GÜÇLÜ Hasır Strafor Dekoratif Tavan Kaplama Paneli, 4'lü Paket Kd-03

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GÜÇLÜ Hasır Strafor Dekoratif Tavan Kaplama Paneli, 4'lü Paket Kd-03

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: IŞILTI DEKORASYON Satıcı Ünvanı: SUAT BAŞAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1440165523
    Bu ürün IŞILTI DEKORASYON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "En:50 cm Boy: 50 cm Kalınlık: 1 cm" "4'lü paket fiyatıdır" 3 boyutlu tavan panelleri yan yana monte edilerek tavan veya duvar dekorasyonunda kullanılır. Sıkıcı ve dümdüz tavan ve duvarları, düşük maliyetlerle odanın en dikkat çeken noktası haline getirebilirsiniz. Hafif ve boyanabilir bir malzeme olan %100 ekspande polistirenden üretilmiştir. Bu özelliklerinin yanı sıra ekspande polistiren, %100 geri dönüşümlü bir malzeme olması ve bünyesinde bulundurduğu malzemelerin atmosfere ve ozon tabakasına zarar vermemesi sayesinde çevre dostu bir malzemedir. Ekspande polistiren, gıda maddelerinin ambalajlarında bile kullanılabilen ve insan sağlığına zararlı olmayan bir üründür. Kullanmayı düşündüğünüz alanın ölçüsüne göre kaç adet panele ihtiyacınız olacağını hesaplayın. Örnek: Uygulama yapılacak alanın ölçüsü 300 cm x 320 cm ise bu 9,6 metrekare demektir. Tüm alanı kaplamak için 40 adet duvar paneli kullanmanız gerekir. 40 adet panel almak icin bu üründen sepetinize 10 adet eklemelisiniz. Ürün birim ölçüleri: Uzunluk: 50 cm yükseklik: 50 cm derinlik: 1 cm yoğunluk: 15 kg/m3 3 boyutlu tavan panellerinin uygulanmasını kendiniz herhangi bir usta maliyetine katlanmadan hızlıca ve basit bir şekilde yapabilirsiniz. Uygulama sırasında ihtiyaç duyacağınız diğer malzemeler: Eğer duvarınız düz değilse zımpara ve/veya boya cetvel, kurşunkalem strafor/kartonpiyer yapıştırıcısı maskeleme bandı sprey akrilik boya veya akrilik boya ile fırça.

Ürün Özellikleri

  • Kalınlık 10 mm
Geri Bildirim Ver