GULHANILE Kare 15 Parça 6 Kişilik Kahvaltı Takımı Mat Siyah

1.385,18 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GULHANILE Kare 15 Parça 6 Kişilik Kahvaltı Takımı Mat Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GULHANILE Satıcı Ünvanı: GÜLHAN ÖZORUÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0420308787
    Bu ürün GULHANILE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 15 Parça 6 Kişilik Kahvaltı Ikram Seti Mat Siyah Kahvaltı İkram Seti Mat Siyah 15 PARCA KUTU İÇERİĞİ 6 ADET 31*21 CM MAT SİYAH SERVİS TABAĞI 6 ADET MAT SİYAH 13 CM DİKDÖRTGEN KAYIK 2 ADET MAT SİYAH 19 CM OVAL KAYIK 1 ADET MAT SİYAH 25 CM OVAL KAYIK . • Malzeme: Stoneware / Earthenware • Renkleri ve baskısı solmaz. • Mikrodalga fırınlarda kullanılabilir. • Kolay temizlenir, mikrop barındırmaz. • Bulaşık makinesinde 50°C'de yıkanabilir. • Tamamen sağlıklı ve ekolojik malzeme yapısına sahiptir. • Türkiye'de üretilmiştir. İade Koşulları: Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak İade Edilmesi Gerekmektedir. Aksi Halde Gönderilen İadeler Kabul Edilemeyecektir. Kırık Ürün Olduğunda Yapılması Gereken İşlem: Almış Olduğunuz Bu Üründe Kırık Garantisi Bulunmaktadır. Ürün Teslim Alındıktan Sonra En Geç 48 Saat İçerisinde Kırık Ürün Olduğu Tespit Edildiğinde Trendyol Müşteri Hizmetleri Aranarak (0 212 331 0 200 ) Müşteri Bilgileri İle Beraber Talep Edilen Ürün Bilgilerinin Paylaşılması Gerekmektedir. Kırık Ürün Bilgileri Paylaşıldığında Satıcı Firma Tarafından Talep Edilen Parça Tarafınıza Ücretsiz Olarak Gönderilecektir

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Seramik
  • Renk Siyah
  • Şekil Kare
Geri Bildirim Ver

15 Parça 6 Kişilik Kare Kahvaltı Takımı ile Lezzetli Sofralar

Kahvaltı, güne başlarken atlanmaması gereken önemli bir öğündür. Sabah kahvaltısının atlandığı durumlarda beyin, işlevlerini gerçekleştirebilecek yeterli enerjiyi sağlayamaz. Bu durum yorgunluk ve halsizlik gibi durumları beraberinde getirir. Güne gerekli besinlerin ölçülü miktarlarıyla başlamak, birçok hastalığın önüne geçmenize; stresten, baş ağrılarından ve dikkat dağınıklığından arınmış bir gün geçirmenize yardımcı olur. Aç geçirilen uzun saatlerin ardından yediğiniz ilk öğün olan kahvaltı aynı zamanda güne enerjik başlamanın lezzetli bir yoludur. Gün içerisinde ihtiyacınız olan enerjinin büyük bir bölümünü karşılayan kahvaltı sofralarınızı güzelleştirmek, kahvaltılarınızı yalnızca bir ihtiyaç olmaktan çıkarıp keyfe dönüştürmek mümkün. Modern çizgilere ve şık bir tasarıma sahip Gülhanile 15 parça 6 kişilik mat siyah yemek seti ile kahvaltılarınız her zamankinden daha keyifli ve daha lezzetli olur.

