Gülsan Safran Granit 26 Cm Basık Tencere

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
739,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
839 TL825 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gülsan Safran Granit 26 Cm Basık Tencere

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gülsan Safran
  • Granit Basık Tencere 26 Cm
  • iade Koşulları : Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak İade Edilmesi Gerekmektedir.
  • Aksi Halde Gönderilen İadeler Kabul Edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Yapışmaz Taban
  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Materyal Granit
  • Renk Kahverengi
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

Gülsan Safran Granit Basık Tencere 26 cm

Kendi mutfağınızın lezzet ustası olarak Gülsan safran granit basık tencere 26 cm 9915 ile sofralarınıza yepyeni tarifler katabilirsiniz. Geleneksel yemeklerden pratik yemeklere kadar her tarifiniz için uygun pişirme özelliğine sahiptir. Zahmetsiz temizlenir, vakitten tasarruf etmenizi sağlar. Müşterisine sunduğu yüksek memnuniyet ile mutfaklarda fark yaratır. Gülsan safran granit basık tencere 26 cm modeli, gelişmiş ergonomi ile tasarlanan sapları sayesinde kullanım konforu sunar. İster kendiniz isterseniz de misafirleriniz için yemekleri kolay ve lezzetli bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Sahip olduğu safran rengi ile zarafet katar, göz doldurur. Yüksek performansıyla kusursuz pişirme imkanı sunar, lezzetten ödün vermez. Yemekler pişerken kıvam ve lezzet uyumu sağlar, besinlerin aromasını korur. Hazırlayacağınız mükemmel tariflerle misafirlerinizi gönül rahatlığıyla ağırlayabilirsiniz.

  • 26 cm derinlik, PTFE dış kaplama
  • Çizilmeye karşı yüksek direnç
  • Sağlıklı ve uzun ömürlü kullanım

Safran Granit Basık Tencere 26 cm Özellikleri

Safran Granit Basık Tencere 26 cm Özellikleri

Mutfakta harikalar yaratmanızı sağlayacak safran granit basık tencere 26 cm, granit malzemeden üretilen iç yapı ve PTFE kaplamadan tasarlanan dış yapıdan oluşur. Çizilmelere ve yapışmalara karşı dirençli iç yüzey kaplaması ile istenilen yoğunluğa sahip lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz. Ürün pişirme sırasında ısı dağılımı tüm yüzeylere eşit olacak şekilde tasarlanır. Leke tutmaz. Sabunlu su ile rahatlıkla temizlenebilir. Dış yüzeyde oluşabilecek lekelerin sirkeli sıcak su ile temizlenmesi tavsiye edilir. Kolay çizilmeyen iç yapıya sahip olması nedeniyle safran granit tencere, mutfağınızda uzun yıllar yerini korur. Bakalit malzemeden üretilen dayanıklı ve yanmaz sapları ile kullanım kolaylığı sağlar. Doğalgazlı, elektrikli veya seramik ocak tiplerinde kullanıma uygundur. Günlük kullanımda yepyeni tarifleri denemek için idealdir. Temperli cam kapağa sahiptir, böylelikle pişirme sırasında yemeğinizi kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Gülsan Safran Basık Granit Tencere 26 cm Avantajları

Gülsan Safran Basık Granit Tencere 26 cm Avantajları

Sahip olduğu yapısal özellikler kadar estetik ve şık görünümü ile neredeyse her mutfak dekorasyonuna uyum sağlayan safran renkteki bu granit tencere, kalabalık aile yemeklerinden başlayarak tek yaşayanlara kadar herkese mutfakta hız ve pratiklik kazandırır. 26 cm derinlik ve ideal genişliği ile büyük beğeni kazanır. İstediğiniz tarifleri kısa sürede hazırlamanız için uygundur. Lezzetten ödün vermeyen, kendi mutfağının şefi olan herkes için ağız sulandıran yemekler hazırlamayı kolaylaştırır. Sofralarınıza kusursuz sonuçlar verir. Yanmaz yapışmaz özelliğe sahiptir. Çok amaçlı olmasının yanı sıra, tam kıvamında mükemmel tada sahip yemeklerin ortaya çıkarılmasını sağlar. Granit tabanı ile yemeklerin homojen sıcaklığını korur. Kalabalık aile yemekleri başta olmak üzere, yemekleri hazırlamada zamandan tasarruf sağladığı Gülsan safran granit basık tencere 26 cm kullananlar tarafından da onaylanır.

Gülsan Safran Basık Granit Tencere 26 cm Fiyatları

Gülsan Safran Basık Granit Tencere 26 cm Fiyatları

Birçok kaliteli özelliği ile göz dolduran, yemeklerde pratiklik ve lezzet kazandıran Gülsan safran granit basık tencere 26 cm fiyatları ile bütçe dostudur. Sunduğu kaliteye karşılık belirlenen fiyatı ile gerçek bir fiyat performans ürünüdür. Müşteri memnuniyetine verdiği önem ile kendinden söz ettiren marka, bu amaçla üretilen basık tencereyi eviniz için tercih edebilirsiniz. Markanın ürünlerini ilk defa deneyecekler için de bütçeye uyumlu olması ile avantajlıdır. Zamanı hiç geçmeyen uygun fiyatlı bu granit basık 26 cm özellikteki tencere ile geleneksel yemekleri sofranızla her zaman buluşturabilirsiniz. Gülsan safran granit basık tencere 26 cm yorumlarını okuyarak fikir edinebilirsiniz. Mutfakta fark yaratanlardan biri olmak için bu ürünü uygun fiyat, güvenli ödeme ve avantajlı kampanya seçenekleri ile Trendyol’dan satın alabilir, ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz.