Güçlü Kuyumculuk Kadın Dogal Yeşil Akik Taşlı Tugra Ve Vav Modelli Otantik Gümüş Set

400 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Gümüş Ürünlerin Kararmasını Etkileyen Faktörler Nelerdir?
Kimyasal Ürünler: Kimyasal içerikli –özellikle sülfat ağırlıklı- birçok ürün gümüş malzemesinin çok erken kararmasına neden olmaktadır. İçerisinde sülfat bulunan sabun, şampuan gibi ürünler ve parfüm, deodorant gibi ürünlerde gümüşle direkt olarak temas etmesi sonucunda olumsuz bir sonuca neden olmaktadır.
Hava Kirliliği: Gündelik hayatın içerisinde birçok kişiyle aynı alanlarda bulunmak ve izole olmanın çok zor olduğu kalabalık alanlarda havaya karışan maddeler gümüşle direkt etkileşime geçmekte ve kararmasına sebebiyet vermektedir.
Ter: Ter asidik değeri yüksek bir sıvıdır. Ph etkili sıvılarda eğer asit oranı fazlaysa gümüş bu durumdan olumsuz etkilenecektir.
Nem: Gümüş takılar kullanılmadığı zamanlarda bir gıda gibi özel olarak muhafaza edilmelidir.
Gümüş Ürünlerin Kararması Nasıl Önlenir?
- Gümüş takıların kararmasını engellemenin en etkili yolu, onu bir çanta veya temiz, kuru ve hava geçirmez bir kapta saklamaktır. Bu şekilde takılarınızın çizilmesini de önleyebilirsiniz. Kararmaya sebep olan elementleri emmeye yardımcı olacak kabın içindeki mücevherle birlikte kararmaz bir şerit kullanmalısınız.
- Gümüşünüzü yenilemek için zaman zaman gümüş aksesuarlarınızı mikrofiber bir bez ile silin ve parlatın.
- Duşta, spa küvetinde veya yüzme havuzunda gümüş takıları kullanmayın.
- Gümüşün yüzeyini çizebileceğinden lekeleri temizlemek için diş macunu veya kabartma tozu kullanmanız önerilmez
- Gümüşünüzü temizlemek için ağartıcı veya aseton gibi sert kimyasallar kullanmayın; gümüşü daha donuk hale getirip yüzeyi mahvedebilirler.
- Gümüşü ev ortamında parlatmak için limon, sirke ve karbonat gibi malzemelerin kullanılacağı önerilse de bunlar gümüşe daha fazla zarar verebilir. Gümüşü parlatmak üzere özel olarak üretilen ürünlerden yararlanmak daha iyi bir tercih olacaktır.

Ürün Bilgileri

Güçlü Kuyumculuk Kadın Dogal Yeşil Akik Taşlı Tugra Ve Vav Modelli Otantik Gümüş Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜÇLÜ KUYUMCULUK Satıcı Ünvanı: UFUK GÜÇLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4120203137
    Bu ürün GÜÇLÜ KUYUMCULUK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 925 Ayar Gümüş takımÜrün çapıYüzük :Uzunluk 3cm genişlik 2cmKüpe :Uzunluk 2cm Genişlik 1cmKolye :Uzunluk 2cm Genişlik 1cmGram :20 Gram ortalama925 Ayar Gümüş takımTaş: yeşil akikTaşlı yarı degerliBeden :bu yüzük modelinde ölçü belirtmeniz gerek yoktur özel tasarım ayarlamalı model yüzüktür kendiniz büyütme ve küçültme işlemi yapabilirsiniz

Ürün Özellikleri

  • Taş Cinsi Opal
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

Güçlü Kuyumculuk Kadın Doğal Yeşil Akik Taşlı Tuğra ve Vav Modelli Otantik Gümüş Set

Aksesuarlar, kıyafetleri tamamlayan ve farklı bir tarz yaratma imkanı tanıyan göz alıcı parçalardır. Kişiliğin aynası olarak da tanımlanan aksesuarlar modası geçmeyen temel eşyalar arasında yer alır. Gümüşün sade, şıklığını kullanarak elegant bir görüntü oluşturmak isterseniz Güçlü Kuyumculuk kadın doğal yeşil akik taşlı tuğra ve vav modelli otantik gümüş set seçeneğine göz atabilirsiniz. Doğal yeşil akik taşının enerjisi ile gümüşün zerafetinin bir araya getirildiği set, zevkinizi ortaya koyma imkanı sağlar. Tuğra ile vav modeline sahip set, yüzük, kolye ve küpenin bir araya getirilmesiyle oluşturulur. Özgün tasarımıyla müşterilerin ilgisini toplamayı başarır. Benzersiz dizaynıyla göz alıcı tasarıma sahip olan ürün aksesuar bütünlüğü sayesinde zarif ve şık bir görüntü oluşturur.

  • Doğal Yeşil Akik Taşı
  • Zarif ve Şık Görüntü
  • Tuğra ve Vav Modeli

Doğal Yeşil Akik Taş Detayıyla Güçlü Kuyumculuk Gümüş Set

Doğal Yeşil Akik Taş Detayıyla Güçlü Kuyumculuk Gümüş Set

Aksesuar, kombini tamamlayan son dokunuş olarak kabul edilir. Güçlü Kuyumculuk kadın doğal yeşil akik taşlı tuğra ve vav otantik gümüş set tasarımında yer alan sade detaylarıyla pek çok farklı kombine zerafet katar. Aksesuar içerisinde yer alan doğal akik taşı, hem zihinsel, hem de bedensel dinginlik sağlar. Strese karşı koruyucu özelliğe sahip olan otantik taş, uykusuzluk ve ağrı gibi istenmeyen durumları azaltır. Sosyalleşme, mutluluk ve iyilik hissi gibi kullanan kişiye olumlu duygu akışını sağlar. Güçlü Kuyumculuk kadın doğal yeşil akik taşlı tuğra ve vav modelli otantik gümüş set fiyatı farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Üretimde kullanılan değerli taş ve 925 ayar gümüş özelliğiyle ideal fiyat aralığında yer alır. Ürün, müşterilere kendi zevkleri doğrultusunda trendi yakalama imkanı sağlarken kişiliklerini rahatça ortaya koyma seçeneği sunar.

Zarif ve İnce Detaylı Güçlü Kuyumculuk Gümüş Set

Zarif ve İnce Detaylı Güçlü Kuyumculuk Gümüş Set

Özellikleri sebebiyle pek çok kişinin tercihi arasında yer alan ve aranan bir taş olan doğal yeşil akik taşı, rengi sebebiyle farklı kombinlerde rahat kullanım imkanı sağlar. Değişen trendler ve moda akımları içerisinde kendine istikrarlı bir yer edinen ürün şık bir görüntü sunar. Güçlü Kuyumculuk kadın doğal yeşil akik taşlı otantik gümüş set, 925 ayar gümüş ve doğal yeşil akik taş kullanılarak oluşturulur. Kolye; uzunluk itibariyle standartlara uygunken, yüzük ayarlamalı özel tasarımıyla kişiye özgü beden aralıklarına göre düzenlenir. Küpe, kolye ve yüzükte bulunan doğal yeşil akik taşını saran gümüş tuğra ile vav modeliyle çevrelenir. Zarif ve ince ayrıntıların bir araya getirilmesiyle dizayn edilen özel tasarım ürün vav modeliyle de beğeni kazanır. Özel bir hükme sahip olduğunu ifade eden tuğra detaylarına yer verilir.

Avantajlı Gümüş Doğal Yeşil Akik Taşlı Set Fiyatları

Avantajlı Gümüş Doğal Yeşil Akik Taşlı Set Fiyatları

Göz alıcı doğal taş detayı ve gümüşün sade şıklığının bir araya getirildiği naif bir görüntü sergileyen set, birçok kadın tarafından tercih edilir. Kendi stillerini ortaya koymak isteyen tarz sahibi kadınların kombinlerinin kurtarıcı parçası olur. Elegant görüntüler için kullandığı önemli aksesuarlar arasında yer alan doğal yeşil akik taş görüntü itibariyle ihtiyaçları karşılar. Kişilere kattığı olumlu etkileri sebebiyle de büyük beğeni toplar. Kıyafetlere yeni bir hava katılmasını sağlayan set aksesuar bütünlüğüyle kombin içerisinde uyumlu görüntü oluşmasını sağlar. Aksesuarın rengi, tuğra ve vav model, basit, gündelik kıyafetlere farklı bir imaj vererek hoş bir görüntü oluşmasına katkıda bulunur. Güçlü Kuyumculuk kadın doğal yeşil akik taşlı otantik gümüş set fiyatı ürünün bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürüne Trendyol aracılığıyla avantajlı fiyat aralıklarında ulaşabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını gümüş doğal yeşil akik taşlı set kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.