Gülsan Safran 7 Parça Granit Tencere Seti

2.495 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.719,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.750 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.759,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gülsan Safran 7 Parça Granit Tencere Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Esse Life Satıcı Ünvanı: SİNAN NAZLIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3306838629800001 Vergi Kimlik Numarası: 6300174017
    Bu ürün Esse Life tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gülsan safran 7 parça granit tencere seti
  • Borcam kapak
  • 1 adet 20 cm derin tencere
  • 1 adet 24 cm derin tencere
  • 1 adet 26 cm karnıyarık tencere
  • 1 adet 26 cm tava

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Materyal Granit
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 7 Parça
Geri Bildirim Ver

Gülsan Safran 7 Parça Granit Tencere Seti Trendyol'da!

Gülsan safran 7 parça granit tencere seti mutfakta pişirme işlemlerini gerçekleştirmek için ihtiyaç duyacağınız tüm parçaları içerir. Sette 2 adet derin tencere, 1 adet karnıyarık tenceresi ve tek saplı tava bulunur. Ürün granit kaplamadan meydana gelmiştir. Safran tonlarında dizayn edilen bu ışık tencere seti, her detayıyla estetik görünür. Gülsan safran 7 parça granit tencere takımı, uzun süreli kullanıma uygun bir üründür. Set içerisindeki her bir parça uzun süre yapışmazlık performansını koruyabilir. Ürünün sapları da bakalit materyalden üretilmiştir. Saplar ısınmaya karşı dirençlidir ve kolay kullanım olanağı sunar. Safran 7 parça granit tencere seti kolay leke tutmayan ve hızlıca temizlenebilen bir yapıdadır.

  • Renk: Safran
  • Parça Sayısı: 7 Adet
  • Gövde Kalınlığı: 4 mm

Gülsan Safran 7 Parça Granit Tencere Setinin Özellikleri Nedir?

Gülsan Safran 7 Parça Granit Tencere Setinin Özellikleri Nedir?

Gülsan safran 7 parça granit tencere seti; çizilmelere karşı dirençli, granit partikülleri ile takviye edilmiş PTFE kaplamadan üretilmiştir. Bu kaplama tencerelerin leke ve kir tutmasını olabildiğince engeller. 4 mm gövde kalınlığı bu pişirme ürünlerinin düşük sıcaklıkta bile yüksek performans ortaya koymasını sağlar. Gülsan safran 7 parça granit tencere takımı çizilme gibi durumlara dirençlidir. Ürün içeriğinde tencerelerle uyumlu 3 adet kapak bulunur. Temperli cam teknolojisi ile üretilen bu kapaklar şık bir görüntü sunar. Ayrıca işlevsel kapakların kullanımı yemeklerin aromalarını muhafaza etmesine de yardım eder. Gülsan safran 7 parça granit tencere seti; elektrikli, seramik, gazlı ve halojen ocaklar ile kullanıma uygundur. Ürün sulu yemeklerden kızartmalara, makarnadan çorbalara kadar pek çok yemeği çabucak pişirmenizi sağlar.

Gülsan Safran 7 Parça Granit Tencere Setinin Boyutları Nasıldır?

Gülsan Safran 7 Parça Granit Tencere Setinin Boyutları Nasıldır?

Gülsan safran 7 parça granit tencere seti içerisindeki büyük tencerenin çapı yaklaşık 24 cm’dir. Derinliği 12 cm olan ürün kalabalık misafirleri ağırlamanıza yardım eder. Set içerisindeki küçük tencerenin çapı da 20 cm kadardır. Yüksekliği yaklaşık 10 cm olan ürün 2.8 litre hacme sahiptir. Gülsan safran 7 parça granit tencere takımında bulunan basık parça 26 cm çapa sahiptir. 3.5 lt sıvı alabilen bu pilav tenceresi 7.5 cm derinliğindedir. Set içerisinde bulunan tava da tıpkı pilav tenceresi gibi 26 cm çapındadır. Basık tencerenin kapağı, bu tek saplı tavaya da uyumludur. Söz konusu tava 5.4 cm derinliğindedir ve yaklaşık 2.75 litre sıvı alabilir. Tüm bu detaylar Gülsan safran 7 parça granit tencere setinin son derece işlevsel olduğunu gösterir.

Gülsan Safran 7 Parça Tencere Seti Kullanım Önerileri Nelerdir?

Gülsan Safran 7 Parça Tencere Seti Kullanım Önerileri Nelerdir?

Gülsan safran 7 parça granit tencere takımı leke tutmayan materyallerden yapıldığı için temizliği kolaydır. Ürünü yıkarken sert temizleyici maddelerden kaçınmak gerekir. Temizlik için sabunlu ılık su ve yumuşak bir sünger işinizi görür. Yine yumuşak yapıya sahip olan bulaşık deterjanları da tencereleri kirlerden arındırmak için yeterlidir. Ürün üzerinde inatçı lekeler gözlemlendiği zaman sıcak sirkeli su ile yıkanması önerilir. Pişirim yaparken de tavaların çizilme gibi problemlerle karşılaşmaması için yumuşak kaşıklar ve servis araçları kullanılmalıdır. Temizlik ve pişirme önerilerine dikkat edildiği takdirde Gülsan safran 7 parça granit tencere seti yıllarca İlk günkü performansını korur. Siz de kaliteli ve kullanışlı bir tencere takımı arıyorsanız bu şık ürünü Trendyol'dan sipariş edebilirsiniz. Dilerseniz sepete ekledikten sonra sizden evvel takımı alarak deneyimleyen bireylerin Gülsan safran 7 parça granit tencere seti yorumlarına da göz atabilirsiniz.