Grundig Gwm 27101 7 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

14.986 TL
D
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Grundig Gwm 27101 7 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mustafa Ticaret Satıcı Ünvanı: MUSTAFA FIÇI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kastamonu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3850213186
    Bu ürün Mustafa Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Grundig GWM 27101 7 KG 1000 Devir Çamaşır Makinesi

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıkma Devri 1000 d/dk
  • Kurutma Özelliği Yok
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Genişlik 60 cm
  • Derinlik 49 cm
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kapasite 7 kg
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Yükseklik 84 cm
Geri Bildirim Ver

Grundig Gwm 27101 7 kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

Çamaşır makinesi bir evin önemli beyaz eşyalarından birisidir. Gwm 27101 7 kg 1000 devir çamaşır makinesi işlevsel özellikleri ile müşteriler tarafından beğeni toplar. Geniş yıkama kapasitesi ve üst düzey devir gücü sayesinde profesyonel bir kullanım imkanı sağlayan Grundig çamaşır makinesi, düşük enerji tüketimiyle de dikkatleri üzerine toplar. Kullanışlı ve basit kullanıma sahip olan Grundig Gwm 27101 7 kg 1000 devir çamaşır makinesi müşteriler tarafından tercih edilir. Ürün, yüksek yıkama kapasitesi sayesinde özellikle kalabalık aileler için ideal bir seçenektir. Makine çamaşırlarınız için minimum enerjiyle maksimum hijyen ile sağlıklı temizlik sağlayacak şekilde tasarlanır. Kolay ve anlaşılır LED panele sahip ürün şık tasarımıyla da banyonuzun dekorasyonuna değer katar. Grundig 7 kg dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli bir kullanım ömrü sunar.

  • Şık tasarım
  • Dayanıklı yapı
  • Geniş yıkama kapasitesi

Kullanışlı Grundig 7 kg Çamaşır Makinesi Özellikleri

Kullanışlı Grundig 7 Kg Çamaşır Makinesi Özellikleri

Pratik ve kolay kullanım avantajı sağlayan çamaşır makineleri müşteriler arasında her zaman öne çıkar. Grundig 7 kg 1000 devir çamaşır makinesi sayesinde pratik bir kullanım sağlayabilir, ürünün hızlı programını kullanarak zamandan tasarruf edebilirsiniz. Ürün çamaşırlarınızın dokularını yıpratmadan temizlemek için tasarlanan ürün, sessiz çalışma özelliği ile de günün istediğiniz her saatinde çamaşır yıkama imkanı sunar. Ürünün Inverter Eco motor performans düzeyi oldukça yüksek olup %40’ a varan yüksek enerji gücüne sahiptir. Makine yıkama esnasında ısıtıcı tarafından sağlanan buhar sayesinde çamaşırlarınıza ekstra hijyen kazandırarak temizleme garantisi sunar. En zorlu 24 lekenin üstesinden gelen leke programı, pamuklu yıkamaya göre uzun süre ve yüksek sıcaklıkta bir yıkama gerçekleştirir. Grundig Gwm 27101 7 kg 1000 devir çamaşır makinesi yorumlarını okuyarak ürün özellikleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

İşlevsel Kullanımı ile Grundig 7 Kilo Çamaşır Makinesi

İşlevsel Kullanımı ile Grundig 7 Kilo Çamaşır Makinesi

Çamaşırlarınızı yıpratmadan maksimum hijyenle yıkamak isteyebilirsiniz. Bu pratik ürün sayesinde kısa bir sürede zaman harcamadan istediğiniz temiz çamaşırlarına sahip olabilirsiniz. Grundig 7 kg çamaşır makinesinde bulunan programlar ve panel düzeni tamamen sizin ve çamaşır kumaşlarınızın ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanır. Üründe bulunan leke programı yoğun, orta ve olmak üzere üç farklı mod ile çamaşırlarınızı oldukça hızlı ve pratik bir şekilde yıkar. Leke koruma avantajı sağlayarak kırmızı şarap, ketçap, çikolata, tereyağı, reçel çamur, çimen, makine yağı, makyaj ürünlerinin izleri gibi pek çok keskin lekeyi pratik ve güvenli bir şekilde temizler. Grundig 7 kilo çamaşır makinesi ürünü yıllık su ve elektrik tüketimi sarfiyatı yapmadan tasarruflu bir yıkama deneyimi yaşatır. Makine yüksek teknolojik kalitesi, Inverter teknolojisi ve motor gücü ile sağlıklı ve hijyenik bir yıkama avantajı sunar.

Bütçenize Uygun Grundig Çamaşır Makinesi Fiyatı

Bütçenize Uygun Grundig Çamaşır Makinesi Fiyatı

Grundig Gwm 27101 7 kg 1000 devir çamaşır makinesi fiyatları ürünün bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün Inverter teknolojisiyle desteklenen donanımı sayesinde makinenin enerji performansını üst düzeye taşır. Giysilerinizin kirlilik derecesi ve yapısına göre program ayarlarını ve sıcaklık derecelerini ayarlayabilirsiniz. Ürünün ideal boyutları sayesinde konumlandırıldığı yerde dekoratif uyum sağlayan son derece şık, estetik ve kullanım güvenliği sunan bir makinedir. Grundig Gwm 27101 7 kg 1000 devir çamaşır makinesi kullananlar ürünün sunduğu konfor ile üründen memnun kalır. Ürün, estetik görünümlü ve kullanışlı yapısı sayesinde müşteriler tarafından beğeni toplar. Ürün, sunduğu işlevsel özellikleri sayesinde konforlu ve pratik bir kullanım sağlar. Siz de Inverter teknolojisine ve kullanım kolaylığına sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.