Gucci Oud Intense Edp 90 ml

5.250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
6.271 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.271 TL

Ürün Bilgileri

Gucci Oud Intense Edp 90 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Harvey Cosmetics Satıcı Ünvanı: CENGİZ KAPLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4980550962
    Bu ürün Harvey Cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Geçmişteki egzotik yolculuklardan ilham alan, Gucci Oud zengin bir kokudur. Geleneksel Doğu içeriklerinin yeniden tasarlanmış bir karışımından hazırlanan modern unisex koku, zengin ve şehvetlidir. Yaş Grubu:Unisex Cinsiyet:Unisex

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 90 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Gucci Oud Intense EDP 90 ml

Gucci, Floransa’da kurulan, dünyanın önde gelen markalardan biridir. Doğal kokuları ile beğeni toplar. Gucci Oud Intense EDP 90 ml unisex bir koku olarak tasarlanır. Egzotik kokusu ile dikkat çeker. Geleneksel Doğu kokularının birleşimiyle tasarlanan sentez bir aromayı içerisinde barındırır. Ergonomik yapıda tasarlanan şişelerin çanta boy olması, gün boyu taşınabilme özelliği sağlar. Böylece dilediğiniz her an Gucci ferahlığı yaşatır. Bu parfüm, pek çok kişi tarafından tercih edilir. İddialı bir kokuya sahip olmak isteyenler için tasarlanır. Kalıcı kokusu ile gün boyu çevrenize hoş enerjiler dağıtmanızı sağlar. Birden fazla esans türünün, birbiriyle karıştırılması ile elde edilir. Gucci markasının bu kokusu, çiçeksi ve odunsu karışımlar sayesinde dikkat çekmenizi sağlar. Böylece ürün, geniş kitlelere başarıyla hitap eder. Şık tasarım şişesiyle ilgi çekicidir.

  • Ergonomik tasarım
  • Ferahlatıcı etki
  • Kalıcı koku

Beğenilen Gucci Oud Intense EDP 90 ml Erkek Parfümü

Beğenilen Gucci Oud Intense EDP 90 ml Erkek Parfümü

Gucci Oud Intense EDP 90 ml erkek parfümü, hoş kokusu ile birçok kişinin favorisidir. Minik şişe tasarımlarıyla her an yanınızda taşıyabileceğiniz özelliktedir. Tatil bavullarına rahatlıkla yerleştirilebilir. Oryantal bir esansa sahiptir. Çiçeksi ve meyvemsi sentez kokularla enerjik bir parfümdür. Temiz kıyafetlere ve teninize sürülerek uygulanabilir. Siyah şişesi ve altın başlıklı kapak tasarımıyla kozmetik ürünleriniz arasında oldukça şık durur. Bu ürün, çevrenizdeki herkese kokunuzu fark ettirir. Ağırlıklı olarak misk ve odunsu kokular hissedilir. Tüm cilt tiplerine uygun olarak geliştirilir. Orijinal kokulara ev sahipliği yapan bir üründür. Klasik, spor ve günlük kullanımlarınıza eşlik eder. Gucci markası, bu kokuyu üretirken özel içerikler kullanmaya özen gösterir. Böylece özel gün ve gecelerinize eşlik eder. Çeşitliliği ve yenilikçiliği ile bu özel koku, sizin için tasarlanır.

Bütçe Dostu Gucci Oud Intense EDP 90 ml Fiyatı

Bütçe Dostu Gucci Oud Intense EDP 90 ml Fiyatı

Herkesin kullanımına uygun olan Gucci oud ıntense edp 90 ml fiyatı, ürünün kaliteli içeriğine göre belirlenir. Her tene uygun esans karışımlarıyla başucu parfümünüz olacak şekilde tasarlanır. İçerisinde barındırdığı materyaller, kalite kontrol standartlarına göre üretilir. Böylece sağlık açısından teniniz zarar görmez. Parfüm, insan sağlığına uygun karışımlar barındırır. Bu özellikleriyle geniş kitlelere hitap eder. Zarif, feminen ve erkeksi kokuları barındırır. 60 gün boyunca etkisini korumayı başardığı görülebilir. Her mevsim kullanılabilir şekilde tasarlanır. Yoğun çiçeksi esansları bünyesinde barındırması sayesinde bahar aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alır. Ağır bir formülünün bulunmaması ile yaz aylarında da kullanılabilir. Gucci parfüm bu özellikleri sayesinde birçok kişi tarafından tercih edilir. Sevdiğiniz kişiler için ideal hediye alternatifleri arasında yer alır. Odunsu ve misk kokusu ile ünlenen parfüme uygun fiyatlar aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Gucci Oud Intense EDP 90 ml Kullananlar ve Yorumları

Gucci Oud Intense EDP 90 ml Kullananlar ve Yorumları

Markanın parfümü, uzun süreli kalıcı kokusu ile oldukça sık tercih edilen bir çeşittir. Boynunuza sıktığınızda yumuşaklık kazandırır. Cildinize zarar vermeden kokuyu boynunuzda barındıran bir parfümdür. Birçok kişinin parfüm koleksiyonunun vazgeçilmez bir parçasıdır. Gucci Oud Intense EDP 90 ml yorumları, ürünün kalıcılığı hakkında fikir verebilir. Yapılan yorumlar, parfümde bulunan esansların etkileyici kokusu yönünden oldukça olumludur. Bu koku, yoğun etkisiyle beğeni toplar. Ünlüler tarafından da sıklıkla tercih edilir. Özenle, yaş ve cinsiyet fark etmeksizin her kesimden insana hitap edecek şekilde hazırlanır. Pratik bir şekilde taşınabilir. Temiz ve kuru alanlarda, oda sıcaklığında muhafaza etmeniz, uzmanlar tarafından önerilir. Etkili kokusu ile kişisel kozmetik ürünleri arasında yer alır. Kendi kokunuzu Gucci aracılığıyla belirleyebilirsiniz. Trendyol üzerinden Gucci Oud Intense EDP 90 ml kullananların parfüm hakkındaki fikirlerini öğrenebilir ve ürünü satın alabilirsiniz.