeyecek olan gümüş sarı pul küpe sizleri bekliyor. Gümüş desenli sarı pullu küpe
  • doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi veya annelere hediye olarak özel günlerde tercih edilebilecek mükemmel bir seçenektir. 925 ayar gümüşten imal edilmiştir. Gümüş üzerine altın kaplama yapılmıştır. Altın kaplama yapılan gümüş küpe modelleri parlaklığını uzun süre muhafaza eder ve oksitlenmesi gecikir. Tüm küpelerde olduğu gibi gümüş desenli sarı pul küpe modeli de el emeği ile üretilmiştir. Gümüş ve değerli taşlar nedeniyle belirtilen ortalama ürün ağırlığında ± %10 sapma olabilmektedir. En : 1.30 cm Boy : 2.50 cm Ort. Ağırlık : 2.22 gr.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver