6
Sakız kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Gummy Jackpot Sakız Makinesi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
79 TL64 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
4. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gummy Jackpot Sakız Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GLOBAL CENTER Satıcı Ünvanı: GANA HİJYENİK TEMİZLİK KOZMETİK KİMYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388080312100015 Vergi Kimlik Numarası: 3880803121
    Bu ürün GLOBAL CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gummy Jackpot Sakız Makinesi
  • Renkleri Mavi Turuncu kırmizi ve Sarı Renktedir.
Geri Bildirim Ver

Gummy Jackpot Sakız Makinesi

Başta eğlence merkezleri olmak üzere AVM, market, oyun alanları gibi pek çok işletmede özellikle küçük çocuklara hitap eden eğlenceli şekerlemeler bulunur. Genellikle çocuklar eğlenceli sakızları ve şekerlemeleri oldukça severler. Bu şekerleme ve sakızların renkleri de hoşlarına giderse onlar için dikkat çekici bir hale gelir. İçerisinde rengarenk toplar bulunan sakız makineleri vardır. Evlerinizde de çocuklarınızı mutlu etmek için kullanabilir ve içerisinde bulunan rengarenk top şeklindeki şekerlemeleri, eğlenceli görünümleri ve lezzetleri ile tercih edebilirsiniz. Küçük ve yer kaplamayan şeker makinelerini tercih ederek odalara koyabilirsiniz. Gummy Jackpot sakız makinesi içerisinde 30-40 adet top bulunur. Boyutu küçük olduğundan her yere koyulabilirdir. Renkli topları ve çevirme kolu ile sakız çiğnemeyi oyun haline getirebilir, çocuklarınız ile eğlenebilirsiniz.

  • Eğlenceli sakız makinesi
  • Dört farklı renk seçeneği
  • Çevirme kolu ile kullanım

Kullanışlı Gummy Jackpot Sakız Makinesi Özellikleri

Kullanışlı Gummy Jackpot Sakız Makinesi Özellikleri

Gummy Jackpot sakız makinesi özellikleri ile çocukları cezbeder. Oyuncak boyutunda olan makine, çocuklar için keyifli olacak şekilde dizayn edilir. Kolu indirdikten sonra denk gelen top şeklindeki şekerleme, makine deliğinden size ulaşır. Kolay kullanımı ile çocuklar için idealdir. Küçük boyutu ile yer kaplamadan her yere konulabilir. İçerisinde farklı çeşit renkte lezzetli sakızlar bulunur. Toplam 50 gram ağırlığındadır. İçerisinde yaklaşık 30-40 adet top vardır. Makine üzerinde delik bulunur. Toplar bu delikten size ulaşır. Ürün üzerinde farklı meyve görselleri bulunur. Renkli topları ile görünümü eğlencelidir. Makinesi ve sakızları beraber gelerek, bitene kadar ekstra sakız alınmasına gerek duymazsınız. Toplar bittiğinde, makinenin üst kapağını açarak, içerisine tekrar sakız ekleyebilir veya farklı şekerlemeler ile süsleyerek kullanmaya devam edebilirsiniz. Eğlenceli formu ile sakız çiğnemek çocuklar için keyifli olur.

Renkli Gummy Jackpot Sakız Makinesi Kullanımı

Renkli Gummy Jackpot Sakız Makinesi Kullanımı

Gummy sakız makinesi, genellikle ebeveynlerin çocuklarını eğlendirmek için tercih ettiği bir üründür. Sakız çiğnemeyi oyun haline getirerek çocukların hoşuna gider. Top şeklinde, 4 farklı renkte şekerlemeler bulunur. Renk çeşitlerinin tek tip olmaması sebebiyle karışık renkler eğlenceli bir görünüm verir. Üst kapağını açarak topları bittiğinde tekrar doldurabilirsiniz. Farkı şekerlemeler ve sakızlar ile de kullanmaya devam edebilirsiniz. Boyutunun küçük olması çocukların oyuncak gibi görmesini sağlar. Gummy jackpot sakız makinesi kullananlar için sakız çiğnemek keyifli hale gelir. Üzerinde bir adet çevirme kolu ve topların çıkması için delik bulunur. Kolu indirince herhangi bir renkte top şeklindeki şekerleme deliklerden çıkar. Toplar bitene kadar kullanabilirsiniz. Makinenin üst kısmı fanusa benzer şekildedir. Tatlı ve renkli bir görünümü vardır. Yaklaşık 50 gramdır. Hafif yapısı sayesinde çocuklar rahatlıkla taşıyabilirler.

Uygun Gummy Jackpot Sakız Makinesi Fiyatı ve Yorumları

Uygun Gummy Jackpot Sakız Makinesi Fiyatı ve Yorumları

Gummy Jackpot makine bir adet çevirme kolu, topların çıkması için delik, açılıp kapanan üst kapak, meyve fotoğrafları ve sakızları bulunduran fanustan oluşur. Makine içerisinde sakızlar ile beraber gelir. Sakızları ambalajından çıkararak makinenin üst kapağından rahatlıkla boşaltabilirsiniz. Boyutu sayesinde dilediğiniz her yere taşıyabilirsiniz. Çocuklar için dizayn edilen bu makineyi, farklı çeşitlerdeki renkli topları oyun haline getirebilirsiniz. Eğlenceli ve keyifli bir üründür. Kolu indirdikten sonra makineden herhangi bir renkte top delikten çıkar. Gummy Jackpot sakız makinesi yorumları göz önüne alınarak tercih edilebilir. Dilerseniz içerisine farklı ürünler de ekleyerek kullanabilirsiniz. Evlerde ve işletmelerde çocukları eğlendirmek için pratik bir üründür. Kullanım şekli kolaydır. 50 gram ağırlığındadır. İçerisinde yaklaşık 20-30 adet bilye şekerleme bulunur. Gummy Jackpot sakız makinesi fiyatını inceleyebilir, ürüne Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.