  • Stoneware/Earthenware Seramik
  • Mat Siyah Kahvaltı Seti
  • 15 Parça 6 Kişilik

Gülhanile 6 Kişilik 15 Parça Mat Siyah Kahvaltı Takımı Özellikleri

Gulhanile mat siyah kahvaltı takımı 6 kişilik kahvaltı seti 15 parçadan oluşmaktadır. Kutu içeriğinde 1 adet mat siyah 25 cm oval kayık tabak, 2 adet mat siyah 19 cm oval kayık tabak, 6 adet 31x21 cm mat siyah servis tabağı ve 6 adet mat siyah 13 cm dikdörtgen kayık tabak bulunmaktadır. Kare 15 parça 6 kişilik kahvaltı takımı mat siyah satın al seçeneği ile pakette yer alan dikdörtgen kayık tabaklarınızı zeytin, peynir, reçel, bal gibi kahvaltının vazgeçilmez lezzetleriyle donatabilirsiniz. Oval şekilli kayık tabaklarınızı ise mevsim yeşillikleri, domates, biber, salatalık gibi vitamin deposu besinlerinizi koymak için kullanabilirsiniz. Büyük boy oval kayık tabağınız ise iştah açan kızartmalar ve hamur işleriniz için eşsiz bir servis sunumunu elde etmenize yardımcı olur. Set içerisinde yer alan servis tabakları ise siz ve sevdikleriniz için modern çizgilerle ve geniş bir tasarımla dizayn edilmiştir.

Dikdörtgen Mat Siyah Kahvaltı Seti İçeriği

Gulhanile kare 15 parça 6 kişilik kahvaltı takımı mat siyah stoneware/earthenware seramik malzemesinden imal edilmiştir. Tabakların renkleri ve baskıları dayanıklıdır, herhangi bir solma ve renk kaybıyla karşılaşmazsınız. Yüksek sıcaklıklara karşı toleranslı olan tabaklarınızı mikrodalga fırınlarınızda gönül rahatlığıyla kullanabilir, bulaşık makinenizde 50°C’de kolaylıkla yıkayabilirsiniz. Kolayca temizlenebilen tabaklar sağlıklı materyallerden üretilmiştir ve üzerinde mikrop barındırmayan bir yapıya sahiptir. Gulhanile kare 15 parça 6 kişilik kahvaltı takımı mat siyah yorum, incelendiğinde kahvaltı setinin kullanıcılar tarafından beğenildiğini ve şık tasarımıyla kullanıcılarından tam puan aldığını göstermektedir. Dikdörtgen şekilli tasarımıyla siz ve sevdikleriniz için tasarlanmıştır. 6 kişilik kare kahvaltı takımı, gündelik kullanıma ve özel günler için kullanıma uygun modern çizgilere sahiptir. Kahvaltı seti, lezzetli bir sabah öğününün tadını çıkarmanız ve güne keyifle başlamanıza yardımcı olmak için sizin için tasarlanmıştır.

6 Kişilik Kahvaltı Takımı Yorumları

Gulhanile kare 15 parça 6 kişilik kahvaltı takımı mat siyah, sade ve düz tasarımıyla çeşitli masa örtüleri ve masa düzenleriyle mükemmel bir uyum sağlar. Gümüş, altın veya farklı renklerdeki desenli veya desensiz çatal, kaşık, bıçak setleriyle birlikte servise açacağınız takımınızla kendinize ve sevdiklerinize kusursuz sofralar hazırlamanız mümkün. 12 kişilik kare kahvaltı takımı kendiniz kullanabileceğiniz gibi doğum günlerinde, yıldönümlerinde ve ev ziyaretlerinde sevdiklerinize verebileceğiniz bir hediye haline de getirebilirsiniz. Lezzetli kahvaltı sofralarının tamamlayıcısı olan mat siyah yemek takımınızın servis tabaklarını ve kayık tabaklarını dilerseniz öğle ve akşam yemeklerinde de kullanabilirsiniz. İnce ve şık tasarımıyla dolaplarınızda oldukça az yer kaplayacak olan ve dayanıklı seramik malzemelerden yapılan kare kahvaltı takımı fiyatları ile her bütçeye uygun olup, uzun yıllar boyu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü daha önce kullanan kişilerin yorumlarına göz atarak inceleyebilirsiniz. Ardından sipariş vererek hemen satın alabilirsiniz.