Gsmclub Xiaomi Redmi Note 9 Kırılmaz Ekran Koruyucu Temperli Cam

89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gsmclub Xiaomi Redmi Note 9 Kırılmaz Ekran Koruyucu Temperli Cam

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMX Satıcı Ünvanı: EMRULLAH ÇOŞGUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2620366692
    Bu ürün EMX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DARBELERE KARŞI DAYANIKLI ULTRA ŞEFFAF ÇİZİLMELERE KARŞI KORUR TELEFONUNUZUN EKRANI İLE HARİKA UYUM PARMAK İZİ BIRAKMAZ ÇİZİLMELERE KARŞI 9 KAT DAHA DAYANIKLI TELEFONUN EKRANINA KOLAYCA UYGULANIR ULTRA DOKUNMA HASSASİYETİ ÇIKARTILDIĞINDA İZ BIRAKMAZ JAPON TEKNOLOJİSİ VE MALZEMESİ İLE ÜRETİM EKRANIN TÜMÜNÜ KAPLAR ÜST DÜZEY KALİTE Kutu İçeriği: 1 Adet başlıkta yazan model ile uyumlu temperli ekran koruyucu 1 Adet kuru temizleme mendili 1 Adet ıslak temizleme mendili

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli Redmi Note 9
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Gsm Club 135 Xiaomi Redmi Note 9 Uyumlu Kırılmaz Temperli Cam Ekran Koruyucu

GSM Club Xiaomi Redmi Note 9 kırılmaz temperli cam ekran koruyucu, yeni nesil teknolojik bir üründür. Xiaomi Redmi Note 9 model telefonların ekranına yapıştırılan bu tek parça koruyucunun kullanımı oldukça basittir. Uygulamayı herhangi bir profesyonel yardım gerekmeksizin evde tek başınıza yapabilirsiniz. Bunun için öncelikle ürünün kutusundan çıkan ıslak mendille akıllı telefon ekran yüzeyi iyice temizlenir. Ardından diğer paketteki kuru mendil kullanılarak yüzeydeki nem ve ıslaklık alınır. Xiaomi Redmi Note 9 üzerinde herhangi bir toz kalmadığında uygulamaya geçilebilir. Temperli camın ekrana yapışacak yüzeyinin koruyucu filmi kaldırılır. Ardından esnek fakat sert yapıdaki koruyucu, tek hareketle telefonun kenarlarına hizalanarak yapıştırılır. Kuru mendil yardımıyla kalan hava kabarcıklarını kenarlara yönlendirdiğinizde telefonunuz kullanıma hazır hâle gelir.

  • Çizilmelere karşı 9 kat dayanıklı
  • Darbe emici
  • Parmak izi bırakmayan özellik

Gsm Club Xiaomi Redmi Note 9 Temperli Cam Özellikleri

Gsm Club Xiaomi Redmi Note 9 Temperli Cam Özellikleri

Gsm Club Xiaomi Redmi Note 9 kırılmaz ekran koruyucu temperli cam, cihazınızın hiçbir fonksiyonunu engellemeden güvenli bir kullanım sağlar. Kutu içeriğinde Redmi Note 9 akıllı telefonlara uyumlu temperli ekran koruyucunun yanı sıra birer adet kuru ve ıslak temizleme mendili mevcuttur. GSM Club Xiaomi Redmi Note 9 kırılmaz ekran koruyucu, ultra şeffaf yapısı sayesinde görüntü kalitesini etkilemez. Ürün yansımalarını engelleyerek görüntüde netlik sağlar. Ekran koruyucunun uygulanması da oldukça kolaydır. Temperli cam, toz ve kirden tamamen arındırılmış yüzeye tabaka hâlinde kolayca oturur ve baloncuk bırakmaz. Kenarlarda boşluk kalmaksızın ekranı kaplayan ürünün kesimi, Redmi Note 9 ile tam uyumludur. Uzun süre güvenle kullanabileceğiniz GSM Club temperli cam, çıkarıldığında da herhangi bir iz bırakmaz.

Gsm Club Xiaomi Kırılmaz Ekran Koruyucu Temperli Cam Dayanıklı mı?

Gsm Club Xiaomi Kırılmaz Ekran Koruyucu Temperli Cam Dayanıklı mı?

GSM Club Xiaomi Redmi Note 9 kırılmaz temperli cam, telefon yüzeyinin tamamını kaplayarak eksiksiz bir koruma sağlar. Gerçek temperli camdan imâl edilen bu ürün, 9H sertliğe sahiptir. Bu sayede telefon ekranınızı çizilmelere karşı 9 kat daha iyi korur. Esnek yapıdaki GSM Club kırılmaz temperli cam, yüzeyde ekstra direnç oluşturur. Bu sayede telefonunuz çok büyük darbeler alsa bile ürün ekranı korur. Parçalanmaz yapıdaki Redmi Note 9 ekran koruyucu, kullanım sırasında herhangi bir tehlike yaratmaz. Akıllı telefon ekranınız, dış etkenlerin yıpratıcı etkilerine karşı her an dayanıklı hâle gelir. Ürün, telefon üzerinde kullanımı zorlaştıracak pürüzlü ya da mat bir görüntü oluşturmaz. Çizilmelere ve darbelere karşı bu denli koruma sağlayan GSM Club temperli cam, Xiaomi Redmi Note 9 cep telefonunuzun dokunmatik hassasiyetini etkilemez.

Gsm Club Xiaomi Kırılmaz Ekran Koruyucu Temperli Cam Kaliteli mi?

Gsm Club Xiaomi Kırılmaz Ekran Koruyucu Temperli Cam Kaliteli mi?

GSM Club Xiaomi Redmi Note 9 kırılmaz temperli cam ekran koruyucu, tüm dünyada kabul gören Japon teknoloji standartlarına göre üretilir. Üst düzey kaliteye sahip ürün, ileri mühendislik çalışmalarının bir tasarımıdır. Ekran koruyucunun çizilmezlik özelliğini 9 kat artıran 9H özelliği, nano teknoloji sayesinde geliştirilir. GSM Club Xiaomi Redmi Note 9 kırılmaz temperli camın yapısı optimum inceliktedir. Bu tasarımı sayesinde sanki koruyucu bir tabaka yokmuşçasına harika bir dokunma ve görüntü deneyimi yaşatır. Dilerseniz Gsm Club Xiaomi Redmi Note 9 kırılmaz ekran koruyucu temperli cam yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de Xiaomi Redmi Note 9 telefonunuzu uzun süre koruyacak bu yeni nesil koruyucuyu Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.