Gumush Gümüş Ayna Tarak Fırça Takımı - 4 Parça

19.647,75 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gumush Gümüş Ayna Tarak Fırça Takımı - 4 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gumush Satıcı Ünvanı: TEKBİR KUYUMCULUK VE MÜHENDİSLİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833007482600012 Vergi Kimlik Numarası: 8330074826
    Bu ürün Gumush tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gümüş Ayna Tarak Fırça Takımı - 4 Parça Gümüş el aynası Gümüş paça fırçası Gümüş tarak Gümüş fırça Ayna Ürün Boyu: 24.5 cm Ayna Ürün Genişliği: 9.5 cm Tarak Ürün Boyu: 4 cm Tarak Ürün Genişliği: 17.5 cm Gümüş Paça Fırçası Ürün Boyu: 23.5 cm Gümüş Paça Fırçası Ürün Genişliği: 7.5 cm Gümüş Fırça Ürün Boyu: 17.5 cm Gümüş Fırça Ürün Genişliği: 5 cm Kendine özgün desenlerdeki gümüş el aynalarımız fırçalarımız ve taraklarımız siz ve sevdikleriniz için en güzel aksesuarlardandır.Farklı ebatları ile çantanızda taşımaya uygundur.Ürün hediye kadife kutusunda gönderilecektir. Ürünlerimizin tamamı el emeği ile üretilmiştir. ve değerli taşlar nedeniyle ürün ağırlığında ± %10 sapma olabilmektedir.Profesyonel gümüş ustaları tarafından %100 el işçiliği ile üretilen gül desenli gümüş ayna fırça ve tarak göz alıcı görüntüsüyle değerli müşterilerimizin beğenisine sunulmuştur. Bu güzel ürünlerimizi ister sevdiklerinize gümüş ev hediyesi olarak düşünebileceğiniz gibi, hem de kendi evinizde kullanabileceğiniz çeyizlik tuvalet takımıdır. Gümüş ürünler sipariş üzerine atölyemizde üretilmektedir. Üretim hataları dışında işçilik ürünlerinde iade ve değişim yapılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver