Grünn Katkısız Organik Fındıklı Keçiboynuzu Kreması Şekersiz

159,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  159,90 TL
%7 indirim
2 x  148,71 TL
297,41 TL
%10 indirim
3 x  143,91 TL
431,73 TL
%15 indirim
4 x  135,92 TL
543,66 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
200 TL'ye %35 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Grünn Katkısız Organik Fındıklı Keçiboynuzu Kreması Şekersiz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Annenin Dükkanı Satıcı Ünvanı: EMİNE MİNE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2050722109800017 Vergi Kimlik Numarası: 6210127729
    Bu ürün Annenin Dükkanı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Katkısız Organik Fındıklı Keçiboynuzu Kreması Tescillidir.
  • Bakanlık Tarafından Sertifikalı Bir Üründür.
  • Yüksek Kalsiyum İçeriği Sayesinde Kemik Sağlını Olumlu Yönde Etkileyecektir.
  • Geniz Akıntısına ve Öksürüğe Çok İyi Gelecektir.
  • Çikolatalı tariflerinizde Çikolatanın Yerine Kullanabileceğiniz Sağlıklı Bir Alternatiftir.
  • Yüksek Fındık Oranı ile Riskini Azaltır, çikolatanın aksine.
  • ORGANİK FINDIKLI KEÇİBOYNUZU KREMASI (VEGAN) İÇİNDEKİLER: Organik Keçiboynuzu Pekmezi(%60), Organik Fındık(%25), Organik Keçiboynuzu Tozu(%15). Bu ürün
  • ECOCERT IMO Denetim ve Belgelendirme Ltd. Şti. tarafından kontrol edilip sertifikalandırılmış olup 01.12.2004 tarihli ve 5262 sayılı Organik Tarım Kanunu ile ilgili Organik Tarımın Esasları ve Uygulamasına İlişkin Yönetmeliğe uygun olarak üretilmiştir. GLUTEN İÇERMEZ. KATKI MADDESİ ve KORUYUCU İÇERMEZ. Sağlıklı ve sürülebilir bir gıda olarak kahvaltılıklarınızın arasında yerini alacaktır.
Geri Bildirim Ver

Doğal ve Lezzetli Grunn Keçiboynuzu Pekmezli Fındık Kreması

Grünn organik keçiboynuzu pekmezli fındık kreması, özel olarak hazırlanması ile eşsiz ürün içeriğini gözler önüne sermektedir. Geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından büyük oranda ilgi uyandıran bu pekmezli fındık ezmesi; çocuk, yetişkin ve genç kitlenin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Grünn organik keçiboynuzu pekmezli fındık kreması, hazır paket kolaylığı ile oldukça pratik ve ulaşılabilirlik oluşturmaktadır. İçeriğinde kullanılan doğal ürünler ile üst düzey sağlıklı malzemeleri tercih edilirken aynı zamanda eşsiz formülü ile birlikte farklı bir tat ortaya koymaktadır. Pekmezli fındık kreması, doğal özleri sayesinde markası tarafından geliştirilmiş ve keçiboynuzu fındık ezmesi faydaları ile sizlere sunmuştur. Modern yansıması ile oldukça kaliteli bir ürün içeriği sunulmakta aynı zamanda eksiksiz tüm malzemeleri sayesinde müşterilerinin beğenisine sunulmaktadır. Grünn ürünleri, özel içeriği ile birçok farklı detay barındırmaktadır.

  • Doğal İçerik
  • Kaliteli Yapı
  • Eşsiz Lezzet

Doğal İçerikli Organik Keçiboynuzu Pekmezli Fındık Kreması

Doğal İçerikli Organik Keçiboynuzu Pekmezli Fındık Kreması

Üreticilerinin büyük hassasiyet göstermesi eşliğinde gözler önüne serilen keçiboynuzlu fındık ezmesi, piyasaya sunulmadan önce birçok farklı testten geçmektedir. Yüksek kalitesi ile Grünn organik keçiboynuzu pekmezli fındık kreması, eşsiz bir lezzet yansıtarak özel tarif sunmaktadır. Doğal malzeme desteği ile rafine şeker almak istemeyen birçok kişinin öncelik tercihleri arasında yer almaktadır. Hiçbir şeker ve şeker türevleri bulundurmayan pekmezli krema, özel formülü ile hem sağlıklı hem de oldukça lezzetli bir içerik ortaya koymaktadır. Pekmezli fındık kreması, birçok farklı sofra çeşidinde kullanıma uyum sağlamaktadır. Özel içeriği ve test edilmiş yapısı açısından keyifli akşam çaylarına da eşlik edebilen bu ürün, ister ekmek üzerinde ister sade haliyle oldukça lezzetli bir hale gelmektedir. Bununla birlikte kalite malzemeleri ile geniş bir kullanıcı kitlesinin ilgi odağı olmayı başarmaktadır.

Organik Keçiboynuzu Pekmezli Fındık Kreması Kalitesi

Organik Keçiboynuzu Pekmezli Fındık Kreması Kalitesi

Hızlı, pratik ve lezzetli formuyla Grünn organik keçiboynuzu pekmezli fındık kreması 200 gr, içerisindeki yüksek fındık oranıyla kullanıcısına güven sağlamaktadır. Özel teknik sistemler tarafından hazırlanan bu içerikler, piyasanın çok satanları arasına girmeyi başarmakta aynı ve müşterilere yüksek hizmet sağlamaktadır. Modern içeriği ve eşsiz lezzeti açısından oldukça göz kamaştıran bu fındık kreması, yağ desteğini de fındık sağlayarak; magnezyum, demir, kalsiyum, protein, karbonhidrat gibi tüm gerekli olan vitaminleri sağlamaktadır. Kullanıcılarının tercihleriyle piyasa üzerinde üst bir konuma ulaşmayı başararak etkili bir deneyim yaşamasına zemin hazırlayan ürünler, yüksek kalite malzemesi eşsiz formülünü gözler önüne sermektedir. Grünn organik keçiboynuzu pekmezli fındık kreması, insanlar üzerinde üstün etki oluşturmaktadır. Günden günde gelişerek daha lezzetli bir hale gelen bu içerikler, özel yapımı ile kolay ve pratik ürünler sunmaktadır.

Organik Keçiboynuzu Pekmezli Fındık Kreması Modern Lezzet

Organik Keçiboynuzu Pekmezli Fındık Kreması Modern Lezzet

İdeal boyutları sayesinde yüksek talep gören ürünler, birçok kişinin ilgisini çekerek eşsiz bir tat ortaya koymaktadır. Grünn organik keçiboynuzu pekmezli fındık kreması 200 gr, lezzetiyle benzersiz bir deneyim oluştururken ürün içinde bulunan protein, yağ, lif ve ürünlerin besleyiciliği dikkat çekmektedir. Özel tasarımı ile besleyici yapısını yansıtan bu ürün içeriği, tüm malzemeleriyle doğallık sunmakta aynı zamanda geniş bir kitleye uyumu ile göz kamaştıran bir form sergilemektedir. Ürünlerin eşsiz lezzeti ve doğal malzemeleri ile pek çok alanda kullanım olanağı oluşturmaktadır. Farklı tatlı içerikleri, kahvaltı sofraları gibi alanlarının vazgeçilmezi haline gelen bu fındık kreması, kullanıcıları tarafından büyük oranda hassasiyet görmektedir. Özel tarzı ve etkileyici lezzeti müşteri memnuniyeti oluşturmakta ve Organik keçiboynuzu pekmezli fındık kreması 200 gr yorum ile genel olarak olumlu dönüşler almaktadır. Siz de dilerseniz Trendyol üzerinden bu ürünü sipariş edebilirsiniz.